SOFIIA BJERRE

Intuitiv Mentor & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Dataansvarlig og hjemmesideejer:

WISE Academy v. Sofiia Bjerre

Sofiia Ellisabet Bjerre
Østre Fælledvej 14, 4300 Holbæk
Mobil: 42998862
CVR: 31338921

Generelt

Når du enten booker en tid, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller besøger hjemmesiden, afgives dine oplysninger til WISE Academy og du giver samtidigt samtykke til at dine personoplysninger kan behandles i henhold til denne persondatapolitik.

Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføre til dig. Når du anvender vores kontaktformular på hjemmesiden giver du selv eksplicit samtykke til at vi indsamler og behandler de indtastede data; navn og e-mail.

WISE Academy indsamler alene personoplysninger som er nødvendige for at opfylde de opgaver, som er forbundet med servicering af vores kunder, herunder besvarelse af spørgsmål, håndtering af henvendelser og betalinger, distribution af produkter, fysisk og online.

Nyhedsbreve

Ved enhver henvendelse til WISE Academy vil du blive spurgt om du ønsker tilmelding til nyhedsbrev, og vil alene blive oprettet efter ønske. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet via link som forefindes i bunden af alle nyhedsbrevene.

Oplysninger som WISE Academy indsamler og behandler

Wise Academy indsamler og behandler oplysninger om dig når du:

  • Kontakter os via kontaktformular, eksempelvis i brevkassen
  • Skriver til WISE Academy på mail
  • Anmoder om nyhedsmail
  • Køber eller booker via webshoppen
  • Kommer som kunde

Vi opretter ikke journaler til kunder og gemmer derfor ikke navn, adresse, telefonnummer, ud over vores samtaler. Under samtaler tages der noter. Noterne destrueres efterfølgende, og indeholder kun fornavn. Aldrig andet der direkte kan henføres til dig personligt.

Ved kontakt via hjemmeside eller mail indsamler vi:

Navn og e-mail.

Du kan frivilligt og efter eget valg afgive yderligere personoplysninger som du mener kan have betydning for vores behandling af dig eller den information som vi giver tilbage. Disse oplysninger gemmes ikke ud over vores kontakt. WISE Academy har i øvrigt tavshedspligt.

Den registreredes rettigheder

Efter reglerne i persondataforordningen har registrerede personer/kunder følgende rettigheder:

  • Du har til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger WISE Academy har om dig.
  • Du har til enhver tid ret til at få redigeret og opdateret de personoplysningerWISE Academy har om dig.
  • Du har til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger, somWISE Academy måtte have om dig. Dette skal ske skriftligt til sb@sofiiabjerre.dk hvorefter vi vil slette dine data inden for 30 dage.
  • Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette skal ske skriftligt til sb@sofiiabjerre.dk hvorefter vi vil slette dine data inden for 30 dage.
  • I det omfang korrespondance går ud fra 3. part, eks emailprogrammer og betalingsløsninger, ligger dine oplysninger hos 3.part, og du kan til enhver tid, afmelde, slette og opdatere din profil via materiale eller mails du har modtaget fraWISE Academy, Sofiia Bjerre

Bemærk at nogle data i forbindelse med finansielle mellemværender som hovedregel gemmes i 5 år efter bogføringsloven.

Sikkerhed og deling af personoplysninger

WISE Academy videregiver og sælger ikke personoplysninger til 3. part, og anvender kun disse i forhold til servicering af vores kunder.

WISE Academy opbevarer data på platforme som har en høj sikkerhedsstandard og benytter sig af sikkerhedsforanstaltninger så som firewalls og kryptering.

I tilfælde af sikkerhedsbrud, hvor der er en høj risiko for misbrug af de registrerede personoplysninger, vil WISE Academy underrette de registrerede om sikkerhedsbruddet hurtigst muligt. WISE Academy´s sikkerhedsprocedurer bliver løbende revurderet og opdateret i forhold til den teknologiske udvikling.

WISE Academy benytter sig af eksterne leverandører af IT-services, IT-systemer og betalingsløsninger mm.

WISE Academy indgår løbende databehandleraftaler med alle leverandører, hvorved det også i forhold til eksterne data-behandlere sikres, at disse opretholder et fornødent og højt beskyttelsesniveau for så vidt angår de registrerede personoplysninger.

Cookies

Hjemmesiden anvender Cookies. Cookies er tekstfiler som gemmes på den enhed du anvender (computer, tablet, mobil mm.) med det formål at genkende denne enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

  1. Parts Cookies

Websites fraWISE Academy indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter: Statistik og markedsføring, Google, Google Analytics, Google Ads, og Facebook.

Statistik og Markedsføring

For at kunne videreudvikle og forbedreWISE Academy hjemmesider fører vi statistik over hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere der anvendes mest. EEVL, Sofiia Bjerre anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem.

Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.sofiiabjerre.dk og fremgår af: www.google.com/privacy.html

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysningerWISE Academy opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger opbevares og kan tilbagekalde dit samtykke. Derefter sletterWISE Academy dine oplysninger inden for 30 dage.

Er de opbevarede oplysninger forkerte har du ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Al henvendelse herom skal ske skriftligt til: sb@sofiiabjerre.dk

På betalingsløsninger, i email-klienter og andre steder du i forbindelse med kontakt til WISE Academy har registreret dig med en konto, betaling eller mail, kan du til enhver tid selv redigere, slette og fjerne dine oplysninger.

Opdatering

Dette dokument vil løbende blive opdateret.

Sidste opdatering: 17.05.2020