SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Stina for STYRKE og nærvær

Stina er Body Mind Mentor, for ambitiøse businesskvinder

Jeg har efterhånden kendt Stina i mange år. Og jeg husker stadig første gang vi mødtes, hvor jeg mærkede den ro, der strømmede fra hende.

Se blot billedet her.

👇👇👇👇👇

For Stina, er ro og nærvær alt andet end stilstand, og hun er et særligt eksempel på, at man som sensitiv, sagtens kan have et super aktivt, udadvendt og fuldt liv, baseret på det man elsker. Samtidig med at der også er balance, fleksibilitet og overskud i hverdagen.

Stina fortæller:

Mine hverdage er vidt forskellige.

Men hver morgen – på nær lørdag – er det første jeg gør, at lave blid yoga og stræk, og herefter sidde på min pude og meditere. Alt fra 10-30 minutter.

Nogen morgener er jeg meget tidligt af sted og har kunder, typisk personlig træning / coaching / træning i nærvær.

En morgen om ugen underviser jeg i yin yoga og TRX.

Andre morgener er jeg direkte på kontoret og forbereder mig, til workshops i virksomheder, skriver tilbud, nyhedsbreve og opdaterer sociale medier.

De dage jeg har undervisning eller 1:1 om morgenen, får jeg selv trænet min krop, eller tager et dyp i Øresund, (Også om vinteren! (Red.,Sofiia)), og nyder 10 minutter i saunaen, med fokus på nærvær og afslapning.

I perioder har jeg også undervisning om aftenen på mine egne faste hold, mindfulness 8-ugers forløb, mit faste hold i Body-Mind Træning, samt mindfulness og rolig yoga.

Lørdag er min fridag. Den er ”hellig”. Alligevel har jeg ind imellem en yin yoga workshop eller en stilhedsdag.

Fordi jeg elsker det.

Søndag morgen har jeg de sidste 6 år, undervist i mindful yoga og TRX i Wellcome – og der er altid fuldt hus.

Endelig er jeg i perioder, ude at rejse sammen med min mand. Vi underviser unge på dannelsesrejse i udlandet, og er guider et sted i Alperne, eller på en dejlig solskins-ø i Europa.

(Lyder det ikk nice ;-))

Hvorfor jeg blev selvstændig:

Jeg startede min biz ved at opdage, at jeg ikke fungerede som fuldtidslønmodtager som lærer på en privatskole (blev stressramt i 2004).

Men jeg brugte et par år, hvor jeg afprøvede forskellige typer af underviserjobs før jeg hoppede ud i livet som selvstændig.

Jeg var delvis selvstændig fra 2006, som sælger i sportsbranchen. Samtidig underviste jeg på daghøjskole og aftenskole, og om sommeren var jeg leder af en fantastisk gruppe unge mennesker på en udendørs badeanstalt.

Jeg blev leder på deltid i fitness branchen fra 2009 og uddannede mig til personlig træner. Efter at have afsluttet life- og business coach uddannelse i 2011 startede jeg min biz som Personlig Træner og Coach.

Først i 2014 gik jeg all in og har siden koblet uddannelse inden for mindfulness (MBSR) og yin yoga på.

I dag er min titel Body Mind Mentor – og min biz er mit navn, www.stinabavnhoj.dk  med undertitlen Fysisk og Mental Balance

Det her hjælper jeg mine kunder med:

Jeg hjælper min kunde med at finde åndehuller i en travl hverdag, og finde den 'bæredygtige' løsning, så de vedvarende kan tage vare på sin krop og sjæl.

Og, jeg er bindeleddet mellem min kundes mentale performance og fysiske udstråling, altså sammenhængen mellem hoved og krop.

Jeg coacher, samtaler, lytter, guider i meditation – og jeg underviser i mindfullness, i fysisk træning og yin yoga. ”

Hvem er de

”Mine kunder er (vel)etablerede mænd og kvinder, der har styr på deres shit!

De er nærige med sig selv på den fede måde, og de kender deres egne værdier.

De søger min hjælp, fordi de er bevidste om, at sundhed, både mentalt og fysisk, er vigtigt for at de kan opnå, alt det de ønsker at gøre, og bidrage med i livet, med deres familie, i deres fritid og i deres karriere.”

Hvad var udgangspunktet for at ønske Sofiia´s hjælp?

"Jeg havde brug for at løfte min biz til næste niveau!

Sofiia´s egen rejse og synlige beviser på succes med de metoder hun havde anvendt, var inspirerende og vakte min nysgerrighed på det rette tidspunkt."

Hvad har forløbet særligt ændret for dig:

  • Målgruppen er specifikt defineret.
  • Fokus de næste 6 måneders tid på én bestemt ydelse, som jeg ved min målgruppe efterspørger (ud over de hold der kører løbende)
  • Mit forhold til økonomi og værdien af mine ydelser

Der er ro på. At jeg nu kender mit ”hvorfor”. Jeg vidste det jo godt, men nu er der mening, og sat ord på. Jeg kender min målgruppe så præcist nu, at jeg også ved, hvad jeg skal sige højt, og gentage, og hvad min målgruppe kan få ud af at vælge netop mig og mine ydelser.

På rette vej

Ret tidligt i forløbet, allerede efter første møde med Sofiia, vidste jeg at jeg var på rette vej. Hun satte ord på det jeg altid har gjort i min biz og i mit liv; at kæmpe.

Og det skulle jeg ikke mere.

Samtidig havde jeg ikke brug for en mentor, der kom med gode ideer til, ”hvad” jeg skulle lave i min biz eller ”hvordan” jeg skulle gøre det.

Jeg havde brug for forståelse og en der stod ved min side og støttede mig i at gøre det der er naturligt for mig.

Fuldstændig som jeg gør i min biz med mine kunder.

Her kan du få fat i Stina 

Stina holder til på Frederiksberg og i Københavnsområdet. Det er her hun underviser på hold og 1:1.

Men hun kommer også til dig.

Og underviser online.

Skræddersyet.

Så er du en af dem der har svært ved at finde plads på samme tid hver uge, er det altså ingen undskyldning.

Du finder hende også her:

Facebook
Instagram

På hendes hjemmeside finder du artikler, nærværs-øvelser og en masse inspiration, til en aktiv og balanceret hverdag. Helt personligt lurer jeg på hendes nytårsretreat, og jeg skal nok ikke vente for længe, med at booke.

Helt Særligt

Det har været en særlig glæde, at være mentor for Stina.

Hun gjorde det hurtigt klart, at det ikke var produkt-udvikling hun kom for at få input til, og heller ikke den røde tråd, men at finde bæredygtigheden i hverdagen, med hendes business fremover, og for resten af hendes arbejdsliv.

Fokus har derfor ligget på en skarp målgruppe, og at kunne eje den, en energetisk og praktisk mulig årsplan, samtidig med at den også skulle være (mere end) bæredygtig økonomisk.

Og levne tid til rejser og tid i hverdagen.

Som soloselvstændige skal vi både udvikle, sælge, afholde sessioner og drive vores virksomhed.

Og netop den balance har Stina fået fat i nu, så hun indretter sin tid bedst muligt og ikke kommer til at kæmpe sig igennem hver dag og hvert forløb.

Stina har valgt at fortsætte sine sessioner hos WISE Academy

Behøver jeg sige hun er vedholdende?

Og at hun insisterer på at nå sine mål?

Og at det fungerer sådan både når hun hjælper sine kunder, og når hun gør det for sig selv?

På sin helt egen fokuserede facon, har hun plads til at jonglere udvikling i sin virksomhed, opgaver og hverdagen. Og var ikke i tvivl om at hun, for at hun kunne nå helt i mål med sine planer, og få kan integreret den træning der følger med, var nødt til at forlænge sit forløb, for ikke at gå i stå.

Mine damer og herrer: - Det er sådan man får resultater!!

Om lidt starter WISE in Business.

Et Online forløb, med følgeskab, live dage og 1:1 sessioner der hjælper dig og din hjertebusiness til et bæredygtigt parløb.

Energetisk, og økonomisk.

Forløbet er IKKE bare et nyt kursus i forretningudvikling.

Det er kursus med mening.

Din mening!

Og øvelser der er skræddersyet til sensitive, intuitive selvstændige.

Uanset hvor du er med din business, finder du et nyt bæredygtigt level til dig og din business.
Skal du med?