SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Formålet er og har altid været at tilbyde coaching og redskaber der for den enkelte skaber selvkærlighed, selvrespekt og selvansvar.  Forløb og onlinekurser på akademiet understøtter forretnings- og personlig udvikling.

Vi arbejder 1:1 fysisk, på zoom og telefon, og tilbyder onlinekurser alene, eller som hybrid.

WISE Academy arbejder målrettet med tre interrelaterede fokus, og specifikt med de 5 søjler enhver forretning står på, og støtter samtidig med redskaber og sparring, der sikrer personligt flow.

Uanset om du er helt ny iværksætter, godt i gang men uden at leve af det, eller er ved at drukne i opgaver, så er der steder vi sammen kan sætte ind så du får overblik, føler fremdrift og ikke mindst penge i kassen. 

Jeg respekterer den du er, det du vil og det du gør. Og når du tøver, skubber jeg ikke på, men giver dig indsigt i hvor din tøven kommer fra, så du roligt kan gå videre. 

På akademiet lærer du dit eget mod at kende, og du finder overskud og flow, så du kan bygge den forretning og det liv du drømmer om.

 

WISE™ er en metode der intuitivt guider til skabe og leve succes i business, og til at leve et bæredygtigt og helhjertet liv. Metoden er udviklet på baggrund af erfaringer fra klienter og Sofiia´s personlige erfaringer gennem mange år som selvstændig og særlig sensitiv.

Metoden fremmer de intuitive talenter der følger med dét, at være opmærksom på de psykiske talenter, og at arbejde spirituelt. Resultatet er at du kommer til at kunne leve fornuftigt af at bruge disse talenter, i en meget større skala end du gør i dag.

Den røde tråd i WISE™ er de 4 elementer af selvopfattelse som er med til at skabe genkendelighed, klarhed, uudtømmelig viden, ro og kærlighed. Og metoden lærer dig, via bla. dine intuitive talenter, at bidrage maximalt til andre, uden at dræne dig selv.

 

De 4 søjler:

WISDOM:

Du genkender din helt naturlige kanal for viden. Og du lærer at genkende hvilke talenter du naturligt har i spil, hvilke du naturligt foretrækker. Og hvordan du sammenholder de info du henter, til at gøre gavn for dig selv og din kunde.

 

INTEGRITY:

Integritet kommer fra vores sande jeg, fra sjælen og dermed fra ubetinget kærlighed. Integritet er forståelsen af kærligheden og skaberkraften og at handle i overensstemmelse med den forståelse.

 

SERENITY:

Energiarbejde og at træne din helt naturlige tilstand giver ro i sjælen. WISE arbejder dybt med forståelsen af ro, tid og rum, således at du lærer at sætte naturlige grænser for din energi.

ENLIGHTENMENT:

Dine helt særlige talenter har et helt særligt formål her i verden. Med WISE™ lærer du hvordan du sætter dine talenter i spil og lever succesfuldt fra et helt nyt niveau. Der er en årsag til, at netop du er her i verden som menneske, og det du har på hjertet kan hjælpe alle til en bedre virkelighed.

Sofiia siger:

”WISE er udviklet som det helhedsorienteret produkt jeg selv har manglet, i alle mine år som selvstændig. INGEN steder har jeg oplevet, at blive set 100% som den jeg er, med alt det jeg ved og gør. Der har altid været noget som ikke var i vater.

Der findes simpelthen ikke guides til, hvordan vi lever helhjertet ,og samtidig sætter vores naturlige (psykiske og fysiske) talenter i spil, i stedet for at tilpasse dem en begrænset verdensforståelse. Og selvom der er en del viden om særligt sensitive, så har alle de guides jeg har mødt haft til formål, at jeg skulle tilpasse mig et samfund, jeg mærker er ude af integritet. Det har betydet en masse kompromiser. Indtil nu.

Der er jo helt naturligt nogle strukturer, der giver mening at følge, når man opbygger en business. Men når det kommer til vedholdende, at skulle markedsføre og sælge ydelser og produkter, har alt føltes forkert.

Nøglen til succes for ledere og iværksættere i den nye tid ligger i, at leve fra, og bruge de medfødte intuitive evner til, at kunne skabe dybe relationer. Både til sig selv og andre. Det er fundamentet for din business. Derfor nytter det ikke noget du render rundt og gemmer dig, fordi du føler dig overvældet af indtryk. Det hele skal balanceres så du bruger dine talenter optimalt.

Som intuitiv opbygger du din business og dit lederskab, som en refleksion af dit sjæls udtryk. Og det kræver at du har en ubrydelig og solid relation til dig selv, og en tydelig forståelse af dine evner, ellers er det ganske enkelt for sårbart, at vise din business og dig selv frem”.