SOFIIA BJERRE

Intuitiv Mentor & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige & Intuitive Iværksættere

WISE Academy blev stiftet i 2018, med det formål, at vise vejen til bæredygtig succes i biz og base, for særligt sensitive selvstændige.

WISE Academy bæres af 4 stærke værdier, der indrammer perspektiv og strukturer, skaber fundament og balance for den helt særlige rejse, sensitive tager med deres business.

Sofiia Bjerre er Intuitiv Rådgiver og Business Coach, og har med baggrund i sine mange års erfaring som selvstændig fra flere brancher, opsamlet og forfinet viden, redskaber og strukturer, der sikrer succes for sensitive selvstændige.

 

WISE™ er en metode der hjælper Særlig Sensitive Selvstændige til skabe og leve succes i business, og til at leve et bæredygtigt og helhjertet liv. Metoden er udviklet på baggrund af erfaringer fra klienter og Sofiia´s personlige erfaringer gennem 27 år som selvstændig og særlig sensitiv.

Metoden fremmer de intuitive talenter der følger med dét, at være særlig sensitiv. Resultatet er at du kommer til at kunne leve fornuftigt af at bruge disse talenter, i en meget større skala end du gør i dag.

Den røde tråd i WISE™ er de 4 elementer af selvopfattelse som er med til at skabe genkendelighed, klarhed, uudtømmelig viden, ro og kærlighed. Og metoden lærer dig, via bla. dine intuitive talenter, at bidrage maximalt til andre, uden at dræne dig selv.

 

De 4 søjler:

WISDOM:

Du genkender din helt naturlige kanal for viden. Og du lærer at genkende hvilke talenter du naturligt har i spil, hvilke du naturligt foretrækker. Og hvordan du sammenholder de info du henter, til at gøre gavn for dig selv og din kunde.

INTEGRITY:

Integritet kommer fra vores sande jeg, fra sjælen og dermed fra ubetinget kærlighed. Integritet er forståelsen af kærligheden og skaberkraften og at handle i overensstemmelse med den forståelse.

SERENITY:

Energiarbejde og at træne din helt naturlige tilstand giver ro i sjælen. WISE arbejder dybt med forståelsen af ro, tid og rum, således at du lærer at sætte naturlige grænser for din energi.

ENLIGHTENMENT:

Dine helt særlige talenter har et helt særligt formål her i verden. Med WISE™ lærer du hvordan du sætter dine talenter i spil og lever succesfuldt fra et helt nyt niveau. Der er en årsag til, at netop du er her i verden som menneske, og det du har på hjertet kan hjælpe alle til en bedre virkelighed.

 

 

 

 

De 4 Spor på WISE Academy:

WISE Academy indeholder 4 spor.

 

 

  1. Mindset Transition Level 1 og 2
  2. WISE in Business
  3. WISE Mastery
  4. WISE in Business Master Mind

 

 

Hvert af kurserne bygger op til det næste.

Din forretning strømmer gennem dig, derfor er der ingen af de 4 spor du når til, uden have gået vejen med det forrige.

Nogle finder sig selv på spor 2 i lang tid, og mange skal ikke videre efter spor 3.

Fælles er, at spor 1 og 2 er fundamentale for overhovedet at bygge en forretning efter principperne i WISE. Og på alle spor vil du finde at du vender tilbage til netop de basale redskaber fra spar 1.

Succes i din business er individuel. Hvornår tjener den præcist det du gerne vil have den skal tjene?

Derfor er hvert level og det spor du følger også individuelt, og ALT er godt. det er dermed ikke finere at følge hverken det ene eller det andet spor. Det fælles mål er at finde frisættelse og udfordringer, gennem det at drive en forretning.

 

 

 

 

Mindset Transition

MIndset Transition indeholder to kurser med hvert 3 moduler, der handler om de helt basale ting der skal til at drive bæredygtig virksomhed som selvstændig. (Se beskrivelsen her og her.)

MIndset Transiton er adgangen til at forstå dig selv og din business på et nyt niveau, og fra et sted hvor du genkender, den du er sammen med din business, og ikke som adskilt fra din business.

Mindset Transition er den lille omprogrammering fra at gøre som alle de andre, til at lytte til din egen stemme og gøre som netop du skal.

Uden de to helt basale kurser bruger du ALT for meget tid på at omrokere, og tilpasse dig, når du går i gang med WISE in Business som er det egentlige Business program.

 

WISE in Business

Wise in Business er 8 online moduler der hver især viser dig, hvordan du inden for de 8 principper driver din virksomhed som sensitiv.  (Se beskrivelsen her)

WISE in Business er der hvor flest er længst. Det er her du bygger din forretning og bliver ved med det indtil du i mindst 9-12 mdr har haft et flow af kunder og omsætning der sikrer, at du hver måned omsætter det du har budgetteret. Du skal IKKE søge videre før du oplever dette.

 

Mastery

Mastery er et online forløb over 12 mdr. Desuden er der personlig mentoring. Du har haft fast omsætningsflow i mere end 9 mdr som lever op til dine mål, og du er klar til at rykke din virksomhed til en større platform.

Struktur og færdige handleplaner, som du skridt for skridt implementerer. Din business skal nu løftes derhen hvor du også kan uddelegere noget af det du ikke selv er den bedste til i hverdagen.

Måske skal du ansætte. Det kræver en anden slags lederskab, og forløbet, som er over 12 mdr indeholder også opbygning af den matrix der sikrer dig frihed og flow. (Læs beskrivelsen her)

 

 

Master Mind

Du og din business er homogene. Så meget at du nu er klar til at udvide med flere afdelinger. Eller måske er du klar til at gøre det hele igen på et nyt sprog.

Master Mind er alle dine redskaber og alt din erfaring transformeret til en model du kan implementere, og måske sælge til andre. Master mind er 12 – 24 mdrs forløb. (Læs mere om det her) 

 

 

 

Sofiia siger:”WISE er udviklet som det helhedsorienteret produkt jeg selv har manglet, i alle mine år som selvstændig. INGEN steder har jeg oplevet, at blive set 100% som den jeg er, med alt det jeg ved og gør. Der har altid været noget som ikke var i vater.

Der findes simpelthen ikke guides til, hvordan vi lever helhjertet ,og samtidig sætter vores naturlige (psykiske og fysiske) talenter i spil, i stedet for at tilpasse dem en begrænset verdensforståelse. Og selvom der er en del viden om særligt sensitive, så har alle de guides jeg har mødt haft til formål, at jeg skulle tilpasse mig et samfund, jeg mærker er ude af integritet. Det har betydet en masse kompromiser. Indtil nu.

Der er jo helt naturligt nogle strukturer, der giver mening at følge, når man opbygger en business. Men når det kommer til vedholdende, at skulle markedsføre og sælge ydelser og produkter, har alt føltes forkert.

Nøglen til succes for Særligt Sensitive Selvstændige ligger i, at leve fra, og bruge de medfødte intuitive evner til, at kunne skabe dybe relationer. Både til sig selv og andre. Det er fundamentet for din business. Derfor nytter det ikke noget du render rundt og gemmer dig, fordi du føler dig overvældet af indtryk. Det hele skal balanceres så du bruger dine talenter optimalt.

Som sensitiv opbygger du din business, som en refleksion af dit sjælsudtryk. Så har du ikke en ubrydelig og solid relation til dig selv, og en tydelig forståelse af dine evner, er det ganske enkelt for sårbart, at vise din business frem”.

 

 

 

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia