SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

WISE

WISE™ er en metode der hjælper Særlig Sensitive Selvstændige til skabe og leve succes i business, og til at leve et bæredygtigt og helhjertet liv. Metoden er udviklet på baggrund af erfaringer fra klienter og Sofiia´s personlige erfaringer gennem 26 år som selvstændig og særlig sensitiv.

Metoden fremmer de intuitive talenter der følger med dét, at være særlig sensitiv. Resultatet er at du kommer til at kunne leve fornuftigt af at bruge disse talenter, i en meget større skala end du gør i dag.

Den røde tråd i WISE™ er de 4 elementer af selvopfattelse som er med til at skabe genkendelighed, klarhed, uudtømmelig viden, ro og kærlighed. Og metoden lærer dig, via bla. dine intuitive talenter, at bidrage maximalt til andre, uden at dræne dig selv.

Du finder beskrivelserne af signaturforløbet WISE in Business WISE ved at følge linket her

WISDOM:

Du genkender din helt naturlige kanal for viden. Og du lærer at genkende hvilke talenter du naturligt har i spil, hvilke du naturligt foretrækker. Og hvordan du sammenholder de info du henter, til at gøre gavn for dig selv og din kunde.

INTEGRITY:

Integritet kommer fra vores sande jeg, fra sjælen og dermed fra ubetinget kærlighed. Integritet er forståelsen af kærligheden og skaberkraften og at handle i overensstemmelse med den forståelse.

SERENITY:

Energiarbejde og at træne din helt naturlige tilstand giver ro i sjælen. WISE arbejder dybt med forståelsen af ro, tid og rum, således at du lærer at sætte naturlige grænser for din energi.

ENLIGHTENMENT:

Dine helt særlige talenter har et helt særligt formål her i verden. Med WISE™ lærer du hvordan du sætter dine talenter i spil og lever succesfuldt fra et helt nyt niveau. Der er en årsag til, at netop du er her i verden som menneske, og det du har på hjertet kan hjælpe alle til en bedre virkelighed.

Sofiia siger:”WISE er udviklet som det helhedsorienteret produkt jeg selv har manglet i alle mine år som selvstændig. INGEN steder har jeg oplevet at blive set 100% som den jeg er, med alt det jeg ved og gør. Der har altid været noget som ikke var i vater.

Der findes simpelthen ikke guides til, hvordan vi lever helhjertet og samtidig sætter vores naturlige (psykiske og fysiske) talenter i spil i stedet for at tilpasse dem en begrænset verdensforståelse. Og selvom der er en del viden om særlig sensitive, så har alle de guides jeg har mødt haft til formål at jeg skulle tilpasse mig et samfund jeg mærker er ude af integritet. Det har betydet en masse kompromiser. Indtil nu.

Der er jo helt naturligt nogle strukturer der giver mening at følge, når man opbygger en business. Men når det kommer til vedholdende at skulle markedsføre og sælge ydelser og produkter, har alt føltes forkert.

Nøglen til succes for Særlig Sensitive Selvstændige ligger i at leve og bruge de medfødte intuitive evner til at kunne skabe dybe relationer. Både til sig selv og andre. Det er fundamentet for din business. Derfor nytter det ikke noget du render rundt og gemmer dig fordi du føler dig overvældet af indtryk. Det hele skal balanceres så du bruger dine talenter optimalt.

Som sensitive opbygger du din business som en refleksion af dit sjælsudtryk. Så har du ikke en ubrydelig og solid relation til dig selv, og en tydelig forståelse af dine evner, er det ganske enkelt for sårbart, at vise din business frem”.

 

Følge linket her, så kommer du til beskrivelsen af signaturforløbet WISE in Business

 

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia