SOFIIA BJERRE

Intuitiv Mentor & Business Coach
Indehaver WISE Academy Sofiia Bjerre

Om Sofiia Bjerre & WISE Academy

Sofiia Bjerre er stifter og indehaver af WISE Academy. 

Med Sofiia som konsulent er du garanteret overblik, kompetent sparring, inspiration og konstruktive planer der sikrer, at både tid, energi og bundlinjer taler sammen.

Uanset om du kun lige har tænkt på din forretning, endnu ikke lever af den, eller om du har mistet overblikket, kan et forløb give dig de næste værdifulde skridt, og det nødvendige strategiske overblik.

Rådgivning og coaching på WISE Academy, bevæger sig i det personlige identitets- og udviklingsfelt der ligger i spændet mellem karriere, relationer og det intuitive. Og munder ud i dit personlige lederskab

Kurser og strukturen på WISE Academy skaber balance og sammenhæng, mellem den nødvendige personlige rejse og forretningsudvikling. Materialet er tilrettelagt, så du fra starten af udfordres og genkender, hvad det vil sige at være sensitiv, hvad det præcist betyder for dig, og hvordan du helt specifikt integrerer det, i en bæredygtig forretning.

På Akademiet arbejder vi efter de internationale standarder og anbefalinger fra ICF. Sofiia er ud over de nationale kurser, også certificeret i ledelse fra Bla MiT og The Presencing Institute – Teori U.

Baggrund
Sofiia har været selvstændig næsten hele sit arbejdsliv. Med baggrund i byggebranchen har hun udviklet flere succesrige virksomheder, og har gennem siden 2010 været konsulent på flere start ups, deltaget i advisory boards, og haft bestyrelsesansvar. 

Succesfulde ledere er optaget af egen udvikling. Det er en nødvendighed for at kunne knytte nutid og fremtid sammen, og styrke vækst og innovation både hos den enkelte og i organisationer, at lade sig inspirere af andre, hente ny viden og herfra sammensætte det til egen lederstil. Kun ved at have godt fat i dig selv, kan du lede andre til fælles succes. 

Sofiia er udd. Life og Business Coach, Mentor og er certificeret i ledelse fra MiT og The Presencing Institute, og har ud over sin bygge-og projektfaglige baggrund, en række kurser i markedsøkonomi og mekanismer samt investering. Sammensat med en skarp medfødt intuitiv evne, guider hun nu ledere til succesfuldt vækst mindset.

Sofiia siger:

“At bygge en virksomhed fra 0 til bæredygtig, uanset hvor dit breakeven ligger, er altid den sværeste del. Når først du når dit breakeven, har du alle de systemer på plads der skal til for, at løfte dig videre. Sådan er det for alle. Som sensitiv, intuitiv og empatisk begavet, har du endnu flere parametre i spil for, at nå dine mål end andre. Vi ved, at vi først og fremmest arbejder med vores egne meningsfulde mål. Og samtidig har den vinkel, at vores livsformål også handler om trivsel hos andre. Derfor er en stor del af forretningsudvikling for intuitive,sensitive og empatisk begavede, personlig udvikling. 

Efter i flere år at have følt mig konstant stresset, selv når jeg kom hjem fra job, fandt jeg ud af jeg selv er særligt sensitiv. Herefter faldt en masse brikker på plads. Og jeg forstod, at jeg ikke var stresset, men “blot” konstant overvældet af alle de indtryk, jeg hele tiden filtrerer, som andre ikke lægger mærke til. Som ubevidst sensitiv, forsøgte jeg hele tiden, at tilpasse mig omgivelserne. Og rigtig mange af mine “strategier” handlede om, at prøve at regne ud, hvad andre ville have. Det betød, at jeg hele tiden var på overarbejde mentalt. Efter jeg er blevet bevidst om min sensitivitet, har jeg sluppet pleaser-rollen, og bruger nu i stedet mine helt naturlige talenter som redskaber.

Det betyder også at jeg har omfavnet min naturlige intuition og hele den alternative verden.

Det har skabt bæredygtighed og balance, overskud og overblik. Og jeg ved, at hvis jeg rammer niveauer der føles som stress, handler det i virkeligheden om, at jeg igen har prøvet at regne noget ud.” 

Sofiia Bjerre, Indehaver WISE Academy

Andre siger om Sofiia´s hjælp:

Jeg vil bestemt anbefale Sofiia. Hun er god at sparre med, og det fungerer fint pr tlf. Hun er lyttende, nærværende og indlevende, og jeg fik gode konkrete råd til at strukturere min tid og opgaver, som jeg kan gå videre med. Specielt godt at få sparring i forhold til, at skabe og udvikle sit eget, og samtidig holde balancen i den praktiske hverdag.
– Vh Karen

Sofiia er meget imødekommende, smilende og let at tale med. Jeg skal ikke sige mange ord før Sofiia har spottet præcis, hvad der er min problemstilling er. Og hun har også hurtigt redskaber til, hvordan jeg kan få løst min udfordring. Når jeg først kommer igang med at snakke med Sofiia, så ønsker jeg, at det aldrig stopper igen. Jeg bliver glad, og får lyst til at sætte i gang. Altid en fornøjelse, at snakke med Sofiia.

– Kh S

Jeg fik rigtig meget ud af at blive coachet af Sofiia. Jeg fik både a-ha-oplevelser og konkrete værktøjer. Begge dele har jeg kunnet bruge i min videre udvikling. Sofiia er autentisk, varm og ikke bange for at dele ud af sig selv. Jeg følte mig tryg under hele forløbet, og hun får min varmeste anbefaling.

– Linda Ambech