SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach
Indehaver WISE Academy Sofiia Bjerre

Min vision

“Min vision er at fremme et miljø, hvor sensitivitet og intuition ses som kraftfulde lederegenskaber. Jeg tror på, at ved at omfavne disse egenskaber kan man skabe mere autentiske, succesfulde og bæredygtige mennesker og virksomheder.”

Min mission er at skabe bæredygtige og autentiske (ejer)-ledere gennem en holistisk tilgang til vækst og udvikling. Derfor hjælper jeg særligt sensitive og intuitive ledere og iværksættere med at opdage deres unikke styrker og skabe et bæredygtigt lederskab i deres karriere. Jeg tilbyder skræddersyet rådgivning og coaching, der kombinerer praktiske forretningsstrategier med dybdegående forståelse af personlig udvikling. 

 ,, 

Om sofiia
Jeg har været selvstændig næsten hele mit arbejdsliv. Gennem årerne har jeg udviklet flere succesrige virksomheder, og har siden 2010 været konsulent på flere start ups, deltaget i advisory boards, og haft bestyrelses poster. I dag ejer jeg selv flere virksomheder og giver af min tid og min viden til forskellige frivillige velgørende og udviklende projekter.

Jeg er opvokset i iværksætter miljø, og har en stærk linie af selvstændige kvinder bag mig, men dermed ikke sagt at alt har været nemt.

Jeg er særligt sensitiv, tildels introvert, og har altid haft en stærk intuition som guide. Jeg har aldrig kunnet bygge og drive min forretning eller drive mit lederskab som alle andre, og har på godt og ondt skullet finde mine egne veje til at skabe en form for virksomhed der både tjener den jeg er, det jeg kan og det jeg vil. At omfavne sensitiviteten og de talenter der naturligt er til stede heri, er grundlag for den helt fantastiske måde jeg idag lever og bidrager på. 

Jeg har altid vidst, at jeg skulle udvikle mig personligt for også at kunne udvikle min virksomhed, og i dag er det helt naturligt for mig at kigge på mit lederskab, før jeg sætter vækstmål for min karriere og mine virksomheder.

At være sensitiv indeholder en række værdiskabende talenter der kan være med til positivt at ændre fremtiden for vores arbejdsliv. At arbejde med intuition, empati og bæredygtighed ud fra et holistisk synspunkt, skaber vækst og trivsel for os alle, og er mere nødvendigt end nogensinde. 

Sofiia Bjerre, Indehaver WISE Academy