SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach
Intuitiv Mentor og Business Coach

Sparring, udvikling og eksekvering på den strategiske agenda.

Min mission

Jeg arbejder med virksomheder der ønsker at udvikle sig og skabe vækst, samt med mennesker der ønsker at udvikle sig i det personlige lederskab og i deres karriere.

Jeg er coach og intuitiv rådgiver, og i min sparring og rådgivning bruger jeg både mine strategiske og logiske evner, min intuition og mine mangeårige erfaringer som leder i vækstvirksomheder.

Min mission er at fremme et miljø, hvor sensitivitet og intuition ses som kraftfulde lederegenskaber. Jeg tror på at at ved at omfavne disse egenskaber kan man skabe mere autentiske, succesfulde og bæredygtige virksomheder.

 

Min viden og erfaring:

… indeholder professionelle metoder til udvikling af mennesker og forretninger, konceptudvikling, projektledelse, projektforståelse, erfaring, intuition og bevidsthed.

I min sparring bruger jeg de metoder der bedst giver mening i for den enkelte virksomhed og leder. Altid med fokus på resultater.

 

Jeg er:

– Ejerleder i to vidt forskellige forretninger
– Projektleder
– Certificeret i mere end 6 forskellige personlighedstest og adfærds- og talentanalyser
– Uddannet life- og business coach fra Manning Inspire
– Certificeret i flere ledelsesmodeller, bla Teori-U
– Rådgiver og konsulent på forretningsudvikling
– Intuitiv rådgiver og udvikler af den Intuitive Lederuddannelse
– Erfaren sparringspartner og strategisk udvikler for startups
– Udvikler af egne succesfulde metoder til at sikre succes i startups
– Uddannet Professionelt bestyrelses- og advisoryboard medlem

Det har altid været naturligt for mig at vokse i, og med, de opgaver, udfordringer og ikke mindst drømme, der er opstået på min vej.

At ville mere, og være i konstant udvikling, har ofte været, og er, mit status quo. At se muligheder, forme en strategi og eksekvere en plan for at nå et mål, er lige så naturligt for mig som, at det kræver ansvar, vedholdenhed og mod, at nå derhen.

Som leder i egne forretninger, og sparringspartner for iværksættere og startups, genkender jeg de udfordringer der undervejs opstår i virksomheden, og har gentagne gange haft succes med at udfordre det eksisterende og skabe nye veje, både i mindset og strategi.

 

Dine resultater:

Som ejerleder har vi ofte brug for et objektivt blik på de knuder der skal løsnes, en duelig plan, og ikke mindst at blive guidet på en empatisk måde, så vi ikke mister målet og modet.

Når vi ønsker vækst og forandring har vi også ofte brug for en der holder overblikket og sørger for at opgaver kommunikeres og løses, de rette kompetencer og ressourcer er tilstede og ikke mindst en der sørger for, at det hele sker indenfor rammerne af virksomhedens tid, energi og økonomi.

Kontakt mig, hvis du vil have et anderledes blik på din virksomhed og nå nye resultater.