Du skal møde Hanne

- Og læg godt mærke til hvad hun siger her. For i det daglige, er det ikke helt den her slags "synlighed" hun er kendt for.

Hanne Østergård er Business og SEO-Mentor.  

Dvs at det hun laver, foregår inde i maskinrummet af din business, så alt det du laver i fronten kommer længere ud, bliver set af flere og altså, fundet på google. Og bliver genkendt alle de andre vigtige steder, der afgør om din forretning er ”synlig” nok til at blive fundet, af dine kunder. Og det er jo ret vigtigt for dit salg…

Det gør hun faktisk så godt, at hun lige (for kun 4 uger siden) har solgt sin første virksomhed, en webshop, og nu 100% vil fokusere på at hjælpe andre selvstændige til den succes, hun selv opnåede.

YAY!!

(Tænk hvis du vidste din forretning solgte på autopilot for dig, fordi dit fundament var helt i orden?)

Det er hende her der er Hanne

 

www.hanneoestergaard.dk

Hanne fortæller:

”Ud over at være selvstændig er jeg også mor og hundemor og kone. ”

Og da vi første gang skriver sammen fortæller hun: ”at webshoppen faktisk er begyndt at tage al hendes tid”.

Ikke teknikken.

Men pga den succes der faktisk er, så tager ”-pakning, afklaring og servicering” glæden fra det kerneprodukt, Hanne i virkeligheden har fokus på.

Med andre ord har Hanne ramt den dumme cirkel af for meget arbejde og for lidt glæde.

Det var ikke nemt at bede om hjælp:

”- Sofiia har talt til mig mange gange via de sociale medier. Men problemet var at hun brugte ordet særligt sensitiv… det har holdt mig på afstand, for jeg var jo ikke særligt sensitiv, så… - Ja, det er så er par måneder siden. Efter at have læst Sofiia´s e-bog om særligt sensitive har jeg ændret syn på den del.”

Sofiia gav mig definitionen på, hvad sensitivitet er. Og hvad det betyder. Og det gav så god mening. Og en enorm lettelse i mig, at blive mødt og set på denne måde. - Og nu elsker jeg endnu mere de ord, Sofiia sender ud.

Derfor blev det meget nemt for mig at bede Sofiia om hjælp. Og lige nu begynder mine brikker af falde på plads og jeg begynder at forstå, hvorfor nogle ting er nemme og naturlige for mig. Og hvorfor andre ting er så svære og ”ikke behagelige” for mig."

Den største forskel

”Det sjoveste i vores samtale var, at Sofiia forstod hvad jeg sagde. Selvom jeg nogle gange i samtalen prøvede at undskylde og bort-forklare, hvad jeg følte, troede og ønskede.

Intet jeg sagde var forkert. Og Sofiia kunne endda forklare mig, hvorfor jeg selv havde svært ved at accepterer det.

Det var en enorm lettelse for mig.

Sådan ser min business fremtid ud:

"Jeg er ikke helt kommet dertil endnu, det er jo kun 4 uger siden jeg slap den sidste. Jeg ved hvad jeg kan. Og hvordan det ser ud. Og nu er jeg i gang med at gøre det muligt for mig, at leve af det der giver mig mest glæde, nemlig at:

”At jeg tror på, at der at findes løsninger for mine kunder. At jeg kan forstå deres drøm, se på deres nuværende situation, researche hvad der er muligt online – og hvad der holder dem tilbage – og tegne vejen for dem. Så de kan gøre det de er bedst til og bruge tiden på dét, der tiltrækker kunder til deres forretning.”

 

Qoute fra Hanne

Bund solid!

SEO er for mange en by i Rusland. Og derfor er det noget af det sidste de vælger at fokusere på, når hverdagen i deres business rammer.

Som selvstændig med en onlineforretning, har jeg (Sofiia) dog for længst erkendt at indhold alene, ikke skaber en god forretning.

Google er derude, og afgør om du bliver set og hørt.

Om jeg tror Hanne får succes?

Ohh yes. Faktisk tænker jeg at hun allerede har det, og godt kan tænke rigtig stort. Og at hun ville være den bedste wingwoman man kan få når ens biz indeholder online platforme.

Det Hanne kan, binder helt essentielle ting sammen, for hun har både forståelse for det menneskelige (de ord der får din målgruppe til at købe af dig) og det tekniske i dit maskinrum, der gør at du på autopilot kan tiltrække netop dine kunder. Og hun kan fortælle dig, præcist hvad du skal gøre, for at gøre det endnu bedre.

Og hun får det til at lyde helt sjovt at skulle i gang med den slags opdatering. For kaffeelskende og indlevende som hun er, er hyggen altid på plads når I mødes.

På bare én session

Efter kun én enkelt session sammen, har Hanne altså fået tro på at hendes drøm om at skabe en virksomhed, der hjælper andre med deres biz online, faktisk er mulig. Og ikke bare mulig, men mulig på præcis den måde som hun gerne vil have det.

Da Hanne fortalte mig om den vision hun bærer på, var den så levende at jeg kunne fornemme både lyde, omgivelserne, det tøj hun havde på og den sikkerhed hvormed, hun leverede sin analyse. Så i sessionen sad jeg blot med som vidne til, at det selvfølgelig kan lade sig gøre. Og nu, kun 4 uger efter hun solgte sin første forretning,  er hun allerede i gang med at gøre den næste til virkelighed.

Du finder Hannes Hjemmeside her: http://www.hanneoestergaard.dk/
Og kan følge hende på Instagram og Facebook 

Hvad så med om 5 mdr?

Forestil dig, hvilken forskel 5 mdrs. følgeskab, og redskaber der er skabt præcist til dig der er sensitiv og selvstændig, kan gøre for din biz?

At have så lang tid sammen, skaber en helt særlig synergi, og undervejs i forløbet, har du mig altså all the way!

Læs mere om WISE in Business her

Frem til d. 27.10.2019 kan du spare 9000,- på forløbet. Vi går i gang d. 18 nov.

Vil du vide mere? Så book en uforpligtende samtale her