SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Din Kunde er IKKE din kilde til omsætning

Dine kunder er IKKE din kilde til omsætning.

Vi har fået vendt det på hovedet. Og skabt et kapløb hvor kvantitet er lig med succes.

Og vi har glemt, at vi er her med et formål. At vi dybest set er her for at udvikle os som sjæle. Og vi forestiller os at vi bare kan lade være.

Hvordan hele det system, karmasystemet, hænger sammen sådan rigtigt, det er der nok ikke nogen der helt ved her på jorden.

Men et er sikkert. Ved at løbe efter kvantitet, har vi glemt at det der var vigtigt, ikke var at tjene den næste million, men at vokse gennem at lære, mens vi giver videre. Og på den måde ændre den kollektive bevidsthed fra smerte og mangel til overflod og kærlighed.

 

Hver og én af mine kunder, har en særlig erfaring med sig i livet, som de sammen med deres særlige sensitive talenter kan kommunikere ud i verden, og derved lette smerten og løse udfordringer for andre.

Alle fornemmer at det er netop det de skal. Uanset om det handler om følelser, at skabe smukke ting, at forløse fysiske udfordringer eller vise vej til selvkærlighed.

ALLE ved de, at netop deres måde at gøre det på, hjælper mennesker. Og rigtig mange gør det uden at få noget for det. Fordi det er helt naturligt. Og noget de blot er.

I det øjeblik de begynder at kalde det en business sker der noget med balancen. En business har i vores bevidsthed tyngde og skal have resultater der spejler den fysiske verden. derfor tjekker rigtig mange ud af deres intuition netop når det handler om deres kerne kompetencer og tror at så gælder kun de fysiske love.

Men den business de vil leve af kommer jo netop fra intuitionen og er intuitiv. Så det at kommunikere den, bliver smerte fuldt i sig selv.

Genvejen

Genvejen, skæringspunktet, mellem din business og din intuition, sidder samme sted som hjertet. Der hvor du holder balancen. Og kommunikerer som den du er, ikke som det du gør, eller tror verden vil have.

Når du kommunikerer herfra, i tillid til din intuition, er du i sand service. Og universet er din kilde til indtægt.

 

Open Mind, Open Heart, Open Will

Forfatterboks - Sofiia Bjerre