SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Er du Særlig Sensitiv & Selvstændig?

Du VED bare, at det du intuitivt ved, og derfra har studeret og dygtig gjort dig i, gør en mega forskel for de mennesker der har brug for din hjælp

Du VED bare at lige præcis din måde at gøre tingene på, ville hjælpe PRÆCIS din målgruppe, med lige præcis deres største udfordring, på nul komma dut

Du VED bare at der er MANGE der sidder med de problemer, som lige præcis du er skræddersyet til afhjælpe, for du har mødt dem alle de steder, hvor du selv færdes.

- Og du VED bare, at du ikke kan få succes med din virksomhed fordi det 90% af alle marketing regler går ud på, er synlighed og ekstroverte handlinger 24/7

Kender du det?

Så er du ikke alene.

Vi er efterhånden en, ikke uanseelig, mængde af Særlig Sensitive der har sagt farvel til 8-16 job, storrumskontorer og larmende telefoner, deadlines og at opfylde andres mål, for at prøve at finde balancen i det der work/life.

Det er synligt alle steder. Medierne strømmer over med tilbud om hjælp til selvhjælp og markedsføring.

LIGE PRÆCIS DEN slags markedsføring der kan hjælpe dig til succes på mindre end 10 minutter.

Du skal bare lige

 • Lave kold kanvas
 • Netværke kl 6.30 om morgenen
 • Forberede din elevatortale til UG og sige den hver gang du støder ind i en på gaden
 • Arbejde hårdt og vedholdende
 • Holde fokus, hver dag
 • Tilsidesætte dig selv
 • VIRKELIG mene det
 • Osv
 • Osv

Og du har faktisk afprøvet det hele.
Og meget mere til.
Og hver gang du har fejlet et markedsførings-kursus, tager du et nyt videns-kursus.
For markedsføringen hjalp ikke.

Så det MÅ jo være dig der

 • er galt på den,
 • ved for lidt,
 • ikke har øvet dig nok
 • ikke havde styr på komponenterne
 • osv
 • osv

Det er sådan set skruen uden ende.

 

Indtil du får fat i essensen af det:

Du er allerede klar til at blive succesfuld som selvstændig. Og du var det allerede inden du gik i gang med alle kurserne.

Det kurserne ikke lærer dig, handler om hvem du selv er. Og om hvordan lige netop du, din type af super sensitiv, bedst driver virksomhed.

Der findes groft sagt 3 typer af Særlig Sensitive Selvstændige

 1. Dem der overvejer at blive selvstændige, enten fordi de ved de har et helt særligt produkt eller en helt særlig evne at tilbyde
 2. De som er selvstændige, men slider i det og ikke formår at løfte deres biz til det niveau som de længes efter
 3. De som allerede har fin succes, men hader den måde de har det på, og som skiftevis brager ud i verden og ligger fladt på ryggen derhjemme.

Og der findes Groft sagt 3 måder hvorpå Særlig Sensitive Selvstændige spænder ben for sig selv:

 1. De gemmer sig
 2. De bliver ovevældede, eller
 3. De bruger staccato-måden, altså fuld fart frem og så hjem og sove.

Intet af dette virker særlig godt.

Der er ikke meget balance i disse metoder. Og det handler netop om at balancere. Om at vide hvad der nærer og gavner netop dig og hvornår, og også om at vide, i hvilke perioder både af dagen, ugen, måneden og året du har brug for hvad, for at det gavner din biz og dermed dit liv mest muligt.

Der er altså ikke noget galt med dig eller din viden.

Tværtimod!

Det der går galt er, at du ikke ved hvordan du ellers skal gøre. Og der er forfærdelig lidt ordentlig og tilgængelig viden ”derude” som gavner det, at bygge og have en god, solid og succesfuld selvstændig business, når du er Særlig Sensitiv.

Men der er hjælp på vej.

I den gratis FB-gruppe WISE – Extraordinary Business & Life danner der sig et community af ligesindede sensitive, der hver på deres fine, kraftfulde måde har værktøjer der hjælper og løser problemstillinger for mennesker.

Hver især tilbyder de noget helt unikt, som de har studeret, erfaret og dygtiggjort sig i. Det er højt intuitive, klart tænkende og klart følende mennesker med et brændende ønske om at gøre en forskel i verden.

For os alle sammen.

Og du er velkommen til at joine os.

Gruppen er lukket.

Læs beskrivelsen her:

Online netværk for Særlig Sensitive Selvstændige, der VED de kan skabe et ekstraordinært og helhjertet liv. Her i gruppen kan du stille spørgsmål om forretningsudvikling, søge støtte og svar når du er udfordret i din biz og personligt, og ønsker at udvikle dig og din forretning af den spirituelle, bæredygtige og holistiske vej. Her findes kun anerkendelse og tonen er positiv. Enhver der ikke ærer dette må arbejde videre med sig selv et andet sted. Vi forholder os undrende overfor andres verdensbillede, men dømmer ikke. Markedsføring af egen biz, er strengt forbudt, undtagen den ene gang hvor du præsenterer dig selv og deler et link til dit website eller linkedIn eller anden onlineplatform du vil at vi skal se. 

Gruppen her er særligt for dig der 

 • driver en selvstændig virksomhed
  • gerne vil i gang med selvstændig virksomhed
  • arbejder med mennesker
  • arbejder med produkter der henvender sig til mennesker.
  • mangler sparring, viden og værktøjer til at løfte din biz til næste niveau
  • mangler netværk med ligesindede
  • og har en masse at dele ud af til dem der er i samme båd som dig

Kort sagt, altså for dig som bruger dig selv, din viden og dine kompetencer til at bygge din forretning fra, og til at dele ud af i dit virke.

Hvis du genkender noget af det ovenstående her, og har lyst til at være en del af et støttende community for Særlig Sensitive Selvstændige, anmoder du blot via link her.

De kærligste hilsner

Sofiia

Signatur og Forfatterboks

Om forfatter og ejer af bloggen på SofiiaBjerre.dk