Jeg troede alle gjorde sådan…

Ret tidligt i mit liv besluttede jeg mig for, at jeg sad i fører sædet for det der skulle være og ske i mit liv.

Jeg var faktisk ikke mere end 12.

Jeg var et sensitivt barn, og jeg havde oplevet en del opbrud, flytninger som betød nye skoler, nye venner, tilpasning i nye miljøer og til nye omstændigheder.

Nogle ting kunne jeg jo ikke ændre på.

Men jeg besluttede mig for, at gøre det jeg kunne for at skabe, en slags stabilitet i mit eget liv.

Og begyndte derfor at putte alt det ind i mit liv af ting der nærede mig mellem skole, lektier, arbejde (jo, det kunne man dengang som 12-årig), og de huslige pligter.

Jeg læste bøger om helte. Gerne de helte, der var helte helt alene og overkom en masse ting helt personligt, og til sidst sejrede og fik det som de ville have det…

Og jeg fandt inspiration i, at læse om dem som havde rejst sig fra noget der ikke nærede dem, til noget der gav dem succes.

Det gjorde at jeg, langt hen af vejen, var i stand til, at gøre det jeg gerne ville.

Jeg havde rollemodeller fra bøgerne, som havde bevaret troen på at de kunne. Og jeg havde en rig verden indeni, som jeg fik passet sammen med det andre forventede af mig i det daglige.

De voksne omkring mig vidste ikke noget om den verden.

De spurgte ikke til den, og de interesserede sig ikke for den.

Det var min alene. Min introverte tid, hvor jeg ladede op til at gå ud i verden med et panser af ekstrovert aktivitet.

Du kan hente E-guiden - Særlig Sensitiv & Selvstændig ved at klikke på billedet her. Du bytter med din email.

I skole alderen, og i de helt unge år, tog jeg uddannelses mæssige beslutninger som gav mening her og nu, fordi jeg endnu ikke kunne koble den virkelighed jeg kendte fra bøgerne, med det der var en realitet omkring mig. Og fik til en start nogle uddannelser som dybest set, ikke var mig.

Det var faktisk HELT forkert.

Først da jeg var dobbelt så gammel. Tog jeg mit første virkelige selvstændige valg, og drejede mit arbejdsliv i den retning det altid skulle have været.

Og, det har jeg gjort igen og igen siden. Valgt mig selv til. Og skiftet branche eller fagligt ståsted.

Fordi jeg overhovedet ikke kan forestille mig, at være mindre værd end det.

Altså, at skulle lave noget jeg virkelig ikke bryder mig om, og ikke er den bedste til.

Jeg har altid støttet mig til bøgerne når jeg skulle hente inspiration. Og lære noget nyt. Eller finde forståelse for mønstre og sammenhænge i det psykologiske landskab mellem mennesker.

Derfor fryder det mig også, at du nu kan hente E-guiden "Særlig sensitiv & Selvstændig". Den er essensen af det jeg har erfaret, og til dags dato oplevet, som værende de største forhindringer for, at sensitive mennesker kan begå sig som selvstændige, og i det hele taget i hverdagen.

Lev af Det Du Elsker:

Det er mange års erfaring som sensitiv selvstændig jeg nu har lavet til et online kursus til dig der også vil leve af det du elsker allermest.

Rigtig rigtig mange. Alt for mange faktisk. Har aldrig været bevidste om det de ville vælge til i deres liv. Kun om det de ikke vil have. Derfor er alt for få i stand til at gøre det de virkelig gerne vil, uden at have én at støtte sig op ad undervejs. Og vil du have et solidt fundament til din business, og vil du kunne leve af det du allerhelst vil lave, så kan jeg love dig at du er komme til det rette sted her.

Kurset er utraditionelt fordi der ud over onlinemodulerne er tilknyttet et læringsforum og et forum hvor du 24/7 kan stille spørgsmål og få svar. Og jeg er online live en gang om ugen i det omfang det kræves. Lige nu ligger der allerede videoer fra alle modulerne med Q&A.

Sensitiv selvstændig

Online Kursus i 5 moduler, der giver dig stabilitet og fundament til at gøre det du elsker allermest. Du kan læse om det ved at klikke på billedet.

Det er et utraditionelt onlinekursus i 5 moduler, med 24 lektioner du får adgang til, så snart du har tilmeldt dig. Og du får det med rabat her i april. Og en bonus.

Du kan læse om det via dette link

Er du i tvivl om det er noget for dig? Så send mig en sms på 42998862, så finder vi et tidspunkt at tale sammen om hvad der evt. vil virke for dig.

For din succes

Sofiia

Signatur og Forfatterboks