SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Hvordan bliver 2019?

Året 2019 på verdensplan

Igen i år har jeg lagt året 2019 op i generelle temaer, som det vil udspille sig over hvert kvartal, i det kollektive felt.

Jeg bruger "The Enchanted Map" af Colette Baron Reid, som jeg storelsker for klarhed, og ikke mindst den smukke grafik.

Skulle du ønske at få din helt personlige læsning oveni, kan du sende mig en besked på sb@sofiiabjerre.dk
En lille læsning koster 100,- og går på temaer sammenholdt med året generelt og på hvert kvartal. Den store koster 250,- og går på hver måned.

Året i år indeholder generelt koderne om handling, succes, lederskab, ansvar, kommittent og det at ”walk your talk.” Det er særdeles powerfulde emner og det kan sagten blive et megatravlt år. Forskellen i om du vil opleve det positivt eller negativt, handler om den bevidsthed du kaster ind i puljen. Handler du fra frygt eller fra kærlighed... Og som altid lever vi i pendulsvingende balance, og hver eneste af koderne indeholder derfor også sin kontrast. Det handler derfor om bevidsthed på din personlige indre vej, hjertesvar og sjælsudtryk.

Året 2019: Hvordan bliver 2019_The enchanted map 

Du har været på vej længe mod et bestemt mål, og årets første måneder bringer en sjælden klarhed og handlekraft, som du på alle måder bør benytte dig af. Det er nu du kan gennembryde lydmuren og få handlet på ting der i lang tid har samlet støv og været u konkrete. Tanker og drømme samler sig til strukturerede handlinger du kan arbejde videre med, og der ligger et tema om, at gør du dit arbejde godt, støber fundamentet solidt, bygger du nu på en langtidsholdbar livsstrategi og succes. Det handler i særdeleshed om at sige tingene højt, lytte efter konkrete svar og derefter handle på det der giver mening i din version af det optimale liv. For ”ego-drivere” kan det blive temmelig excentrisk, og pas på du får sat en struktur der er bæredygtig i hele din livsvision. Det handler om ikke at udelukke nogen, men at skabe rammer for balanceret samarbejde, både i familie og i karrieren.

Midt på året,

kan du sætte dine planer i søen. Alt du har erfaret til nu, alt du har brugt tid på at opleve og erfare igen og igen er nu sat sammen til en holdbar struktur og har du bygget dit fundament sikkert, kan du tage store innovative skridt fremad. Der ligger ret geniale tanker bag dine skridt, og det kræver mod, struktur og stabilitet i dit bagland at komme ud og frem med dine næste skridt. I hele processen handler det om, at du skal være ærlig med dig selv. Når mod skal på banen, kan du regne med at frygten også dukker op. Alt i universet balancerer, alt har en modpol, så ansvar balancerer med u ansvar, stabilitet med kaos osv. Husk blot dette når du ind imellem føler dig udmattet, og særligt sidst på året, hvor du måske har brug for en mere indadvendt periode. Det er her, dine handlinger og strukturer fra først på året, kommer til dig gavn. For i stedet for at gå i stå, ved du nu præcist, hvem du kan læne dig op ad, række ud efter og uddelegere til.

De sidste måneder af året,

kan føles som selvsabotage og en smule depressive, hvis du har insisteret på at gøre det hele selv. Du har taget store skridt i år, og har det meste af tiden faktisk befundet dig i ”gul zone”, og nu er det tid til endnu engang at stabilisere, strukturere, finde ro og måske selvransage lidt. Husk at alle har det svært med at bede om hjælp, specielt på vores breddegrader ligger der en tung offerenergi over, at have brug for hjælp overhovedet. Svaghed, uselvstændighed osv., kan være emner der dukker op i dit system. Derfor er det super vigtigt at lave lidt mindfull tilbagetrækning, og se tilbage på, hvor langt du er kommet.

All in all,

er dette et år vi på mange måder har ventet på. Der er masser af mulighed for handling til de utålmodige typer, og masser af mulighed for drive, oplevelser og sjov og spontanitet. Hvor der er vilje er der vej. Det handler alt sammen om du får sat grunden rigtig af.

Og strukturerer du det ærligt og stabilt, er der plads til at den tilbagetrækning du har brug for sidst på året, giver balance i dit liv.

Have fun with it.
Sofiia

Forfatterboks Sofiia BjerreSofiia har beskæftiget sig med personlig udvikling og vækst hele sit liv, ikke mindst som iværksætter. Efter stress i 2010, som betød en personlig karrierer omlægning, har hun intenst studeret spiritualitet og sammenhæng mellem kærlighed, kreativitet og skaberkraft. Sofiia er ud over sin bygge- og projektfaglige baggrund udd. life- og businesscoach, spirituel mentor og flow specialist. Sammensat med en skarp medfødt intuitiv evne, guider og hjælper hun nu andre til nyt afsæt i liv og karriere. Du finder, og henter Sofiia´s E-guide til at leve Det Spirituelle lederskab på sitet under Start her.

På vej ind på hylden: Onlineprodukt: "Selvstændig efter stress?" Hold øje med sitet for hvornår det går i luften. Det er ikke bestemt nemt for alle at komme tilbage til et såkaldt normalt arbejdsliv efter stress. Rigtig mange vælger en anden retning og også at blive selvstændige. De fleste fejler desværre fordi afstanden mellem ansat og selvstændig er for stor. og dertil kommer at selvværdet har fået en på tuden. Det gør vi noget ved! Gennemarbejdet kursusmateriale omkring opstart, mindset, strukturer, økonomi og de følelser der følger med at sætte en brainbaby i verden. Stay tuned.