SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Det her sker, når du ikke er i integritet.

Jeg tænker godt, du ved det.

At der skal være integritet mellem det du siger, og det du gør i din business.

Men selv garvede rotter som jeg, bliver altså nogle gange fanget, når preframe er så uskyldigt og dygtigt sat op, at det ganske enkelt ikke skinner igennem, hvad målet er, før vi sidder i saksen og ikke kan komme ud af den igen.

Det skete for mig den anden dag i en samtale.

Heldigvis fik jeg ikke kørt kortet…

Men en mentor som jeg har dyb tillid til. Og hvis programmer er supergode, og veltilrettelagt. Havde tilbudt en ekstra samtale omkring et emne, som skulle øves på en livedag, jeg ikke kan deltage i. Og preframe af samtalen var at, jeg på bedste måde skulle have adgang til materialet fra liveoplevelsen.

Faktisk er det et forum, hvor jeg på alle måder føler mig hørt og set i alt materialet. Lige fra tekster, filer og præsentationer, til den måde de er tilstede på online.

Så jeg anede ikke uråd.

Men det som jeg troede var en ekstraordinær session for min skyld, med henblik på at sikre jeg får mest mulig ud af vores forløb sammen, viste sig at være en salgssession, puttet ind i en metode, jeg bedst kan beskrive som ugennemsigtigt og utroværdig.

Og som særlig sensitiv, både fanger jeg ubalancerne, og kan slet ikke have, at det der foregår er ugennemsigtigt. Mit system er ganske enkelt på overarbejde for at fange signaler der kan få det hele til at give mening. Og jeg fandt dem ikke.

Det var ganske enkelt ude af integritet.

Og det gjorde mig virkelig vred.

Men først bagefter.

For undervejs var det bare en tung og mærkelig samtale, der aldrig kom til at handle om det jeg troede den skulle.

Og jeg fandt pludselig mig selv fanget i en pleaser rolle som på ingen måde harmonerer med den jeg virkelig er.

Det jeg troede var en afklarende og informativ samtale var pludselig en salgssamtale, hvor noget jeg havde takket nej til, og accepteret at måtte undvære, ikke blev respekteret. Men blev pillet fra hinanden, i usaglige spørgsmål der havde til formål, at få mig til at mærke en smerte, der ikke var tilstede.

Og jeg endte med at indvillige i at gennemgå beslutningsprocessen en gang til, og vende tilbage med det endelige svar om en uge.

Om en uge!

Jeg tog oprindelig beslutningen om ikke at kunne være tilstede i Januar!

Og det der gør mig virkelig vred er at jeg lod mig føre derhen. Og ikke fik sagt fra.

Og det gør mig endnu mere pissed:

  • At jeg tog pleaser kappen på og lod mig besnakke til at rippe op i noget der dybest set ikke er sandt for mig.
  • At hun ikke var der for mig, men kun for sin biz.
  • At der var skjulte dagsordener
  • At preframe ikke blev overholdt

Integritet for mig er lidt som tyngdekraften. Når beslutninger og handlinger føles lette, er der integritet. Hvis det føles tungt, er jeg ude af integritet. Og hele den samtale var en tung tung vandring i ødemarken, uden næring.

Jeg burde have sagt fra på et tidligere tidspunkt. For jeg er virkelig klogere end det. Men det var pakket så fint ind, at jeg først efter en nats søvn fik øje på, hvor kæden hoppede af.

Så, budskabet her er:

At det må I aldrig gøre i jeres forretning. Altså sige ét til folk og så gøre noget andet. I mister tillid og troværdighed. Lige på stedet.

Vær i stedet så professionelle at I kan afvige fra selv det mest skræddersyede materiale, så I kan give jeres klienter præcist det der skal til, når I sidder overfor dem. det handler ikke altid om redskaber og mersalg. Ganske ofte handler det helt simpelt om, i hvilken tilstand, I efterlader jeres kunder.

Og hvis I søger for at der integritet, er det ikke nødvendigt at sælge. Nogen sinde.

Rigtig god forårsweekend

Sofiia

Signatur og Forfatterboks

Om forfatteren og ejerne af bloggen på SofiiaBjerre.dk

Vil du lære at leve af det du elsker allermest mens du skaber overskud og frihed? Send mig en besked på sb@sofiiabjerre.dk, eller hop ind i gruppen her. Der er fyldt med tips og god energi som holder dig på sporet af det liv du drømmer om.