SOFIIA BJERRE

Intuitiv Mentor & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige & Intuitive Iværksættere

WISE in Business

 

8 Principper til bæredygtig og succesfuld business, som sensitiv selvstændig.

 

Onlineforløb over 5 mdr. med personligt følgeskab, online læringsplatform, online forum, sparring, netværk og 1. live dag.

Den dedikation du allerede har til din egen vækst og forståelse, kan applikeres til din forretning.

Din forretning skal tjene dig, forløbe gennem dig, ikke som en separeret del af dig der skal tilpasses omstændighederne. Hvis du oplever at du har svært ved at bevare din energi, at din business udmatter dig, og at tiden ikke slår til, så har du indtil nu ganske sikkert forsøgt at skabe en forretning ud fra dine coopingstrategier.

 

At ”coop´e”, betyder at tilpasse sig. Det betyder samtidig, at du tror din business, er den der skal til, for at du overlever

 

Skift din tilgang til det at være selvstændig, fra at bygge på tilpasning og overlevelse, til at bygge fra dine talenter. Når du opdager forskellen, og genkender det fine samspil mellem sensitive talenter og ressourcer, finder du både din tid, din energi og balancen som selvstændig.

 

8 Moduler på 4 måneder

De 8 moduler på WISE in Business guider gennem alle faserne af forretningsforståelse fra et cirkulært perspektiv. Undervejs får du redskaber både til selvforståelse fra dit nye ståsted, og til forretningsforståelse.

Læs om modulerne herunder:

WISE Academy Logo

1 Intuition

Tillid – Uden tillid, kommer vi ikke igennem. Tillid kommer gennem viden og erfaring, gennem læring og indlæring. Og gennem tilliden til dig selv, får du adgang nye niveauer af intuition, kreativitet og de kunder der naturligt er dine.

 Genkend din røde tråd – Intuitionen er din vejviser. Det du ser, ved, hører og mærker, er vejvisere til den røde tråd der er din. Genkend både dine største sensitive talenter og hvordan de kommer til udtryk.

 

2 Kontrakter

Dit formål – Dit hvorfor, både som sjæl og som business. Se hvordan det udspiller sig i alt hvad du gør.

Din kunde – Hvem er din kunde. Og hvorfor er det din kunde. Sådan hænger vi sammen.

 

 

3 Flow

Cirkulær vs. Lineær – Når vi ser hele billedet og laver undskyldninger for os selv og andre, stopper vi den cirkulære bevægelse mellem information og transformation.

At forpligte sig – Vælger du fra dine cooping-strategier, eller vælger du fra dine talenter? Din evne til at arbejde dybt og utrætteligt med at transformere modstand er din vej til en succesfuld business.

 

4 Struktur

Overblik – Din faglighed, din erfaring og den du er, danner cyklisk afsæt for din forretning. Sådan får du overblik og transformerer det til service for din kunde.

 Dine områder – Sammensæt dine ydelser, og formen for, at de virker.

 

 

5 Kommunikation

Sprog – Lad den du er, skinne igennem i alt det du gør.

Integritet – At bruge sin biz som portal til personlig udvikling, kan være indviklet. Forstå betydningen af integritet når du konstant er i vækst, og hvordan du kommunikerer det til dine kunder.

 

 

6 Brand

Din Kerne – Den du er, det du kan og det du gør er en samlet identitet og et udtryk din unikke kunde skal kunne genkende dig på.

System – Din forretning skal tjene dig. Ikke omvendt. Din forretning flyder gennem dig, fra dig, og behøver meget lidt kontrol. Genkend hvorfor du ikke kan bygge en bæredygtig forretning ved blot at vælge en smerte i tiden.

 

7 Marketing

Netværk – Kortlæg og aktiver dit netværk. Som sensitiv er du mester i at skabe tætte relationer. Med det rette fokus, kan du skabe ambassadører for dit brand inden du overhovedet er i gang som selvstændig.

Kendskab – Et lille frø, kan skabe en hel blomstereng.

Offline og online marketing – Sådan øger du dine resultater uden at sælge ud af dig selv.

 

 

8 Salg & Service – LIVE DAG*

(*Så vidt vi kan, ellers faciliteres online)

At være i Service – Din kunde er ikke din adgang til omsætning. Skift dit fokus fra udbytte til udveksling, og forstå hvordan du skaber overflod, altid.

Servicesamtalen – Sådan undgår du kunder i din forretning som potentielt skader den. Og lærer balancen mellem at spejle og guide din kunde for afklaring om I er et unikt match.

 

 

 

 

Har du allerede gennemgået Mindset Transition indenfor de sidste 6 mdr på WISE Academy som selvstændigt kursus har du tilbud om at deltage til en særlig pris.

 

Nyt:

Løbende Opstart !!
Start så snart du tilmelder dig, og modtag herefter modulerne hver 2. uge. 

Modulet omkring salg og service (modul 8), er en live dag, pt planlagt til 24.6.2021 kl 8.30-15, på Comwell i Roskilde.

Du modtager selvfølgelig alt online materialet (modulet) uanset hvor langt du er på dit kursus, og deltager også på live dagen uanset hvor du er i dit forløb.

 

FORM:

Hvert modul indeholder lydfile(r) og arbejdsark.  Der er oplæg, visualisering og opgaver der konkret guider dig til opbygning af din business ud fra de cirkulære principper i WISE.

Hvert modul arbejder lige dele med intuition og konkrete systemer, og forbinder de to i forståelig sammenhæng, så du genkender at bruge dine multisensoriske talenter til, at forme og facilitere det du kan, til ydelser for din kunde. Uden at gå på kompromis med den du er, brænde ud og føle dig overvældet.

Hver 2. uge under hele forløbet er der online coaching calls, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få svar. De spørgsmål du ellers har, kan du stille inde i vores fælles forum.

Du får adgang til 1. modul så snart du har købt. Og her efter drypper de frem i dit onlinelæringscenter hver 2. uge. Ligeledes får du link til WISE Academy Network, sparringsgruppen og alle Academy Calls.

Modul 8, er så vidt muligt en live dag, hvor du både får oplæg, får mulighed for at øve dig, og hvor vi fejrer at du nu er WISE in Business. Indhold og rammer for dagen kommer når vi nærmer os. Modulet afholdes 2 gange om året og du deltager i det nærmeste halvår efter din investering.

 

FORUM:

Som deltager på WISE in Business, inviteres du ind i et fælles online forum med andre sensitive/multisensoriske. (WISE Academy Network.)

Som sensitive evner vi, at lære ved at betragte andre. Og gennem delinger, spørgsmål og svar, spejler vi os i dele af hinanden, som vi lærer af. Alene genkendelsen af, at andre er som dig. At du ikke er alene med din helt unikke opfattelse af verden, er adgang for vild transformation fra første dag.

”Det er som at finde sin sjælegruppe. At VIDE man hører til, uden at behøve at anstrenge sig eller tilpasse sig.” – Lone Thurøe


Indhold ud over de 8 moduler:

”Mindset Transition– er altid en del af  Wise in Business.
Mindset Transition er introkursus til WISE in Business. Kurset sammenfatter i 6 korte moduler hvordan du skifter fra arbejde fra dine sensitive cooping strategier til at arbejde fra dine sensitive styrker. Coopingstrategierne opstår når vi tilpasser os ,og tror vi skal kontrollere, både vores evner og vores udtryk. De kommer af ikke, at føle sig set, hørt og forstået. Og dækker over frygt og følelsen af, at være uelsket. Det er her de fleste sensitive opholder sig, det meste af livet. Du kan ikke bygge en succesfuld forretning, og samtidig holde dine talenter tilbage. Mindset transition kurset, er redskaber til at omstille dig fra tilpasning til kærlig kreativitet.

 

”Find dit Hvorfor”. – Bygger på Simon Sineks ”Find Your Why” og ”The Golden Circle”

Workbooks, videoer og andet materiale er opbygget til en 10 dages challenge og den efterfølgende ”fuldend cirklen” lander dig i en komplet forståelse af HVORFOR; HVORDAN OG HVAD i din business


De to kurser åbner så snart du har booket din plads.

Værdi ialt: 4100,-

 ** Har du allerede deltaget i Mindset Transition indenfor de sidste 6 mdr., har du også adgang til en særlig pris. Skriv til mig, hvis ikke du allerede har modtaget en mail.

Afklarende samtale

Book en af de meget få ledige afklaringssamtaler. Du gør det ved at sende mig en mail på sb@sofiiabjerre.dk. Skriv gerne hvorfor du mærker kurset er noget for dig, og hvad du rigtig gerne vil have med derfra. Jeg vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan finde en tid der passer os begge.

Modul 8 er en LIVE DAG

Vi skal altså mødes i virkeligheden. 

Salg er kommunikation. Derfor gennemgås modulet på en live dag, hvor I også får mulighed for, at øve jer på hinanden.

Dagen starter med gennemgang af modulet. Herefter er der afsat tid til at øve med hinanden, og til at stille spørgsmål, netværke og dele guldkorn fra dansen med jeres business. Og ikke mindst fejring af jeres fremskridt.

Forplejning, tilpasset sensitive kroppe, er en naturlig del af dagen.

 

 

Spørgsmål:

 

Q: Er der inkluderet 1:1 samtaler i WISE in Business forløbet?

A: Nej, men der er mulighed for at stille spørgsmål på de ugentlige Academy Call, og løbende i vores forum. Desuden er du altid velkommen til undervejs at booket 1:1 samtaler. 

Q: Kan man deltage på WISE in Business uden at have gennemført Mindset Transition Intro kurset?

A: Nej, Mindset Transition er spor 1 på WISE Academy. Og derfor ligger kurset også som Intro til WISE in Business når du køber dig adgang. HAR du allerede taget Mindset Transition indenfor de sidste 6 mdr, og vender tilbage for at deltage i WISE in Business, så skriv til os. Så får du WISE in Business til en særlig pris. sb@sofiiabjerre.dk 

Q: Behøver man at være sensitiv for at deltage på kurset?

A: Har du læst E-Guiden – Særligt Sensitiv og Selvstændig, og genkender du dig selv i det der er beskrevet, uden at have mødt den beskrivelse om dig selv før, er det en god ide at booke en afklarende snak med Sofiia. Du booker ved at sende os en mail hvor du skriver lidt om dig og hvorfor kurset taler til dig. Sofiia vender tilbage med et tidspunkt så I kan tale sammen. 

Q: Jeg er allerede selvstændig – kan jeg bruge det her kursus?

A: Hvis du mærker fuldstændigt flow i din business, allerede arbejder fra dine sensitive talenter, og har nemt ved at gennemføre det du vil og drømmer om, så er kurset ikke noget for dig. Mærker du derimod jævnligt at du brænder ud og det har indflydelse på din omsætning, så er kurset en mulighed for at justere på alle parametre og bygge et solidt nyt fundament fra dine sensitive talenter. 

Q: Sofiia – jeg vil heller have dig 1:1, det er det der giver mening for mig, jeg har prøvet ALT andet og ingen har kunne hjælpe mig.

A: Jeg vil gerne arbejde med dig 1:1, men der er forskel på et forløb med samtaler og et forløb med redskaber. Send mig en mail, så tales vi ved og afklarer hvad der giver mening for dig.

 

Tidligere Deltagere siger om forløbet:


“Sofiias tilgang til sensitive og forretning er gået rent ind hos mig og det var i forbindelse med at jeg gav mit virksomhed “et sidste års prøvetid” at jeg fandt frem til hende. En klarhed om at jeg SKAL have hjælp, viden og vejledning for at komme videre med mig selv og min lille virksomhed men af en person, der har gået hele vejen selv og kan se mig (min forretning) for den jeg er – jeg magter ikke flere aggressiv forretningsmodeller og råd om at prøve at være/gøre tingene på en måde, der ikke er mig eller handler om det jeg rent faktisk kan tilbyde og har let ved. 
Sofiia har vist mig at jeg kan have tillid til mig selv, ved blot at gøre det jeg allerede gør. Huske pausen og intentionen bag alt jeg gør, og at det kan lade sig gøre at bygge en forretning på trods af et følsomt nervesystem.” – Charlotte Bodil Hermansen, Designer, www.charlottebodilstudio.com

“Jeg kan være mig i det her. Det at kunne arbejde i mit eget tempo rundt om alle modulerne og virkelig forstå dem skridt for skridt, uden den her hæsblæsende energi jeg  har mødt andre steder gør at jeg opnår meget mere. Det er nemt at forstå, og jeg bliver SÅ inspireret bare ved at lytte til filerne. det er som om indholdet har så mange lag. Og jeg får lyst til at dele, og udvide mig selv endnu mere. Jeg er så glad” – Helene Schmidt

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia