SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

WISE in Business

 

8 Principper til bæredygtig og succesfuld business, som sensitiv selvstændig.

 

Onlineforløb over 5 mdr. med personligt følgeskab, online læringsplatform, online forum, sparring, netværk og 1. live dag.

Den dedikation du allerede har til din egen vækst og forståelse, kan applikeres til din forretning.

Din forretning skal tjene dig, forløbe gennem dig, ikke som en separeret del af dig der skal tilpasses omstændighederne. Hvis du oplever at du har svært ved at bevare din energi, at din business udmatter dig, og at tiden ikke slår til, så har du indtil nu ganske sikkert forsøgt at skabe en forretning ud fra dine coopingstrategier.

 

At ”coop´e”, betyder at tilpasse sig. Det betyder samtidig, at du tror din business, er den der skal til, for at du overlever

 

Skift din tilgang til det at være selvstændig, fra at bygge på tilpasning og overlevelse, til at bygge fra dine talenter. Når du opdager forskellen, og genkender det fine samspil mellem sensitive talenter og ressourcer, finder du både din tid, din energi og balancen som selvstændig.

 

8 Moduler

De 8 moduler på WISE in Business guider gennem alle faserne af forretningsforståelse fra et cirkulært perspektiv. Undervejs får du redskaber både til selvforståelse fra dit nye ståsted, og til forretningsforståelse.

Læs om modulerne herunder:

WISE Academy Logo

 

1 Intuition

Tillid – Uden tillid, kommer vi ikke igennem. Tillid kommer gennem viden og erfaring, gennem læring og indlæring. Og gennem tilliden til dig selv, får du adgang nye niveauer af intuition, kreativitet og de kunder der naturligt er dine.

 Genkend din røde tråd – Intuitionen er din vejviser. Det du ser, ved, hører og mærker, er vejvisere til den røde tråd der er din. Genkend både dine største sensitive talenter og hvordan de kommer til udtryk.

 

 

2 Kontrakter

Dit formål – Dit hvorfor, både som sjæl og som business. Se hvordan det udspiller sig i alt hvad du gør.

Din kunde – Hvem er din kunde. Og hvorfor er det din kunde. Sådan hænger vi sammen.

 

 

 

3 Flow

Cirkulær vs. Lineær – Når vi ser hele billedet og laver undskyldninger for os selv og andre, stopper vi den cirkulære bevægelse mellem information og transformation.

At forpligte sig – Vælger du fra dine cooping-strategier, eller vælger du fra dine talenter? Din evne til at arbejde dybt og utrætteligt med at transformere modstand er din vej til en succesfuld business.

 

4 Struktur

Overblik – Din faglighed, din erfaring og den du er, danner cyklisk afsæt for din forretning. Sådan får du overblik og transformerer det til service for din kunde.

 Dine områder – Sammensæt dine ydelser, og formen for, at de virker.

 

 

5 Kommunikation

Sprog – Lad den du er, skinne igennem i alt det du gør.

Integritet – At bruge sin biz som portal til personlig udvikling, kan være indviklet. Forstå betydningen af integritet når du konstant er i vækst, og hvordan du kommunikerer det til dine kunder.

 

 

6 Brand

Din Kerne – Den du er, det du kan og det du gør er en samlet identitet og et udtryk din unikke kunde skal kunne genkende dig på.

System – Din forretning skal tjene dig. Ikke omvendt. Din forretning flyder gennem dig, fra dig, og behøver meget lidt kontrol. Genkend hvorfor du ikke kan bygge en bæredygtig forretning ved blot at vælge en smerte i tiden.

 

 

7 Marketing

Netværk – Kortlæg og aktiver dit netværk. Som sensitiv er du mester i at skabe tætte relationer. Med det rette fokus, kan du skabe ambassadører for dit brand inden du overhovedet er i gang som selvstændig.

Kendskab – Et lille frø, kan skabe en hel blomstereng.

Offline og online marketing – Sådan øger du dine resultater uden at sælge ud af dig selv.

 

 

8 Salg & Service – LIVE DAG*

(*Så vidt vi kan, ellers faciliteres online)

At være i Service – Din kunde er ikke din adgang til omsætning. Skift dit fokus fra udbytte til udveksling, og forstå hvordan du skaber overflod, altid.

Servicesamtalen – Sådan undgår du kunder i din forretning som potentielt skader den. Og lærer balancen mellem at spejle og guide din kunde for afklaring om I er et unikt match.

 

 

 

 

Din investering på dette 1. hold inkl alle bonus´er 27500,- inkl moms

Book før 1. juli: 22500,- inkl moms Du kan betale i 5 rater.      

Har du allerede gennemgået Mindset Transition som selvstændigt kursus, så skriv til WISE Academy for en særlig pris. sb@sofiiabjerre.dk

 

FORM:

Hvert modul indeholder lydfile(r) og arbejdsark.  Der er oplæg, visualisering og opgaver der konkret guider dig til opbygning af din business ud fra de cirkulære principper i WISE.

Hvert modul arbejder lige dele med intuition og konkrete systemer, og forbinder de to i forståelig sammenhæng, så du genkender at bruge dine multisensoriske talenter til at forme og facilitere det du kan til ydelser for din kunde, uden at gå på kompromis med den du er, brænde ud og føle dig overvældet.

Under hele forløbet er der ugentlige online coaching calls, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få svar. De spørgsmål du ellers har, kan du stille inde i vores fælles forum.

1. modul udgives d. 24. august. Og herefter drypper de frem i dit onlinelæringscenter hver 2. uge 

Sidste modul, modul 8 , er en live dag, hvor du både får oplæg, får mulighed for at øve dig, og hvor vi fejrer at du nu er WISE in Business. Indhold og fast dato, for dagen kommer når vi nærmer os

 

FORUM:

Som deltager på WISE in Business inviteres du ind i et fælles online forum med andre sensitive/multisensoriske. Som sensitive evner vi at lære ved at betragte andre, og gennem delinger, spørgsmål og svar, spejler vi os i dele af hinanden som vi lærer af. Alene genkendelsen af at andre er som du, at du ikke er alene med din helt unikke opfattelse af verden, er adgang for vild transformation fra første dag.

”Det er som at finde sin sjælegruppe. At VIDE man hører til, uden at behøve at anstrenge sig eller tilpasse sig.”


BONUS:

Alle der investerer i WISE in Business, får også adgang til

 

”Mindset Transition”,
Mindset Transition er introkursus til WISE in Business. Kurset sammenfatter i 6 korte moduler hvordan du skifter fra arbejde fra dine sensitive cooping strategier til at arbejde fra dine sensitive styrker. Coopingstrategierne opstår når vi tilpasser os og tror vi skal kontrollere både vores evner og vores udtryk. De kommer af ikke at føle sig set hørt og forstået. Og dækker over frygt og følelsen af at være uelsket. Det er her de fleste sensitive opholder sig det meste af livet. Du kan ikke bygge en succesfuld forretning, og samtidig holde dine talenter tilbage. Mindset transition kurset, er redskaber til at omstille dig fra cooping til kærlig kreativitet.

 

”Find dit Hvorfor”. – Bygger på Simon Sineks ”Find Your Why” og ”The Golden Circle”

Workbooks, videoer og andet materiale er opbygget til en 10 dages challenge og den efterfølgende ”fuldend cirklen” lander dig i en komplet forståelse af HVORFOR; HVORDAN OG HVAD i din business


De to kurser åbner så snart du har booket din plads.

 

1:1 session

1:1 30 min session – De første 10 der booker får desuden en 1:1 session over tlf. Den kan bruges til at stille skarpt på din business, dit liv eller dine spørgsmål.

Er du klar til at investere i dig selv og din fremtid, så du mærker ægte mening, overskud og balance?

 

LIVE DAG

Modul 8 er en LIVE DAG! Vi skal altså mødes i virkeligheden.

Salg er kommunikation. Derfor gennemgåes modulet på en livedag, hvor I også får mulighed for at øve jer på hinanden.

Dagen starter med gennemgang af modulet. Herefter er der afsat tid til at øve med hinanden, og til at stille spørgsmål, netværke og dele guldkorn fra dansen med jeres business. Og ikke mindst fejring af jeres fremskridt.

Forplejning, tilpasset sensitive kroppe, er en naturlig del af dagen.

Afklarende samtale

Book en af de meget få ledige afklaringssamtaler. Du gør det ved at sende mig en mail på sb@sofiiabjerre.dk. Skriv gerne hvorfor du mærker kurset er noget for dig, og hvad du rigtig gerne vil have med derfra. Jeg vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan finde en tid der passer os begge.

 

Spørgsmål:

 

Q: Er der inkluderet 1:1 samtaler i WISE in Business forløbet?

A: Nej, men der er mulighed for at stille spørgsmål på de ugentlige Academy Call, og løbende i vores forum.

Q: Kan man deltage på WISE in Business uden at have gennemført Mindset Transition kurserne?

A: Nej, Mindset Transition er spor 1 på WISE Academy. Og derfor ligger kurset også som Intro til WISE in Business når du køber dig adgang. HAR du allerede taget Mindset Transition og vender tilbage for at deltage i WISE in Business, så skriv til os. Så får du WISE in Business til en særlig pris. sb@sofiiabjerre.dk 

Q: Behøver man at være sensitiv for at deltage på kurset?

A: Har du læst E-Guiden – Særligt Sensitiv og Selvstændig, og genkender du dig selv i det der er beskrevet, uden at have mødt den beskrivelse om dig selv før, er det en god ide at booke en afklarende snak med Sofiia. Du booker ved at sende os en mail hvor du skriver lidt om dig og hvorfor kurset taler tildig. Sofiia vender tilbage med et tidspunkt så I kan tale sammen.

 

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia