SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach
WISE in Business onlineforløb for sensitive selvstændige


WISE in Business

8 Principper til bæredygtig og succesfuld business, som sensitiv selvstændig.

Online hybrid forløb med personligt følgeskab, online læringsplatform, online forum, sparring, netværk og live calls.

Er du sensitiv og intuitiv, og drømmer du om din egen succesfulde forretning?
Har du mærket ønsket, taget skridt hen imod drømmen, skitseret og skrevet det hele ned?

Har du deltaget i bootcamps, modtaget nyhedsbreve og følger du succesfulde business coaches der siger “JUST DO IT” – uden, at kunne gøre det?

Så er du landet det rigtige sted.

Det er nemlig helt genkendeligt, at det ikke virker, når vi gør som alle andre!

At være sensitiv betyder ikke “ude af stand til” – det betyder blot du skal gøre alting helt anderledes end dem der ikke er det.
Og din virksomhed har brug for et afsæt, der kommer fra dig, ikke fra sammenligningen med andre.

Er WISE in Business noget for dig?

Måske, er du usikker på om det du tilbyder har værdi?
Eller hvordan du kan hjælpe dine kunder?
Måske, har du svært ved at se, hvordan du opbygger en forretning, og holder styr på den?
Måske, har du svært ved at sælge?
Eller oplever at synlighed overvældende?
Og måske oplever du at penger svære at tjene og beholde?

Hvis du gerne vil ændre alt dette, er WiB helt klart noget for dig.

WISE in Business er IKKE et forløb som alle andre!

Først og fremmest er det skræddersyet til dig der er sensitiv og Intuitiv.

Det betyder, at der ud over alle de konkrete vejledninger til at opsætte en forretning, OGSÅ er guides, visualiseringer og træning i at bruge din intuition –  altså at lytte til dit hjerte, så det du bygger op ER dig, og ikke en kopi af andre.

Og, så det er skabt af en der også er sensitiv!

Sofiia siger : “Jeg har været selvstændig i næsten hele mit aktive arbejdsliv. I flere forskellige brancher.
Indtil jeg fandt ud af jeg var sensitiv, var det uden ret meget succes.
Jeg var og er, rigtig god til at opbygge en forretning. Men når det kom til vedligehold og drift brændte jeg ud. Det har ændret sig fuldstændig siden jeg fik fat i mit sensitive Blueprint, og jeg har skabt resultater jeg troede var helt uden for min rækkevidde. WISE in Business er sammensat af de succesparametre jeg genkendte fra mine studier af sensitive, og samtidig med konkret vejledning fra mine mange års erfaring som selvstændig.
Du får altså ikke bare en skabelon du skal følge, men ro til at følge dit hjerte, frihed til at finde din rolle som selvstændig og støtte i at tage skridt henimod synlighed. Ikke mindst er der et helt modul dedikeret til salg som sensitiv. Og jeg lover dig, du kommer til at elske at sælge!”

Din forretning skal tjene dig, forløbe gennem dig, ikke som en separat del af dig, der skal tilpasses omstændighederne.
Din forretning skal være en som en kær relation.

Langt de fleste der lander på WiB, har prøvet alt, hvad der ellers er at prøve. Og ånder lettet op når de endelig mærker, hvordan forretning også kan se ud:

Er du i tvivl om WiB er noget for dig, om du får noget ud af forløbet, så lad os tage en snak om det du gerne vil. Jeg guider altid til det du får mest glæde af her og nu. Du kan booke en samtale via dette link :

 Andre siger:
“Jeg har gennem længere tid fulgt dig, og læst på din hjemmeside mange gange. Og jeg ved at jeg har brug for støtte, til at holde fast i min drøm om, at kunne leve af min forretning, vil du ringe mig op”?

Kære Sofiia – Jeg føler mig så heldig at have mødt dig ❤️

Når du har besluttet dig, og investeret i WiB, får du med det samme adgang til 1. modul i læringsrummet, online gruppen og live call optagelser.

Du kan altså gå i gang med det samme.
Jeg LOVER dig at du ikke skal det her alene. Gruppen som er tilknyttet alle kursister på WISE Academy, indeholder kursister fra flere forskellige forløb. Og jeg er der hver dag for at svare på spørgsmål og give sparring, hep og dele virtuelle bobler når der sker mirakler. 

Jeg forsvinder altså ikke når du har betalt. Jeg har din ryg, og er der, når du kører fast eller bliver overvældet. 

Læs om alle modulerne herunder:

Modulerne 

De 8 moduler i WISE in Business guider gennem alle faserne af forretningsforståelse fra et cirkulært perspektiv. Undervejs får du redskaber til selvforståelse fra dit nye ståsted, og til forretningsforståelse.

1 Intuition

TillidUden tillid, kommer vi ikke igennem. Tillid kommer gennem viden og erfaring, gennem læring og indlæring. Og gennem tilliden til dig selv, får du adgang nye niveauer af intuition, kreativitet og de kunder der naturligt er dine.

 Genkend din røde trådIntuitionen er din vejviser. Det du ser, ved, hører og mærker, er vejvisere til den røde tråd der er din. Genkend både dine største sensitive talenter og hvordan de kommer til udtryk.

 

2 Kontrakter

Dit formål – Dit hvorfor, både som sjæl og som business. Se hvordan det udspiller sig i alt hvad du gør.

Din kunde – Hvem er din kunde. Og hvorfor er det din kunde. Sådan hænger vi sammen.

 

3 Flow

Cirkulær vs. Lineær – Når vi ser hele billedet og laver undskyldninger for os selv og andre, stopper vi den cirkulære bevægelse mellem information og transformation.

At forpligte sig – Vælger du fra dine cooping-strategier, eller vælger du fra dine talenter? Din evne til at arbejde dybt og utrætteligt med at transformere modstand er din vej til en succesfuld business.

 

4 Struktur

Overblik – Din faglighed, din erfaring og den du er, danner cyklisk afsæt for din forretning. Sådan får du overblik og transformerer det til service for din kunde.

 Dine områder – Sammensæt dine ydelser, og formen for, at de virker.

 

5 Kommunikation

Sprog – Lad den du er, skinne igennem i alt det du gør.

Integritet – At bruge sin biz som portal til personlig udvikling, kan være indviklet. Forstå betydningen af integritet når du konstant er i vækst, og hvordan du kommunikerer det til dine kunder.

 

6 Brand

Din Kerne – Den du er, det du kan og det du gør er en samlet identitet og et udtryk din unikke kunde skal kunne genkende dig på.

System – Din forretning skal tjene dig. Ikke omvendt. Din forretning flyder gennem dig, fra dig, og behøver meget lidt kontrol. Genkend hvorfor du ikke kan bygge en bæredygtig forretning ved blot at vælge en smerte i tiden.

 

 

7 Marketing

Netværk – Kortlæg og aktiver dit netværk. Som sensitiv er du mester i at skabe tætte relationer. Med det rette fokus, kan du skabe ambassadører for dit brand inden du overhovedet er i gang som selvstændig.

Kendskab – Et lille frø, kan skabe en hel blomstereng.

Offline og online marketing – Sådan øger du dine resultater uden at sælge ud af dig selv.

 

8 Salg & Service 

At være i Service – Din kunde er ikke din adgang til omsætning. Skift dit fokus fra udbytte til udveksling, og forstå hvordan du skaber overflod, altid.

Servicesamtalen – Sådan undgår du kunder i din forretning som potentielt skader den. Og lærer balancen mellem at spejle og guide din kunde for afklaring om I er et unikt match.

 

Løbende Opstart !!
Start så snart du tilmelder dig, og modtag herefter modulerne hver 2. uge. 

Du modtager selvfølgelig alt online materialet (modulet) uanset hvor langt du er på dit kursus, og deltager også på live dagen uanset hvor du er i dit forløb.

 

FORM:

Hvert modul indeholder lydfile(r) og arbejdsark.  Der er oplæg, visualisering og opgaver der konkret guider dig til opbygning af din business ud fra de cirkulære principper i WISE.

Hvert modul arbejder lige dele med intuition og konkrete systemer, og forbinder de to i forståelig sammenhæng, så du genkender at bruge dine multisensoriske talenter til, at forme og facilitere det du kan, til ydelser for din kunde. Uden at gå på kompromis med den du er, brænde ud og føle dig overvældet.

Hver 2. uge under hele forløbet er der online coaching calls, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få svar. De spørgsmål du ellers har, kan du stille inde i vores fælles forum.

Du får adgang til 1. modul så snart du har købt. Og her efter drypper de frem i dit onlinelæringscenter hver 2. uge. Ligeledes får du link til WISE Academy Network, sparringsgruppen og alle Academy Calls.

Modul 8, er så vidt muligt en live dag, hvor du både får oplæg, får mulighed for at øve dig, og hvor vi fejrer at du nu er WISE in Business. Indhold og rammer for dagen kommer når vi nærmer os. Modulet afholdes 2 gange om året og du deltager i det nærmeste halvår efter din investering.

 

FORUM:

Som deltager på WISE in Business, inviteres du ind i et fælles online forum med andre sensitive/multisensoriske. (WISE Academy Network.)

Som sensitive evner vi, at lære ved at betragte andre. Og gennem delinger, spørgsmål og svar, spejler vi os i dele af hinanden, som vi lærer af. Alene genkendelsen af, at andre er som dig. At du ikke er alene med din helt unikke opfattelse af verden, er adgang for vild transformation fra første dag.

”Det er som at finde sin sjælegruppe. At VIDE man hører til, uden at behøve at anstrenge sig eller tilpasse sig.” – Lone Thurøe


Indhold ud over de 8 moduler:

”Mindset Transition– er altid en del af  Wise in Business.
Mindset Transition er introkursus til WISE in Business. Kurset sammenfatter i 6 korte moduler hvordan du skifter fra arbejde fra dine sensitive cooping strategier til at arbejde fra dine sensitive styrker. Coopingstrategierne opstår når vi tilpasser os ,og tror vi skal kontrollere, både vores evner og vores udtryk. De kommer af ikke, at føle sig set, hørt og forstået. Og dækker over frygt og følelsen af, at være uelsket. Det er her de fleste sensitive opholder sig, det meste af livet. Du kan ikke bygge en succesfuld forretning, og samtidig holde dine talenter tilbage. Mindset transition kurset, er redskaber til at omstille dig fra tilpasning til kærlig kreativitet.

 

”Find dit Hvorfor”. – Bygger på Simon Sineks ”Find Your Why” og ”The Golden Circle”

Workbooks, videoer og andet materiale er opbygget til en 10 dages challenge og den efterfølgende ”fuldend cirklen” lander dig i en komplet forståelse af HVORFOR; HVORDAN OG HVAD i din business


De to kurser åbner så snart du har booket din plads.

Værdi ialt: 4100,-

 ** Har du allerede deltaget i Mindset Transition indenfor de sidste 6 mdr., har du også adgang til en særlig pris. Skriv til mig, hvis ikke du allerede har modtaget en mail.

Afklarende samtale

Book en af de meget få ledige afklaringssamtaler. Du gør det ved at sende mig en mail på sb@sofiiabjerre.dk. Skriv gerne hvorfor du mærker kurset er noget for dig, og hvad du rigtig gerne vil have med derfra. Jeg vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan finde en tid der passer os begge.

 

Spørgsmål:

 

Q: Er der inkluderet 1:1 samtaler i WISE in Business forløbet?

A: Nej, men der er mulighed for at stille spørgsmål på de ugentlige Academy Call, og løbende i vores forum. Desuden er du altid velkommen til undervejs at booket 1:1 samtaler. 

Q: Kan man deltage på WISE in Business uden at have gennemført Mindset Transition Intro kurset?

A: Nej, Mindset Transition er spor 1 på WISE Academy. Og derfor ligger kurset også som Intro til WISE in Business når du køber dig adgang. HAR du allerede taget Mindset Transition indenfor de sidste 6 mdr, og vender tilbage for at deltage i WISE in Business, så skriv til os. Så får du WISE in Business til en særlig pris. sb@sofiiabjerre.dk 

Q: Behøver man at være sensitiv for at deltage på kurset?

A: Har du læst E-Guiden – Særligt Sensitiv og Selvstændig, og genkender du dig selv i det der er beskrevet, uden at have mødt den beskrivelse om dig selv før, er det en god ide at booke en afklarende snak med Sofiia. Du booker ved at sende os en mail hvor du skriver lidt om dig og hvorfor kurset taler til dig. Sofiia vender tilbage med et tidspunkt så I kan tale sammen. 

Q: Jeg er allerede selvstændig – kan jeg bruge det her kursus?

A: Hvis du mærker fuldstændigt flow i din business, allerede arbejder fra dine sensitive talenter, og har nemt ved at gennemføre det du vil og drømmer om, så er kurset ikke noget for dig. Mærker du derimod jævnligt at du brænder ud og det har indflydelse på din omsætning, så er kurset en mulighed for at justere på alle parametre og bygge et solidt nyt fundament fra dine sensitive talenter. 

Q: Sofiia – jeg vil heller have dig 1:1, det er det der giver mening for mig, jeg har prøvet ALT andet og ingen har kunne hjælpe mig.

A: Jeg vil gerne arbejde med dig 1:1, men der er forskel på et forløb med samtaler og et forløb med redskaber. Send mig en mail, så tales vi ved og afklarer hvad der giver mening for dig.

 

Tidligere Deltagere siger om forløbet:


“Sofiias tilgang til sensitive og forretning er gået rent ind hos mig og det var i forbindelse med at jeg gav mit virksomhed “et sidste års prøvetid” at jeg fandt frem til hende. En klarhed om at jeg SKAL have hjælp, viden og vejledning for at komme videre med mig selv og min lille virksomhed men af en person, der har gået hele vejen selv og kan se mig (min forretning) for den jeg er – jeg magter ikke flere aggressiv forretningsmodeller og råd om at prøve at være/gøre tingene på en måde, der ikke er mig eller handler om det jeg rent faktisk kan tilbyde og har let ved. 
Sofiia har vist mig at jeg kan have tillid til mig selv, ved blot at gøre det jeg allerede gør. Huske pausen og intentionen bag alt jeg gør, og at det kan lade sig gøre at bygge en forretning på trods af et følsomt nervesystem.” – Charlotte Bodil Hermansen, Designer, www.charlottebodilstudio.com

“Jeg kan være mig i det her. Det at kunne arbejde i mit eget tempo rundt om alle modulerne og virkelig forstå dem skridt for skridt, uden den her hæsblæsende energi jeg  har mødt andre steder gør at jeg opnår meget mere. Det er nemt at forstå, og jeg bliver SÅ inspireret bare ved at lytte til filerne. det er som om indholdet har så mange lag. Og jeg får lyst til at dele, og udvide mig selv endnu mere. Jeg er så glad” – Helene Schmidt