SOFIIA BJERRE

Intuitiv Mentor & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige & Intuitive Iværksættere

Nu med løbende tilmelding og deltagelse – få adgang så snart du har tilmeldt dig 

Mindset Transition
– 6 grundlæggende principper for bæredygtig forretningsudvikling for særligt sensitive selvstændige.


Byg din forretning fra dine sensitive talenter, og få den succes du fortjener

 

Kender du til overvældelse, sammenligninger og fornemmelsen af aldrig, at få de resultater du ser andre nå så nemt?

Så bygger du på, og navigerer fra, dine coopingstrategier.

Som sensitiv kender du stensikkert til fornemmelsen af, at være overvældet en stor del af tiden. Fordi du mærker, ser, hører og ved meget mere end dine nærmeste, er du konstant på (over)arbejde med at fordøje indtryk. Fornemmelsen af overvældelse, bor dybt i dit nervesystem. Og du har på et tidligt tidspunkt lært at navigere omkring følelsen af konstant stress, så du kunne være i verden.

Som selvstændig er du naturligt endnu mere eksponeret for indtryk. Ikke bare dem der kommer udefra, men i særdeleshed også fra forventningerne til dig selv, og fra dine kunder.

Navigerer du i det felt, uden kontakt til en følelse af ro og balance indeni dig, vil det at drive virksomhed, føles som konstant overload. Og det er lig med konstant følelse af stress eller overvældelse.

Det er ikke nødvendigt!

 Alle kan lære at skifte kamp og kontrol ud, med ro og tillid.

 

Skift dit mindset, og byg din forretning fra dine sensitive talenter. Lær at genkende, hvor du naturligt henter overskud, får kontakt til din intuition, og balancerer din energi, så du aldrig løber tør, og trygt kan navigere i alt det du ønsker.

Book en afklarende samtale, hvis du er i tvivl om kurset kan hjælpe dig. Skriv til os på sb@sofiiabjerre.dk

 

1. Modul

Dig og din energi

Tillid til dig selv
Sådan ser dine styrker ud

 

 

2. Modul

Dig og din tid, og det at planlægge sig til Flow

 Planlæg dig til den fleksibilitet DU har brug for
Vedholdenhed som kreativt menneske

 

 

3. Modul

Dig og penge, omsætning og struktur

Cirkulær vs lineær økonomi, og hvad det betyder for dig som multisensorisk.
Praktisk og ansvarlig økonomi

 

 

4. Modul 

Hvad er succes for dig

 

De 3 V´er: Vision, Værd, Valuta
Din signatur

 

 

5. Modul

 

Hvordan tilpasning holder dig tilbage 

 

Egoets frygtstrategier
Relationer

 

6. Modul

Kommunikation

Marketing som sensitiv
De 3 T´er Tillid, Tydelighed & Troværdighed

 

 

De første 3 moduler handler primært om dig. De næste tre handler om dit udtryk og samspillet med andre, herunder din business.

 

Din Investering

Din investering er 3650,- inkl moms

Du kan betale i 2 rater.

Kom med nu og få lethed og overskud i 2021
 


NYT
Kurset er nu åbent for løbende tilmelding og du kan starte når som helst du har lyst!

DU FÅR:

6 moduler 
8 uger med følgeskab i en lukket gruppe online
Academy Call hver 2. uge med Q&A
Daglig sparring efter behov i gruppen

Bonus – Værdi 900,-

Lige nu får du også adgang til “Find dit hvorfor” og de 9 lydfiler om Sensitivt Lederskab i Sommer Special. Samlet værdi 900,-

Du kan sagtens tage Mindset Transition som et selvstændigt kursus uden at gå videre med WISE in Business. Vælger du at fortsætte med WISE in Business, vil du altid få rabat svarende til din investering i dette kursus.

*Kurset kører som delvist selvstudie, og du får adgang til en fælles online gruppe på Akademiet, hvor alle som pt er i et forløb er samlet. Hver 2. uge er der et fælles Academy Call, som du automatisk bliver inviteret med til så du kan stille spørgsmål og lytte med. Du vil altså potentielt møde kursister som har taget Mindset Transition og er videre på andre kurser hos WISE Academy. Du er med i gruppen i 8 uger under det her forløb, og har mulighed for 3-4 calls, så du kan stille alle dine spørgsmål.

 

Det her siger andre om forløbet:

 

Trine Henriksen – www.ditlykkeligeliv.dk 

 

“Jeg har mærket den vildeste forvandling af mig selv siden maj måned, hvor jeg mødte Sofiia, og jeg kan mærke at den forvandling kun lige er begyndt. Igennem det meste af mit liv har jeg arbejdet med mig selv psykisk med hjælp fra psykologer, psykoterapeuter og coaches. Det har været rigtig godt, og det har også været rigtig hårdt.

Den process jeg har været igennem sammen med Sofiia har været helt anderledes fordi vi går i mit tempo – nemlig stille og roligt. Jeg bliver guidet og holdt i hånden hele vejen, så jeg kan udvikle mig og tage de skridt jeg kan overskue i mit eget tempo.

Den største forskel er helt klart at jeg har fået en forståelse af hvad det at være selvstændig betyder for mig, og hvordan jeg gerne vil have mit liv og selvstændighed til at se ud i fremtiden. Der er stadig meget at lære, men den læring glæder jeg mig FOR VILDT til at gå i møde.”

 

Mette Windsmose, Psykoterapeut, Mentor og Healer  www.mettewindsmose.dk

 

”Forløbet har gjort mig bevidst om, at det er vigtigt at skabe en forretning ud fra den jeg er, og at jeg kan inddrage spiritualitet på en jordnær måde. Jeg har fået øje på, at jeg har tid, og at jeg kan have tillid til mig selv og universet, og samtidig have mig selv med undervejs. Jeg følte mig ikke presset som så på så mange andre kurser, og Sofiia er et intelligent menneske med høj integritet, hvilket gør alt hun kommunikerer troværdigt og ægte.”

 

 

Charlotte Bodil Hermansen, Designer, www.charlottebodilstudio.com 

 

” Sofiias tilgang til sensitive og forretning er gået rent ind hos mig og det var i forbindelse med at jeg gav mit virksomhed “et sidste års prøvetid” at jeg fandt frem til hende. En klarhed om at jeg SKAL have hjælp, viden og vejledning for at komme videre med mig selv og min lille virksomhed men af en person, der har gået hele vejen selv og kan se mig (min forretning) for den jeg er – jeg magter ikke flere aggressiv forretningsmodeller og råd om at prøve at være/gøre tingene på en måde, der ikke er mig eller handler om det jeg rent faktisk kan tilbyde og har let ved. Sofiia har vist mig at jeg kan have tillid til mig selv, ved blot at gøre det jeg allerede gør. Huske pausen og intentionen bag alt jeg gør, og at det kan lade sig gøre at bygge en forretning på trods af et følsomt nervesystem.”

 

Stine Vestergaard, Madmentor, www.stinevestergaard.dk

 

”Jeg ville gerne have mere struktur på min dag, og den 3-deling Sofiia underviser i, har givet mig en plan og et mål for mine to-do´s det næste halve år. Det var en lettelse at opdage at man IKKE behøver være på medierne hver dag, men at det er vigtigere, at det man poster kommer fra hjertet. I hvert fald når man arbejder med sensitive. Jeg har fået en ny ro omkring min SoMe-strategi, og kan kun anbefale WISE Academy. Sofiia er knivskarp, og kan sit shit.”


Hege Vestergaard, Specialist i stress og metal sundhed www.hegevestergaard.dk

 

“Jeg har fået endnu bedre kontakt til min intuition, og læren omkring det at være cirkulær versus lineær gav rigtig god mening i forståelsen af at være sensitiv og at kommunikere dette. Jeg ville gerne være bedre til at planlægge og har haft glæde af 3-delingen af tiden. Det er rart at blive genkendt på en god måde, og jeg vil anbefale WISE Academy på det varmeste. Jeg har set så mange forløb hvor udbyder lover millionomsætning hurtigt, men det føltes helt forkert at starte min forretning op sådan. Og da jeg mødte Sofiia´s fb-side, var det lidt som at komme hjem.”

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia