SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Mindset Transition – Dit sensitive Blueprint

6 grundlæggende principper for succesfuld forretningsudvikling for særligt sensitive selvstændige.


Genkend dine sensitive talenter!
Den eneste rigtige vej til mere tid, mere energi og økonomisk overskud.

Kender du til forvirring, modstand og fornemmelsen af aldrig, at få de resultater andre ser ud til, at opnå rigtig nemt?
Føler du dig misforstået og sommetider for speciel til at kunne gøre og være, det du ønsker?
Er det svært at forklare, hvad du tror på?
Bliver du hurtig påvirket af andres energi?
Udsætter du alt det der er sjovt og let til senere, og opfylder andres behov før dine egne? 

Så lever og navigerer du fra, dine strategier der handler om tilpasning strategier, og ikke dine talenter.

Som sensitiv kender du stensikkert til fornemmelsen af, at være overvældet en stor del af tiden. Fordi du mærker, ser, hører og ved meget mere end dine nærmeste, er du konstant på (over)arbejde med, at fordøje indtryk. Fornemmelsen af overvældelse, bor dybt i dit nervesystem. Og du har på et tidligt tidspunkt lært at navigere omkring følelsen af konstant stress, så du kunne være i verden. Det er det jeg kalder tilpasning.

Tilpasning betyder overlevelse!

Men hvordan ville det være at leve med frihed, lethed og overskud på alle planer?
Hvordan ville det være, hvis du uden anstrengelse kunne leve og have det liv du drømmer om?
Hvordan ville det være altid at lave det du elsker og dermed hjælpe alle dem du ønsker?

Særligt Sensitive er født med et helt sæt talenter, som vi ikke bliver støttet i at udvikle.

Og det er helt naturligt, at du i stedet for at blive gjort forkert for, at være som du er, tilpasser dig verden som den er. Det betyder at du bruger din energi på at holde dig selv nede det meste af tiden. Og så opstår stress, småsygdomme, mistrivsel og brud i relationer. 

Det er ikke nødvendigt!

Ved at genkende dine sensitive talenter og bruge dem til balanceret at komme til udtryk finder du i stedet overskud, flow, frihed og kan bygge en succesfuld forretning.

Som selvstændig er du naturligt endnu mere eksponeret for indtryk. Ikke bare dem der kommer udefra, men i særdeleshed også fra forventningerne til dig selv, og fra dine kunder.

Navigerer du i det felt, uden kontakt til en følelse af ro og balance indeni dig, vil det at drive virksomhed, føles som konstant underskud. 

 Og det er nemt at lave om på!

Mindset Transition – Dit Sensitive Blueprint.
– 6 moduler der sikrer dig et trygt og sikkert fundament for både dig og din forretning.

 

Modulerne:

 

1. Modul

Dig og din energi

Tillid til dig selv
Sådan ser dine styrker ud

 

 

2. Modul

Dig og din tid, og det at planlægge sig til Flow

 Planlæg dig til den fleksibilitet DU har brug for
Vedholdenhed som kreativt menneske

 

 

3. Modul

Dig og penge, omsætning og struktur

Cirkulær vs lineær økonomi, og hvad det betyder for dig som multisensorisk.
Praktisk og ansvarlig økonomi

 

 

4. Modul

Hvad er succes for dig

De 3 V´er: Vision, Værd, Valuta
Din signatur

 

 

5. Modul

 

Hvordan tilpasning holder dig tilbage

Egoets frygtstrategier
Relationer

 

6. Modul

Kommunikation

Marketing som sensitiv
De 3 T´er Tillid, Tydelighed & Troværdighed

 

 

De første 3 moduler handler primært om dig.
De næste tre handler om dit udtryk og samspillet med andre, herunder din business.

“Din egen trivsel er vigtig! Hvis ikke du har det godt, hvis du mistrives, smitter det af på alle omkring dig. Du kan ikke skabe de resultater du drømmer om fra et udtryk, som ikke er dit eget. At være sensitiv selvstændig, betyder at du har sagt JA til at tage ansvar for dig, på din egen måde. Og jeg taler af erfaring når jeg siger din business kan blive din bedste og nærmeste ven, både i transformation og succes. 

Jeg har ikke altid vidst jeg var sensitiv. Men jeg har været selvstændig i flere forskellige brancher stort set hele mit arbejdsliv. Først da jeg tog min sensitivitet og de sensitive talenter til mig, begyndte mine forretninger at give bæredygtigt afkast. Både i tid, energi og penge. 

Det er en powerfuld rejse, som jeg på ingen måde ville bede nogen om at tage, uden selv at have været der. – Sofiia”

Hvis du mærker modstand på at deltage, er det helt forståeligt.

Måske er det første gang du skal investere i dig selv?
Måske er du i tvivl om det bare er endnu et kursus?
Måske er du bange for om du igen bliver misforstået, føler dig dum eller ude af stand til, eller om materialet faktisk giver dig det DU mangler?

Det er helt forståeligt, vi har ligesom prøvet det før. derfor er det en rigtig god idé at booke en afklarende samtale, så du virkelig kan blive sikker på om du skal investere.
Et online kursus på WISE Academy er altid inkl personlig sparring. Du står aldrig alene. 

Du booker via denne knap

 

Din Investering

Din investering er 3650,- inkl moms

Du kan betale i 2 rater.

Kurset er åbent for løbende tilmelding. Du kan altså starte nårsomhelst

Kurset kører som delvist selvstudie, og du får adgang til en fælles online gruppe på Akademiet, hvor alle som pt er i et forløb er samlet. Hver 2. uge er der et fælles Academy Call, som du automatisk bliver inviteret med til så du kan stille spørgsmål og lytte med. Du vil altså potentielt møde kursister som har taget Mindset Transition og er videre på andre kurser hos WISE Academy. Du er med i gruppen i 12 uger under det her forløb, og har mulighed for 6-8 calls, så du kan stille alle dine spørgsmål.

 

Andre siger:

Trine Henriksen – www.ditlykkeligeliv.dk

“Jeg har mærket den vildeste forvandling af mig selv siden maj måned, hvor jeg mødte Sofiia, og jeg kan mærke at den forvandling kun lige er begyndt. Igennem det meste af mit liv har jeg arbejdet med mig selv psykisk med hjælp fra psykologer, psykoterapeuter og coaches. Det har været rigtig godt, og det har også været rigtig hårdt.

Den process jeg har været igennem sammen med Sofiia har været helt anderledes fordi vi går i mit tempo – nemlig stille og roligt. Jeg bliver guidet og holdt i hånden hele vejen, så jeg kan udvikle mig og tage de skridt jeg kan overskue i mit eget tempo.

Den største forskel er helt klart at jeg har fået en forståelse af hvad det at være selvstændig betyder for mig, og hvordan jeg gerne vil have mit liv og selvstændighed til at se ud i fremtiden. Der er stadig meget at lære, men den læring glæder jeg mig FOR VILDT til at gå i møde.”

Mette Windsmose, Psykoterapeut, Mentor og Healer  www.mettewindsmose.dk

”Forløbet har gjort mig bevidst om, at det er vigtigt at skabe en forretning ud fra den jeg er, og at jeg kan inddrage spiritualitet på en jordnær måde. Jeg har fået øje på, at jeg har tid, og at jeg kan have tillid til mig selv og universet, og samtidig have mig selv med undervejs. Jeg følte mig ikke presset som så på så mange andre kurser, og Sofiia er et intelligent menneske med høj integritet, hvilket gør alt hun kommunikerer troværdigt og ægte.”

Charlotte Bodil Hermansen, Designer, www.charlottebodilstudio.com 

” Sofiias tilgang til sensitive og forretning er gået rent ind hos mig og det var i forbindelse med at jeg gav mit virksomhed “et sidste års prøvetid” at jeg fandt frem til hende. En klarhed om at jeg SKAL have hjælp, viden og vejledning for at komme videre med mig selv og min lille virksomhed men af en person, der har gået hele vejen selv og kan se mig (min forretning) for den jeg er – jeg magter ikke flere aggressiv forretningsmodeller og råd om at prøve at være/gøre tingene på en måde, der ikke er mig eller handler om det jeg rent faktisk kan tilbyde og har let ved. Sofiia har vist mig at jeg kan have tillid til mig selv, ved blot at gøre det jeg allerede gør. Huske pausen og intentionen bag alt jeg gør, og at det kan lade sig gøre at bygge en forretning på trods af et følsomt nervesystem.”

Stine Vestergaard, Madmentor, www.stinevestergaard.dk

”Jeg ville gerne have mere struktur på min dag, og den 3-deling Sofiia underviser i, har givet mig en plan og et mål for mine to-do´s det næste halve år. Det var en lettelse at opdage at man IKKE behøver være på medierne hver dag, men at det er vigtigere, at det man poster kommer fra hjertet. I hvert fald når man arbejder med sensitive. Jeg har fået en ny ro omkring min SoMe-strategi, og kan kun anbefale WISE Academy. Sofiia er knivskarp, og kan sit shit.”


Hege Vestergaard, Specialist i stress og metal sundhed www.hegevestergaard.dk

“Jeg har fået endnu bedre kontakt til min intuition, og læren omkring det at være cirkulær versus lineær gav rigtig god mening i forståelsen af at være sensitiv og at kommunikere dette. Jeg ville gerne være bedre til at planlægge og har haft glæde af 3-delingen af tiden. Det er rart at blive genkendt på en god måde, og jeg vil anbefale WISE Academy på det varmeste. Jeg har set så mange forløb hvor udbyder lover millionomsætning hurtigt, men det føltes helt forkert at starte min forretning op sådan. Og da jeg mødte Sofiia´s fb-side, var det lidt som at komme hjem.”