SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Hvorfor tales der om 3D og 5D?

Kære Sofiia
Jeg har nu i flere omgang stødt på begreberne 3D og 5D. Og at vi, som mennesker og hele verden faktisk, angiveligt skulle være på rejse mod 5D. Jeg forstår bare ikke hvad de to ting hver især betyder. Kan du definere det nemt?

Mange hilner og på forhånd tak
Anonym

Kære du.

Der er mange niveauer i universet. Også flere end vi kan definere med tal og bogstaver. I øjeblikket lever og opfatter de fleste i helt enkelt ego-paradigme (3D). I 3D er forståelsen af universet liniært. der er kronologi og tidslinie og retliniede strukturer.

5D er et hologram. Og når vi bevæger os mod livsopfattelsen i 5D, åbner vi for mange flere dimensioner af os selv. Vi begynder bla at forstå, at vi ikke dør. At der er flere liv. Og at vi sågar kan være flere steder på en gang. Slørene mellem verdener begynder at forsvinde og vi kommer i fin kontakt med vores intuition.

Vi nærmer os forståelsen for vi kan manifestere på ikke liniære niveauer, og vi slipper kontrollen og lander i tillid til vores eget væsen.

Hvis du vil hjælpe på vej til at åbne mere op, er meditation, mindfullnes og bevidst vejrtrækning, evt gennem yoga et meget effektivt redskab.

Kram Sofiia