SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Bæredygtig Business fra Bunden

Der findes grundlæggende 3 niveauer, hvorfra vi går i business.

Der er intet der er bedre end andet, og alle vil opleve at hoppe mellem alle tre niveauer, selvom de har været selvstændige længe. 

1. Du starter forretning på baggrund af det du kan, altså din faglighed

2. Du starter forretning (eller udvikler den du har) med det du har erfaret, altså den du er.

3. Du er i selvstændig i evig udvikling som den du er, med det du kan.

Det sidste niveau er dér, hvor du erkender, at du for altid både er lærer og elev, og ér i din forretning som en service for andre. Og ikke mindst hver dag, kontinuerligt, bruger din selvstændige forretning som portal til personlig udvikling.

Langt de fleste sensitive og intutive selvstændige starter deres forretning fra niveau 3.

Følelsen af at v i d e, det du mærker, skal ud til en bredere skare.

Viden om, at det du har erfaret og det du intuitivt modtager hver dag, ikke kun er til dig, men til alle dem der har brug for, at høre det.

Og tilliden til, at det du føler dig guidet til, også er andres sandhed, og at du skal kommunikere den.

At være selvstændig herfra betyder, at du lever let og ubesværet fra dine sensitiv og intuitive talenter.

Det passer ikke altid til de strukturer du bliver bedt om, at sætte op omkring din forretning. Og markedet for netop forretningsudvikling, er både støjende og ikke særlig konkret.

Derfor har jeg skabt et grundkursus i 5 moduler, der konkret viser dig, hvad du skal have fokus på.

Og til sidst også de 3 ting, der gør din business unik og personlig.

Modulerne giver dig overblik og retning.

Og sikrer at du har et framework du kan bruge i udviklingsfasen.

Se dem som viden og retning, til en forretningsplan der virker, og holder dig på sporet, mens du går de første mange spændende skridt, og genkender din vej til succes som selvstændig.

Hvert modul indeholder lydfiler og redskaber der gør dit arbejde konkret.

Modulerne er:

1 Mål

2 Plan

3 Platform

4 Kommunikation

5 Salg

Det sidste modul gør det muligt for dig at gøre din forretning fuldstændig unik.

6. Den du er og det du gør

Tager du hvert tema, og forfølger det indtil du kan mærke strukturen tage form, har du faktisk skabt et fundament for din forretning!!

Fundamentet mangler for de fleste nye selvstændige.

Jeg har været on-off selvstændig i 30 år af mit arbejdsliv.

Gennem de sidste 3 år, hvor jeg virkelig har sat en (ny) forretning op, der 100% i integritet med mit sjælsudtryk, har jeg mærket at der manglede et niveau.

Der manglede alt det, jeg tog for givet efter 30 år, som selvstændig.

Nemlig det helt enkle framework, som alle forretninger består af.

Jeg har selv gået vejen gennem alle 3 niveauer af at drive forretning, Og bevæger mig hele tiden mellem dem.

At ville skyde genveje eller springe over bare én af dem, gør at resten vakler.

Jeg har sammensat ”Bæredygtig Business fra Bunden” så du har en genvej til dit fundament.

Din investering er 2495,- eks moms

Alt materialet er tilgængeligt så snart du har betalt. Det hele er online og du kan tilgå det hele når det passer dig.

Andre siger:

“Det betyder meget for mig at blive fulgt kontinuerligt af dig, som har gået vejen selv (har fået alt for meget ubalanceret vejledning fra “eksperter”, der íkke selv har gjort det, som de rådgiver omkring) og af en person, der agerer ud fra helt andre spilleregler end de gængse “hardcore” og efterhånden outdatede principper indenfor forretning og vækst i vores samfund, som aldrig har givet mig gode resultater.” Charlotte Bodil Hermansen – MA tekstil & produktdesign – www.charlottebodilstudio.com

“Der har været en fin sammenhæng i materialet og hvordan modulerne bygger videre på den viden, tidligere moduler har givet.Da jeg er der i min virksomhed, at jeg ønsker at bygge fundamentet med min mindset og materiale til mit forløb, har jeg ikke arbejdet i dybden med budgetter og andre mere virksomhedsrelateret materiale. Alligevel har Sofiias tankegang om, hvordan man kan tænke om penge været rigtig godt for mig. Det er helt sikkert noget af det i materialet jeg vil vende tilbage til og arbejde mere med.” (Deltager på Mindset Transition & WISE in Business) Helene Schmidt

“Jeg startede med at hjælpe ledere og medarbejdere til at tage beslutninger og kommunikere ud fra ønsket om samarbejde, ubetinget kærlighed og fælles mål. I dag er jeg ved at omlægge min biz, så den er endnu mere i overensstemmelse med den, jeg er og det som jeg hjælper med nemlig at være katalysator for personligt lederskab gennem spirituel guidning.” Lone Thurøe og ejer Justdoyou.dk

Kurset henvender sig mest til dig, der har brug for en konkret formel til, at bygge din bæredygtige business fra bunden.

Kurset er helt konkret.

Og handler kun om, at kunne gøre din forretning konkret.

Det er ikke et kursus i samtidig selvudvikling, har du brug for personlige indsigter, eller at arbejde med dit personlige lederskab, henviser jeg til andre af akademiets online eller personlige forløb. Ved behov kan du altid booke en afklarende samtale ved at sende mig en mail sb@sofiiabjerre.dk

Typisk arbejder jeg med mennesker, der virkelig ønsker personlig udvikling henimod lederskab, for sig selv og andre. Det at kunne balancere i verden som den man er, med alt man er, er et springende punkt for alle mine kunder.

Men selvudvikling forvikler tit fokus på det helt nødvendige i at skabe en forretning. Vil du holde øjnene på bolden og skabe et bæredygtigt fundament til din business så hent de 5 moduler her.

Vil du have overblik over de 5 moduler først?

Så hent de 8 videoer der fortæller om netop de 5 søjler der sikrer din business bæredygtighed. Og samtidig indeholder beskrivelsen af hvordan du gør din forretning både personlig og unik. 

Videoerne er gratis – dvs du bytter med din email. 
Hent dem her: