SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Intuition_Sofiia Bjerre

Træn din intuition – og skab vedvarende, positive og livsforandrende resultater.

En workbook der i 3 nemme trin giver dig redskaber til, at komme i kontakt med din autentiske stemme. Og som giver dig varig ro, overblik og nærvær, selv i særligt pressede situationer.

Uanset, om du er nybegynder eller øvet mht, at skabe ro og nærvær omkring dig. Kan du bruge dette produkt til, at få endnu mere kontakt til din egen helt særlige og sande, indvendige stemme.

Er du behandler eller coach, eller arbejder du blot mellem mange mennesker, og føler dig drænet efter en lang dag. Vil du med dette produkt også lære, at afgrænse energien, så du kan lave tydelige grænser mellem dig og andre.

Intuition er ikke noget kun nogle få har. Vi har alle adgang til den, og de fleste kender den som mavefornemmelsen. Men intuitionen er essensen af flere sanser og informationer, som vores bevidste og ubevidste selv hele tiden processer for os. Hurtigere end hjernen kan følge med.

Intuitionen giver lynhurtige sande svar, som vi opfatter som ja eller nej fra mavefornemmelsen, klar tale i hovedet eller i billeder på nethinden. Og at træne intuitionen, handler dybest set om tillid til sig selv.

Du får:

En E-workbook med baggrund omkring intuition, og med opskrifter til at forme dine egne ankre, både fysiske og mentale. Så du helt konkret kan forme en positiv tilstand, du altid kan vende tilbage til, i pressede hverdagssituationer. Dette kaldes også i coach-sprog, at kalibrere til en bestemt tilstand. Noget alle behandlere og andre der arbejder med mennesker bør kunne. Når vi mestrer den tilstand, uanset om det er en jobsituation eller ej, så fungerer den som en grænse mellem din egen og andres energi. Det betyder, at andre altså ikke kan overskride dine grænser. Og at du heller ikke behøver at overskride dem for at hjælpe, eller for at tilpasse dig situationen, eller dig selv.

Du lærer altså, at være dig, præcist som den du er, med alt hvad du er.

Når du har lært at stole på den tilstand, og selv i meget pressede situationer tjekke ind, eller kalibrere, til din yndlings tilstand. Vil du opleve, at du med ét åndedrag kan berolige dit nervesystem til, at være balanceret tilstede, istedet for i frygt gear.

Frygt får os til at handle ubalanceret. Og rigtig mange beslutninger taget med frygt briller på, er dårlige beslutninger. At være selvstændigt i stand til, at berolige sit nervesystem, og handle balanceret, betyder en verden til forskel, i alle livssituationer.

 • du får en roligere dag med dine børn
 • du bliver i stand til at prioriterer opgaver og argumentere klart hvorfor
 • du får overblik og struktur
 • du får overskud til dig selv
 • du kan slukke mobilen med god samvittighed
 • du bliver i stand til at sætte grænser
 • du år kontakt til din empati
 • du bliver i stand til at mærke andre mennesker og andres situationer, og afkode dit eget ståsted
 • du bliver i stand til at guide andre
 • du bliver i stand til at mærke dit eget tydelige JA eller NEJ
 • du undgår at få stress eller føle dig overvældet
 • du bliver i stand til at forfølge et tydeligt mål
 • du bliver i stand til at finde din yndlingstilstand og blive i den uanset situationen.
At få god kontakt til sin intuition, handler altså ikke om, at være clairvoyant. Og slet ikke om, at bruge sine psykiske evner til at snøre sig til resultater. Det handler om ærlighed og autencitet, og at kunne tage gode, balancerede beslutninger, i en travl hverdag.

Vi er bestemt ikke forvent med, at have tid til at mærke indad. Langt de fleste af os har faktisk meget tidligt lært, at vi ikke skal regne med det, vi selv mærker. Og det skaber et fravær og en kløft af usande værdier i hverdagen. Vi er blevet forbrugere i livet, og af livet, i en grad som rigtig mange mærker er uendelig usundt. Uden at vide, hvordan de skal holde op.

Træn din Intuition, indeholder alt hvad du skal bruge for at skabe en praksis der lærer dig at kalibrere, indstille hele din væren, i netop din favorit tilstand.

I produktet får du:

 • En komplet E-guide, der beskriver og forklarer præcist hvad du skal gøre
 • Du får en lydfil med en guidet groundende visualisering
 • Et spørgsmåls ark, der leder dig hen til din mest positive favorit tilstand, i ord, følelser og handling.
 • En praktisk guide, der viser dig hvordan du bygger små fysiske stilleben, der fungerer som ankre i hverdagen
 • Kompliance skema med plads til noter til 1-21 dage

Og en bonus lydfil

 • Bonus: en taknemmeligheds og sove visualisering, som giver dig mulighed for at træne, selv mens du sover

Du investerer kun 248,- og produktet lander direkte i din indbakke så snart du har køb.

248,- er hvad der svarer til en uges forbrug af Latté. Den latté du køber når du har brug for en pause efter dine sessioner, på vej hjem fra din opslidende dag, eller du har brug for et feel-good moment. Men for samme beløb kan du altså finde en gratis knap indeni dig selv, som du for altid fremover har til din rådighed.

OK – SEND MIG VIDERE TIL PRODUKTET ➜ 

Har du spørgsmål til produktet nu, eller efter køb så skriv til mig på sb@sofiiabjerre.dk. Jeg svarer altid indenfor 24-48 timer på hverdage.
Handelsbetingelser generelt, og GDPR kan du finde nederst på sitet her. Læs dem gerne igennem inden køb. For onlineprodukter gives pengene ikke retur, men har du feedback og eller spørgsmål til produktet så modtager jeg meget gerne. Jeg er her for dig, og jeg kan ikke ændre noget hvis ikke jeg ved, hvad du har brug for. Evt opdateringer og ekstrabonus vil altid blive sendt til dig direkte.

Rigtig god fornøjelse

Sofiia Bjerre

“Produktet her er sammensat af nogle af de bedste redskaber jeg har mødt gennem mine mange uddannelser. For det første er det vigtigt, uanset hvem vi er, at vi kan sætte tydelige grænser op omkring vores energi. Vi har ikke lov til at overskride andre, og selv at blive invaderet er ret ubehageligt. Så det at kunne lave en ring omkring dig selv, med din egen positive energi er rimelig uvurderligt. Ligeledes kan vi faktisk ikke tillade os, at tage vores negative energiaftryk med os, fra et sted til et andet. Fra en klient eller kollega til en anden. Så at kunne kalibrere sin energi til en generelt positiv tilstand, uanset omstændigheder, gør samarbejde og resultater langt bedre og autentiske”.

 

Andre siger:

“Sofiia har en skøn stemme til visualiseringerne, og der er en dejlig ro i samklang med musikken”.

 

“Har du aldrig prøbvet at meditere før kan du starte med den korte Taknemmeligheds og sove meditation, det er ret avanceret at starte med den lange, men man kan sagtens gøre det. Det tog mig blot et par gange at flyde med og ikke “se alle billederne” af det som Sofiia nævner”.

 

“Jeg fandt virkelig ud af hvilken rig indre verden jeg har når jeg giver den plads. Og det blev nemmere at tage et par svære beslutninger. TAK for det.”


KØB HER
➜