SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

 

Om Sofiia Bjerre & WISE Academy

Sofiia Bjerre er stifter og indehaver af WISE Academy. Siden 2018 har hun guidet  Særligt Sensitive Selvstændige til at genkende deres vej til succes i biz og base.

Rådgivning og coaching på WISE Aademy bevæger sig i det personlige identitets- og udviklingsfelt der ligger i spændet mellem karriere, relationer og det spirituelle (individet).

Kurser og strukturen på WISE Academy skaber balance og sammenhæng mellem den nødvendige personlige rejse og forretningsudvikling. Materialet er tilrettelagt, så du fra starten af udfordres og genkender hvad det vil sige at være sensitiv, hvad det præcist betyder for dig, og hvordan du helt specifikt integrerer det i en bæredygtig forretning.

Alle Særligt sensitiv bruger deres forretning som portal til personlig udvikling.

Sofiia har været selvstændig næsten hele sit arbejdsliv. Med baggrund i byggebranchen har hun haft flere succesrige virksomheder, og har gennem siden 2010 været konsulent på flere start ups, deltaget i advisory boards og haft bestyrelsesansvar i en produktionsvirksomhed. 

Hun er udd. Life og Business Coach, Spirituel Mentor, Flow Specialist og healer og har ud over sin bygge-og projektfaglige baggrund, en række kurser i markedsøkonomi og mekanismer samt investering. Sammensat med en skarp medfødt intuitiv evne, guider hun nu særlig sensitive selvstændige til bæredygtigt lederskab i business og base.

“At bygge en virksomhed fra 0 til bæredygtig, uanset hvor dit breake-even ligger, er altid den sværeste del. Når først du når dit breake-even har du alle de systemer på plads der skal til for at løfte dig videre. Sådan er det for alle. 

Som sensitiv har du endnu flere parametre i spil for at nå dine mål end andre. Vi ved at sensitive først og fremmest arbejder med deres egne meningsfulde mål, og samtidig har den vinkel at deres life purpose handler om trivsel hos andre. Derfor er en stor del af forretningsudvikling for sensitive, personlig udvikling. 

Efter i flere år at have følt mig konstant stresset, selv når jeg kom hjem fra job, fandt jeg ud af jeg selv er særligt sensitiv. Herefter faldt en masse brikker på plads, og jeg forstod at jeg ikke var stresset, men “blot” konstant overvældet af alle de indtryk jeg hele tiden optog, som andre ikke ligger mærke til. 

Som ubevidst sensitiv forsøgte jeg hele tiden at tilpasse mig omgivelserne. Og rigtig mange af mine “strategier” handlede om at prøve at regne ud hvad andre ville have. Det betød at jeg hele tiden var på overarbejde mentalt. Efter jeg er blevet bevidst om min sensitivitet, har jeg sluppet pleaser-rollen, og bruger nu i stedet mine helt naturlige talenter som redskaber.

Det har skabt bæredygtighed og balance, overskud og overblik og jeg ved at hvis jeg rammer niveauer der føles som stress, handler det i virkeligheden om at jeg igen har prøvet at regne noget ud.” 

Sofiia Bjerre, Indehaver WISE Academy

 

Hvis du mærker den samme komprimering af dig selv, og mærker lysten til at finde succes med din selvstændige virksomhed, så lad os tage en uforpligtende samtale om det er WISE Academy og Sofiia der kan hjælpe dig skridtet videre. 

Der er mange muligheder for at følge med uden at investere i dig selv, selvom der ikke er nogen tvivl om at de som rykker sig hurtigst er de som forpligter sig til fokus hver dag.

Du kan følge Sofiia´s blog og nyhedsbreve. Og ved du, at du er sensitiv og har du lyst til at være i et fællesskab omkring at bygge business som særlig sensitiv, kan du tjekke gruppe her: WISE Academy – forretningsudvikling for særligt sensitive, du kan læse mere om den her Og du kan altid kontakte Sofiia for en uforpligtende og gratis samtale omkring dine udfordringer så du kan mærke om I er et match.

 

Andre siger om Sofiia´s hjælp:

Jeg vil bestemt anbefale Sofiia. Hun er god at sparre med, og det fungerer fint pr tlf. Hun er lyttende, nærværende og indlevende, og jeg fik gode konkrete råd til at strukturere min tid og opgaver, som jeg kan gå videre med. Specielt godt at få sparring i forhold til at skabe og udvikle sit eget, og samtidig holde balancen i den praktiske hverdag.
– Vh Karen

Sofiia er meget imødekommende, smilende og let at tale med. Jeg skal ikke sige mange ord før Sofiia har spottet præcis, hvad der er min problemstilling er, og hun har også hurtigt redskaber til, hvordan jeg kan få løst min udfordring. Når jeg først kommer igang med at snakke med Sofiia, så ønsker jeg, at det aldrig stopper igen. Jeg bliver glad og får lyst til at sætte igang. Altid en fornøjelse, at snakke med Sofiia.

– Kh S

Jeg fik rigtig meget ud af at blive coachet af Sofiia. Jeg fik både a-ha-oplevelser og konkrete værktøjer. Begge dele har jeg kunnet bruge i min videre udvikling. Sofiia er autentisk, varm og ikke bange for at dele ud af sig selv. Jeg følte mig tryg under hele forløbet, og hun får min varmeste anbefaling.

– Linda Ambech

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia