SOFIIA BJERRE

Intuitiv Mentor & Business Coach
Indehaver WISE Academy Sofiia Bjerre

Om Sofiia Bjerre & WISE Academy

Sofiia Bjerre er stifter og indehaver af WISE Academy. Siden 2018 har hun guidet Særligt Sensitive Selvstændige til, at genkende deres vej til succes i biz og base.

Rådgivning og coaching på WISE Academy, bevæger sig i det personlige identitets- og udviklingsfelt der ligger i spændet mellem karriere, relationer og det spirituelle (individet).

Kurser og strukturen på WISE Academy skaber balance og sammenhæng, mellem den nødvendige personlige rejse, og forretningsudvikling. Materialet er tilrettelagt, så du fra starten af udfordres og genkender, hvad det vil sige at være sensitiv, hvad det præcist betyder for dig, og hvordan du helt specifikt integrerer det, i en bæredygtig forretning.

På Academiet arbejder vi efter de internationale standarder og anbefalinger fra ICF. Sofiia er ud over de nationale kurser, også certificeret i ledelse fra Bla MiT og The Presencing Institute – Teori U.

 

 

” 100% af alle Særligt sensitive bruger deres forretning, deres erhverv og faglighed, som portal til personlig udvikling. “

 

Baggrund
Sofiia har været selvstændig næsten hele sit arbejdsliv. Med baggrund i byggebranchen har hun udviklet flere succesrige virksomheder, og har gennem siden 2010 været konsulent på flere start ups, deltaget i advisory boards, og haft bestyrelsesansvar. 

Hun er udd. Life og Business Coach, Mentor og er certificeret oi ledelse fra MiT og The Presencing Institute, og har ud over sin bygge-og projektfaglige baggrund, en række kurser i markedsøkonomi og mekanismer samt investering. Sammensat med en skarp medfødt intuitiv evne, guider hun nu særlig sensitive selvstændige til bæredygtigt lederskab i business og base.

Sofiia siger:

“At bygge en virksomhed fra 0 til bæredygtig, uanset hvor dit breake-even ligger, er altid den sværeste del. Når først du når dit breake-even, har du alle de systemer på plads der skal til for, at løfte dig videre. Sådan er det for alle. Som sensitiv har du endnu flere parametre i spil for, at nå dine mål end andre. Vi ved, at sensitive først og fremmest arbejder med deres egne meningsfulde mål. Og samtidig har den vinkel, at deres livs formål også handler om trivsel hos andre. Derfor er en stor del af forretningsudvikling for sensitive, personlig udvikling. 

Efter i flere år at have følt mig konstant stresset, selv når jeg kom hjem fra job, fandt jeg ud af jeg selv er særligt sensitiv. Herefter faldt en masse brikker på plads. Og jeg forstod, at jeg ikke var stresset, men “blot” konstant overvældet af alle de indtryk, jeg hele tiden filtrerer, som andre ikke lægger mærke til. Som ubevidst sensitiv, forsøgte jeg hele tiden, at tilpasse mig omgivelserne. Og rigtig mange af mine “strategier” handlede om, at prøve at regne ud, hvad andre ville have. Det betød, at jeg hele tiden var på overarbejde mentalt. Efter jeg er blevet bevidst om min sensitivitet, har jeg sluppet pleaser-rollen, og bruger nu i stedet mine helt naturlige talenter som redskaber.

Det har skabt bæredygtighed og balance, overskud og overblik. Og jeg ved, at hvis jeg rammer niveauer der føles som stress, handler det i virkeligheden om, at jeg igen har prøvet at regne noget ud.” 

Sofiia Bjerre, Indehaver WISE Academy

Andre siger om Sofiia´s hjælp:

Jeg vil bestemt anbefale Sofiia. Hun er god at sparre med, og det fungerer fint pr tlf. Hun er lyttende, nærværende og indlevende, og jeg fik gode konkrete råd til at strukturere min tid og opgaver, som jeg kan gå videre med. Specielt godt at få sparring i forhold til, at skabe og udvikle sit eget, og samtidig holde balancen i den praktiske hverdag.
– Vh Karen

Sofiia er meget imødekommende, smilende og let at tale med. Jeg skal ikke sige mange ord før Sofiia har spottet præcis, hvad der er min problemstilling er. Og hun har også hurtigt redskaber til, hvordan jeg kan få løst min udfordring. Når jeg først kommer igang med at snakke med Sofiia, så ønsker jeg, at det aldrig stopper igen. Jeg bliver glad, og får lyst til at sætte i gang. Altid en fornøjelse, at snakke med Sofiia.

– Kh S

Jeg fik rigtig meget ud af at blive coachet af Sofiia. Jeg fik både a-ha-oplevelser og konkrete værktøjer. Begge dele har jeg kunnet bruge i min videre udvikling. Sofiia er autentisk, varm og ikke bange for at dele ud af sig selv. Jeg følte mig tryg under hele forløbet, og hun får min varmeste anbefaling.

– Linda Ambech

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia