SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

 

Om Sofiia Bjerre

Sofiia Bjerre beskæftiger sig med Særligt Sensitive Selvstændige. Hendes rådgivning og coaching bevæger sig i det personlige identitets- og udviklingsfelt der ligger i spændet mellem karriere, relationer og det spirituelle (individet). Ikke blot formår hun at skabe balance og sammenhæng mellem alle dele hos den enkelte, hendes sessioner, workshops og foredrag integrerer også vækst og bæredygtig merudvikling for sensitive soloselvstændige, på den helt særlige måde sensitive er kodet til at opnå succes på.

Sofiia er nærmest født og opvokset i byggebranchen, hvor hun som selvstændig siden sit 25 år, med stor succes, har tegnet og opført individuelle byggerier. Men krisen i 2008, hvor branchen bragede ned fra den ene dag til den anden, satte en effektiv stopper for karrieren her. 

I årerne efter, satte Sofiia alt ind på at forhandle gode aftaler for sine økonomiske interessenter, beholde sit hus og holde sammen på sin familie, samtidig med at hun studerede sammenhængen mellem kreativitet, skaberkraft og spiritualitet. Resultatet er dyb selvindsigt om, hvilke ressourcer vi som mennesker virkelig indeholder, og hvordan vi tilgår dem, på en nem og tillidsfuld måde.

Sofiia er udd. Life og business coach, spirituel mentor, Flow specialist og healer og har ud over sin bygge-og projektfaglige baggrund, en række kurser i markedsøkonomi og mekanismer samt investering. Sammensat med en skarp medfødt intuitiv evne, guider hun nu særlig sensitive selvstændige til bæredygtigt lederskab i business og base.

 

Sofiia hjælper dig når du:

 

  • gerne vil udvikle dig karrieremæssigt og personligt med dine helt særlige evner og talenter
  • ønsker at kende dit fulde potentiale og udnytte dine sensitive ressourcer
  • oplever at det er svært at få succes med din business
  • oplever spirituel stress og gemmer dig væk 
  • oplever uhensigtsmæssige relationer
  • har brug for et nyt fundament og afsæt i business og i livet

 

 

 

Andre siger om Sofiia´s hjælp:

Jeg vil bestemt anbefale Sofiia. Hun er god at sparre med, og det fungerer fint pr tlf. Hun er lyttende, nærværende og indlevende, og jeg fik gode konkrete råd til at strukturere min tid og opgaver, som jeg kan gå videre med. Specielt godt at få sparring i forhold til at skabe og udvikle sit eget, og samtidig holde balancen i den praktiske hverdag.
– Vh Karen

Sofiia er meget imødekommende, smilende og let at tale med. Jeg skal ikke sige mange ord før Sofiia har spottet præcis, hvad der er min problemstilling er, og hun har også hurtigt redskaber til, hvordan jeg kan få løst min udfordring. Når jeg først kommer igang med at snakke med Sofiia, så ønsker jeg, at det aldrig stopper igen. Jeg bliver glad og får lyst til at sætte igang. Altid en fornøjelse, at snakke med Sofiia.

– Kh S

Jeg fik rigtig meget ud af at blive coachet af Sofiia. Jeg fik både a-ha-oplevelser og konkrete værktøjer. Begge dele har jeg kunnet bruge i min videre udvikling. Sofiia er autentisk, varm og ikke bange for at dele ud af sig selv. Jeg følte mig tryg under hele forløbet, og hun får min varmeste anbefaling.

– Linda Ambech

Sofiia fortæller:

– “Jeg har aldrig synes jeg passede ind i de systemer jeg var i. Helt fra mit første system, min familie, har jeg bokset med rammer og konventioner, vaner og mønstre, roller og kasser som andre mennesker blev trygge af at færdes i. Bare ikke mig.

Men for, at såkaldt overleve, har jeg som så mange andre tilpasset mig. Købt ind i metoder der fik hverdagen til at virke lettere, selvom de føltes usande for mig. Og har skjult mit virkelige jeg, bag at være utrolig god til det jeg har lavet. Sød og smilende, og meget ihærdig, arbejdsom og hjælpsom.

Og mere end en gang har jeg fået at vide jeg ikke skulle være næsvis, når jeg italesatte noget jeg kunne mærke ikke hang sammen i mine relationer. Altså når det de sagde og gjorde ikke hang sammen med det som de følte. Men at blive gjort forkert, gjorde at jeg lukkede ned for min intuition og mine psykiske sanser.b0

Indtil presset blev for stort og jeg fik stress. Og det føltes som om der ikke var nogen vej tilbage til det, jeg nu betragtede som det virkelige liv.

Men stress blev min redning, så at sige.

– for det genåbnede mit spirituelle DNA og mine medfødte psykiske sanser. Og herfra, hvor rejsen hjem til mig selv for alvor begyndte, lever, og ér jeg nu i hverdagen. At genopdage mit virkelige jeg, har lukket det hul der var i min selvopfattelse, og i de systemer jeg i dag indgår i. Og i dag kan jeg virkelig se hvor vi som mennesker og samfund handler på autopilot og reproducerer reultater ingen af os i virkeligheden ønsker. Og – Ha ha, JA for pokker, jeg vil da gerne redde verden! Til mine børn for pokker! Men det bliver for stort hvis ikke vi starter med os selv. Så det er det jeg gør. Starter med selvet. 

Egentlig har jeg det sådan at livet skal være sjovt. Det må gerne være spontant, men altså først når sikkerhedsnettet er spændt ordentligt ud under mig. Jeg er sådan en muldjyde, med høje ambitioner. Så jeg har fået nogle tæsk for, at være lidt for hurtig nogle gange. Men jeg er også sådan én der rejser mig op igen, hver gang jeg har fået en på tuden. 

Jeg elsker kvalitet.

Og jeg er livsnyder til fingerspidserne! Så er det sagt. Jeg kan mærke, hvis ikke enderne når sammen i alt fra de hoteller jeg besøger til det uddannelses materiale jeg modtager. Og fordi jeg er så perfektionistisk har jeg en radar for fejl. Det er virkelig noget jeg har skullet arbejde med, ikke at dømme mig selv for. Man bliver jo handlingslammet af det. Så istedet bruger jeg nu evnen til at spotte, hvor der er huller i osten hos andre, altså hvor de mangler overblik. Og det er dét der gør at jeg altid præcist kan sætte fingeren på de ømme punkter og være med til at ændre dem.

Jeg har det sådan at vi godt må rumme det hele. Så hos mig må man både græde, bande, danse og være ærgelig. Men for at vi kan rumme det hele, skal der være en slags system og en struktur, så du ikke går herfra med det samme kaos, som du kom med. Og når du kommer til mig er jeg dit system og din struktur. Der kan være alt det rod, der skal være i selve sessionen, men jeg går ikke fra dig, før der er en rimelig struktur du kan forholde dig til, og selv stå ved når du igen lander i hverdagen. Det er sådan jeg er, jeg er der, for dem der kommer til mig.

Så:

Hvis du mærker den samme komprimering af dig selv, og lysten til dybest set, at sætte det hele lidt fri fra tilpasning for omverdenens skyld, slippe behov der ikke er dine, og bruge de kreative evner du virkelig har, er det måske på tide at tjekke ind med én der ved, hvad der skal til. Sammen kan vi hvad som helst, og ikke mindst skabe præcist det du virkelig ønsker.

Du kan følge Sofiia´s blog og nyhedsbreve. Og ved du, at du er sensitiv og har du lyst til at være i et fællesskab omkring at bygge business som særlig sensitiv, kan du tjekke gruppe her: WISE, du kan læse mere om den her Og du kan altid kontakte Sofiia for en uforpligtende og gratis samtale omkring dine udfordringer så du kan mærke om I er et match.

Og herunder kan du, når du skriver dig op til nyhedsbrevet, hente den gratis E-Guide “Det Spirituelle Lederskab” som sætter ord på og forklarer spiritualitet, hvordan det allerede bruges i den mere cooporate del af verden og hvordan du selv starter din rejse indad.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

 

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia