SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Det Spirituelle Lederskab

En del af identiteten som særlig sensitiv kan sagtens indeholde spiritualitet, og det at leve en dyb forståelse for det spiritualitet lederskab. Faktisk er de fleste særlig sensitive fuldstændig bevidste om spiritualitet og lever det intuitivt og i praksis. 

At være sensitiv kan tiltider være som, at leve spiritualitet I praksis. Og denne ydmyge guide, om Det Spirituelle Lederskab, er essensen af 10 års studier af psykologiske mønstre og handlinger, og dyb personlig udvikling. Fra gøren til væren.

Det Spirituelle Lederskab

Sammenfatningen, E-Guiden, Det Spirituelle Lederskab, er opsamling fra mere end 1000 individuelle sessioner, med mennesker i forskellige personlige transitioner.

Hundredevis af timers studier af spiritualitetens mange facetter, psykologien bag, sammenholdende studier af markedsmekanismer og tendenser, og ikke mindst 25 års erfaring fra selvstændig virksomhed, med mennesker i centrum, har sommetider været lidt overvældende. Men essensen er ganske simpel.

Vi ønsker alle at forstå. Selv ting vi ikke forstår. Vi ønsker at give det uforståelige et sprog så vi kan tale sammen, og finde fælles forståelse.

Med Guiden her, har jeg givet det uforståelige et sprog. Og hermed giver jeg dig mulighed for nemt at sætte ord på spiritualiteten i dit eget liv.

De redskaber jeg brænder for at give videre, er dedikeret den personlige erkendelses rejse, der opstår gennem dybt forandrende livskriser.

Dit nulpunkt er dit vendepunkt.

Uanset, I hvilket system eller sammenhæng dit nulpunkt er opstået, er vejen tilbage til personlig autencitet, integritet og tillid den samme. Den foregår fra hoved til hjerte, og ankrer dig solidt I din egen væren.

I guiden giver jeg nogle clues til, hvordan du opdager og ændrer dine egne resultater og øger din bevidsthed, og til sidst henviser jeg til skoler, bøger og undervisere, der hver især har betydet kvantespring i min egen bevidsthed. Og hver på deres måde har hjulpet mig på vej til at sammenfatte det, at leve helhjertet, og at definere Det Spirituelle Lederskab.

Glæder mig til at inspirere dig

Kærligst Sofiia

Nyhedsbrevet er gratis inspiration med nyt indhold fra sofiia´s website. Det udkommer så vidt muligt hver uge og indeholder kærlige indsigter fra hverdagen i Sofiia´s praksis. Enten som kompetente svar fra Brevkassen eller eksempler fra nærværende sessioner, der har løst problematikker og kastet lys på nye muligheder for den enkelte privat, og i organisationer.

Forside, E-Guide, Det Spirutelle Lederskab