SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Intuitiv Mentor Uddannelsen

Vil du:

– Lære at guide andre igennem en unik intuitiv udviklings proces?

– Integrere og udvide dine intuitive evner, så du altid kan stole på dig selv?

– Finde mod og tro på, at du kan leve af det du ved og kan?

– Finde ord, og få sprog til, at kommunikere det særlige du kan, til andre?

– Forbinde og kommunikere din spirituelle viden til struktureret handling?

Så er Intuitiv Mentor Uddannelsen noget for dig.

De 6 moduler guider dig gennem viden i det intuitive felt, til forståelse og integration af netop dine talenter i en intuitiv proces, hvor du altid henter overskud i mødet med andre. Og du lærer hvordan du guider din kunde gennem en intuitiv proces, til selvindsigt og opløsning af modstand.

Uddannelsen henvender sig til dig der har svært ved at forbinde din spiritualitet med det du laver, og overfor din kunde forklare den ekstra dimension der ligger i at kunne ”se” verden med intuitive øjne. Det bliver tit for ”fluffy” at forklare din kunde om universet og dit verdensbillede er måske ufattelig for andre.

 

Mål

Gennem de 6 moduler på Intuitiv mentor uddannelsen, får du sprog og ord til at kunne forklare din kunnen, så alle kan høre dig, og du får integreret det du kan, så mod og styrke til at gøre det du drømmer om, bliver nemt og ligetil.

Og du får bla en skræddersyet model til at kunne guide andre intuitivt, så hver session får et håndgribeligt resultat. Samtidig styrke du dine egne evner, din forretnings struktur og dermed omsætning, gennem refleksion, grounding og opfølgning.

Det er ikke nødvendigt at du allerede er selvstændig for at deltage. Mærker du lysten til at blive selvstændig i det intuitive felt, er Intuitiv mentor uddannelsen perfekt for dig.

 

 

Målbare resultater

At drive mine forretninger via min intuition, basere planlægning, omsætning og strukturer på alt det vi ikke kan se, men føle, har givet mig og mine kunder, de vildeste resultater. I årerne (2020-21) hvor alle var max påvirket af udefrakommende forandringer, og hele verden synes at destabilisere under fødderne på os, valgte jeg at stole på at den vej jeg mærkede var min, også kunne blive det, hvis jeg blot turde tro på min intuition. Resultaterne taler for sig selv.

Min omsætning steg med 300 %, jeg har hjulpet flere mennesker end jeg nogensinde troede muligt, uden at brænde ud. Jeg købte hus, selvom jeg er single, selvstændig forsørger og har investeret endnu mere i mig selv og min forretning, end jeg turde håbe på.

Intuitionen er en gave der bliver ved med at give. Giv dig selv den gave det er, at turde tro på, at det du mærker er sandt.

Modulerne

Modul 1. Intuition
Hvad er Intuition

Evig og ubetinget kærlighed
Træn din intuition

 

Modul 2. Talenterne
Sådan leder du dig selv og andre gennem dine intuitive talenter
De psykiske sanser, talenter og instinkter
Forbind dig til væren i alle lag

 

 

Modul 3. Mentor-model
Fuldend enhver cirkel
Behov
Ord, sammenhænge og styrkebaseret guidance

 

 

Modul 4. Energi
Manifestation og struktur
Kvantesprings teknik
Aktiv lytning

 

 

Modul 5. Magi og Logik
Multipassioner
Uendelighed og sammenhænge
Essens

 

 

Modul 6. Dig som mentor
Din rolle som mentor
Sådan skaber du en business fra 1. dag
Kontinuerlig skabelse

 

 

Praktisk

Uddannelsen foregår live. 2 sammenhængende dage ad gangen.

NYE DATOER:

NYT HOLD FRA MARTS 2022
MAX 12 PÅ HOLDET

Skriv for datoer og mere info

Pris 18.900,- inkl moms

 

Betaling:

Hele beløbet på én gang eller

Depositum 10.000 ved tilmelding. Herefter 3 rater af 2967,-

Alle priser er inkl moms. Er betaling i viste form et problem, så kontakt mig.

 

Form

Dagene indeholder kaffe og the og snacks gennem dagen.
Frokost medbringer du selv.

Vi mødes ml 8.45 og 9.00
Undervisning starter kl 9.00.
Frokost ml 12-13.00
Farvel for i dag 15.00

Medbring yogamåtte og et tæppe, evt en pude. Kom i behageligt tøj, så du både kan sidde, bevæge dig og  evt ligge behageligt.
Vi sidder ved borde, men du får måske brug for et mere afslappende miljø under div. øvelser.

Alle tilknyttes en FB-gruppe til sparring, spørgsmål og svar
I forventes at sætte tid af til at øve mellem modulerne

Book en afklarende samtale

Er du i tvivl om uddannelsen er noget for dig, og har du spørgsmål til indhold og det du får ud af din deltagelse, er du velkommen til at booke en afklarende samtale. Send mig en sms på 4299 8862 med navn og hvad det drejer sig om, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 

 

Hvorfor Intuitiv Mentor?

Som Intuitiv Mentor bliver du i stand til at guide dine kunder gennem en proces fra fastlåst til flow. Du får redskaber og øvelser der sikrer at du gennem samtale, kan guide din kunde til gennembrud uanset i hvilket livsområde de oplever fastlåsthed. Vi gennemgår alt så du på egen krop kan erfare og mærke forskellen. Og vi mødes fysisk så du kan øve med din med kursister. 

At være Intuitiv mentor, kræver af dig at du hele tiden selv arbejder med din Intuition. dette får du også redskaber til, og du bliver guidet i at skabe kontakt til dine psykiske sanser og derved lære at kende forskel på Intuition og frygt. 

Du får et sprog til at kommunikere det du ved og det du gør til dine kunder. Og du bliver i stand til at gennemføre en guidet session så din kunde får resultater i hver session. 

Resultater

Manifestation – er slutresultatet af det din underbevidsthed, kommunikerer for dig. Du kan sige og gøre en masse uden nogensinde at få de resultater du længes efter, hvis ikke du lærer at stole på, og læne dig ind i tillid til at din intuition er derfra hvor dit sande svar kommer. Alt for mange lukker ned fra stemmen fra hjertet fordi den taler om udvikling og valg der føles ubehagelige. Den vil altid være ude af komfortzonen, men aldrig nogensinde skade dig. det kræver en del praksis at kunne stole både på sig selv og det du hører når du skal guide andre, men resultaterne bliver de vildeste genveje for dine kunder og dig selv. Du bliver i stand til at guide din kunde til sande til og fravalg, og du selv vil finde vej til en uudtømmelig kilde af energi, viden og kærlighed.

Ting jeg via Intuitiv Mentoring har løst sammen med mine kunder: Angst, stress, depression, ensomhed, ikke at vide hvad de ville, Ikke at have omsætning nok, ikke at stole på de kunne, Ikke at turde sige højt hvem de var, ikke at kunne kommunikere klart, kærligheden tilbage, flere penge, mere tid og tillid til sig selv. 

Sofiia:
Jeg har flere coach og mentor uddannelser bag mig, desuden Theta Healer og afdødekontakt, og erfaring fra mere end 10 år som business Coach som jeg konstant bruger i min undervisning. At bruge intuition bevidst til at guide mig til de rigtige beslutninger, betyder at jeg virkelig, hver dag, får det som jeg arbejder henimod. Jeg arbejder både med det fysiske og med det intuitive, og kobler begge verdener i mit materiale så du ikke hænger og svæver. Vi lever her på jorden, og selvom vi har adgang til energi og intuition andre steder fra, er det nødt til at være mere praktisk at anvende. Der er bare så mange flere dimensioner at trække på når vi tilgår Intuitionen og det kollektive felt, end når vi tror vi skal gøre alt arbejdet selv.