SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Clairvoyant vejledning

Når jeg fortæller at jeg er intuitiv rådgiver og clairvoyant, spørger folk tit ind til, hvordan mit arbejdsliv tog drejning mod det alternative. Og om hvordan jeg fandt ind til den alternative verden. Sandheden er at jeg ikke har gjort noget særligt for at finde herhen. Det alternative fandt mig. 

Jeg har altid lyttet til min intuition, og vidst at jeg havde nogle ekstra kanaler. Så det har været helt naturligt at følge de impulser der vedholdende er kommet herfra. Selvom jeg ikke helt gjorde det frivilligt til en start, og synes det var for mærkeligt, så blev det tilsidst så tydeligt at letheden i alt, kom herfra.

Personligt har intuitionen og den alternative verden hjulpet mig med, at finde hjem til mig selv. Finde ind til en ro der ikke nemt lader sig forstyrre. Jeg kender i dag min dybeste identitet og styrker, og når jeg guider andre herfra, kommunikerer jeg også deres. 

At kunne guide og støtte andre i, at finde ind bag livs-udfordringer, og til at kunne benytte sig af personlige styrker og potentialer til, at finde balance og frihed, betragter jeg som en uvurderlig gave.

En session kan have temaer som penge og økonomi, karriere og business, familie, kærlighed eller bolig. Sessionerne er stort set altid samtaler, hvor jeg intuitivt stiller ind på dig og dine guider. Somme tider får vi også hjælp og svar fra dine afdøde. 

At arbejde med intuitionen og det clairvoyantiske i sessioner betyder at vi får dybere, tydelige svar og genveje til både din livsvej og meningen med det hele. Disse svar er unikke, og giver dig retning og klarhed på din vej. 

Du kan booke en enkelt session, hvis du har et enkelt spørgsmål eller problemstilling, men vil du til bunds og virkelig mærke momentum, anbefaler jeg altid 3 sammenhængende sessioner. 

Alle sessioner foregår på telefon.

Du er velkommen til at booke din tid før du betaler. Det gør du ved at sende mig en mail på sb@sofiiabjerre.dk, her kan du også stille dit spørgsmål og vi kan aftale nærmere. Din tid er dog først gældende når du har betalt.