SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

 

Book din 1:1 session 30 – 60 

 

 

Drømmer du om, at det ville være nemt at være selvstændig?

Om at skabe frihed og overskud?

Og om at skifte dag-jobbet ud, med det du virkelig brænder for at lave?

 

 

Har du svært ved at finde ud af, hvad du virkelig gerne vil og kan, og hvordan det skal kunne blive en business?

Og skræmmer det dig at være selvforsørgende?

 

 

 

Måske du:

  • har svært ved at sætte ord på dine ydelser
  • er stagneret med dine drømme og forventninger
  • du er en smule bange for, om du nogensinde vil lykkes?
  • føler dig alene, måske endda ensom?
  • føler dig misforstået?
  • oplever relationer som “henter” mere hos dig end de giver?
  • ofte bliver ked af det sammen med andre?

 

Vores samtale handler om dig. Du får viden og redskaber så du kan mærke dit næste logiske skridt og føler dig sikker i at gøre det på den måde der er dig. Du skal aldrig præstere, blot være tilstede i samtalen. Mit mål er altid at du føler dig set og hørt som den du er. Ikke som den andre forventer du skal være. 

 

Om udbytte af samtalerne:

“Sofiia er ærlig, kærlig og meget empatisk. Så selv det der var svært for mig blev nemmere. Jeg følte mig vældig udsat da jeg spurgte om hjælp, men fra 1. session har jeg følt mig mødt og hjulpet, og jeg har virkelig fået det meget bedre, både med mig selv, og sammen med andre”  – Mange tak. Kh A

“Min oplevelse er at Sofiia er super nærværende. Jeg har følt mig så forkert, men jeg har kun mødt anerkendelse for min måde at opleve tingene på, og det har gjort mig stærkere.” – Kh Ditte

“Sofiia er ikke bange for at dele ud af sig selv og egne oplevelser i sessionerne, og eksemplerne gør at jeg har kunnet finde ro. For måske er jeg ikke så sær som jeg tror. Jeg skal bare finde min egen måde at være og gøre tingene på. Det har været det hele værd.” – Tak fra Olivia

“Efter mit forløb hos Sofiia fandt jeg så meget ro i mig selv, så mine kolleger begyndte at spørge om, hvad jeg havde gjort. Jeg fik mere overskud fordi jeg ikke spekulerede så meget. Og jeg er helt klart blevet mere glad og griner mere. Og det er blevet nemmere at være sammen med andre, fordi jeg hviler i mig selv.” – Kh Anonym

“Jeg vil bare lige sende dig en varm og kærlig tanke og et KÆMPESTORT TAK for din tid og din overskønne måde at håndtere mig og vores session sammen. Det blev en lang session og vi brugte alt for lang tid, men det var bare SÅ godt og selvom jeg trillede tåre engang imellem undervejs, kom jeg ud på den anden side med den bedste energi og handlekraft.”  – Suezanna Zenani

“Jeg har været glad for at have dig som coach i mit 1:1 forløb ift først og fremmest at blive guidet på et mere “spirituelt” og sensitivt plan, som kan omsættes til konkrete handlinger udi min hverdag, og de opgaver jeg har i Studio.
Det betyder meget for mig at blive fulgt kontinuerligt af dig, som har gået vejen selv (har fået alt for meget ubalanceret vejledning fra “eksperter”, der íkke selv har gjort det, som de rådgiver omkring) og af en person, der agerer ud fra helt andre spilleregler end de gængse “hardcore” og efterhånden outdatede principper indenfor forretning og vækst i vores samfund, som aldrig har givet mig gode resultater.
 
 At skabe ud fra og blive set og genkendt for den person jeg er og de ressourcer jeg har, oplever jeg som realistisk, nærende og tillidsskabende ift at skabe mit eget ståsted. 
Samt at du kender mine opgaver og de udfordringer jeg står med indgående både gm vores samtaler sammen og fælles academy calls, det er med til at hjælpe mig med at bære mine opgaver og vise mig at jeg godt kan.
Du ser mig.”
 
– Charlotte Bodil Hermansen, MA tekstil & produktdesign, www.charlottebodilstudio.com