SOFIIA BJERRE

Intuitiv Mentor & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

 

Book din 1:1 session 30 – 60 – 120 min 

Drømmer du om, at det ville være nemt at være selvstændig?

Om at skabe frihed og overskud?

Og om at skifte dag-jobbet ud, med det du virkelig brænder for at lave?

 

 

Har du svært ved at finde ud af, hvad du virkelig gerne vil og kan, og hvordan det skal kunne blive en business?

Og skræmmer det dig at være selvforsørgende?

Måske du:

  • har svært ved at sætte ord på dine ydelser
  • er stagneret med dine drømme og forventninger
  • du er en smule bange for, om du nogensinde vil lykkes?
  • føler dig alene, måske endda ensom?
  • føler dig misforstået?
  • oplever relationer som “henter” mere hos dig end de giver?
  • ofte bliver ked af det sammen med andre?

Vores samtale handler om dig. Du får viden og redskaber så du kan mærke dit næste logiske skridt og føler dig sikker i at gøre det på den måde der er dig. Du skal aldrig præstere, blot være tilstede i samtalen. Mit mål er altid at du føler dig set og hørt som den du er. Ikke som den andre forventer du skal være. 

Book din tid med det samme og få den der passer dig. 
Tiderne ligger primært torsdag og fredag, men kig frem i kalenderen, andre dage kan være åbne.

Alle samtaler foregår på telefon. Du ringer mig op på det aftalte tidspunkt, jeg sidder klar og glæder mig til at tale med dig. 

Booking og afbestillingsbetingelser gælder også for sessioner booket og betalt via online booking. Din aftale kan flyttes ved sygdom, ønsker du at aflyse kan du det inden 24 timer inden vores aftale, mod et gebyr der fratrækkes tilbagebetaling.

 

Om udbytte af samtalerne:

“Sofiia er ærlig, kærlig og meget empatisk. Så selv det der var svært for mig blev nemmere. Jeg følte mig vældig udsat da jeg spurgte om hjælp, men fra 1. session har jeg følt mig mødt og hjulpet, og jeg har virkelig fået det meget bedre, både med mig selv, og sammen med andre”  – Mange tak. Kh A

“Min oplevelse er at Sofiia er super nærværende. Jeg har følt mig så forkert, men jeg har kun mødt anerkendelse for min måde at opleve tingene på, og det har gjort mig stærkere.” – Kh Ditte

“Sofiia er ikke bange for at dele ud af sig selv og egne oplevelser i sessionerne, og eksemplerne gør at jeg har kunnet finde ro. For måske er jeg ikke så sær som jeg tror. Jeg skal bare finde min egen måde at være og gøre tingene på. Det har været det hele værd.” – Tak fra Olivia

“Efter mit forløb hos Sofiia fandt jeg så meget ro i mig selv, så mine kolleger begyndte at spørge om, hvad jeg havde gjort. Jeg fik mere overskud fordi jeg ikke spekulerede så meget. Og jeg er helt klart blevet mere glad og griner mere. Og det er blevet nemmere at være sammen med andre, fordi jeg hviler i mig selv.” – Kh Anonym

“Jeg vil bare lige sende dig en varm og kærlig tanke og et KÆMPESTORT TAK for din tid og din overskønne måde at håndtere mig og vores session sammen. Det blev en lang session og vi brugte alt for lang tid, men det var bare SÅ godt og selvom jeg trillede tåre engang imellem undervejs, kom jeg ud på den anden side med den bedste energi og handlekraft.”  – Suezanna Zenani

 

Stadig i tvivl? Send mig en sms på 42998862, så aftaler vi et tidspunkt for en kort samtale. 

Vil du følge med på tættere hold? Så hop ind i vores lukkede forum på FaceBook. Du finder siden her. Vil du vide mere kan du læse om den her.

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia