SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

WISE in Business Mindset Transition Level 2

Her går vi spadestikket dybere I forståelsen af at skabe en business på baggrund af de sensitive talenter.

Fokus:

Vi bygger videre på den grundlæggende forståelse af værdi og sammenhængen mellem dig og dit business flow. 

 

Du modtager

 3 live (i en fb-gruppe) og et Q&A (samme sted) over 4 uger

 3 emner der rykker dig fra tilpasning og cooping til selvkærlig ansvarlighed.

 Redskaber/beskrivelser til hvert modul

 

Struktur:

Formen er som på Level 1. Du og de andre deltagere tilknyttes en lukket facebookgruppe. Én gang om ugen har vi et online video møde (ca 60 min + evt spørgsmål), hvor jeg gennemgår dagens emne, og du får redskaberne til at kunne arbejde med emnet frem til næste session. Du kan stille spørgsmål i kommentere undervejs.

Efter de 4 online sessions er forløbet færdigt. Men for momentum i din business plan, og for at se der faktisk sker noget over tid, tjekker vi ind med hinanden 2 gange mere. Vi samler vi op på mål, reflektioner og korrektioner. Du hænger altså ikke alene efter kurset, jeg sikrer du er med og holder snuden i sporet. Og jeg er selvfølgelig med online når du ellers har spørgsmål som vedrører emnerne.

 

De 3 emner og forløbet ser i rækkefølge sådan ud:

 

Hvad er succes for dig

De 3 V´er: Vision, Værd, Valuta

Din signatur

Hvordan tilpasning holder dig tilbage

Egoets frygtstrategier

Relationer

Kommunikation

Marketing som sensitiv

De 3 T´er Tillid, Tydelighed & Troværdighed

 

BONUS: 30 min personlig session med Sofiia, der kan bruges direkte på din business og dit næste skridt, og en unik mulighed for at følge op på sessionen fra Level 1.

Emnerne er fortsættelsen af de grundlæggende og er helt basalt vigtige første skridt, for at kunne bygge en succesfuld business fra dine Sensitive Styrker i stedet for, at arbejde fra dine cooping-strategier og skygger.

Datoer og tid for calls er tirsdage i maj, kl 10.00
  1. 05.5.2020
  2. 12.5.2020
  3. 19.5.2020
  4. 26.5.2020

1:1 sessioner: Foregår på telefon mellem modul 2 og 3, (d.13-18.5). Du får mere info i gruppen efter modul 1, hvor du også får mulighed for at booke din den tid der passer dig bedst. 

Pris:

Din investering for forløbet er normalt 1490,- inkl moms

Men jeg fastholder intro prisen, så din pris er 950,- inkl moms.

Og, du kan betale i 2 rater. 

 

Så snart holdet er ved at samle sig, modtager du link til Fb-gruppen, hvor du kan anmode om medlemsskab. Fortvivl ikke hvis du ikke kommer ind med det samme, jeg lukker jer ind samlet ca dagen inden vi går i gang. Og er der noget du er i tvivl om, skriver du blot på sb@sofiiabjerre.dk

Glæder mig til at se dig på holdet 

Open Mind, Open Heart, Open Will

Xo Sofiia

“at være selvstændig som sensitiv (multisensorisk) ER en anden måde, at være selvstændig på, end den du kender, fra dem omkring dig, der ikke er sensitive. Og derfor kan du ikke, læne dig op af, det du hører, fra dem der kun trækker på deres 5 sanser. Hvor alle dem du kender siger, at hurtighed, eksekvering og mængde er lig med succes, er det præcis det modsatte, der fra starten af skaber din. Kvantitet og holisme er sjældent i balance med hinaden. Som sensitiv skal du starte et andet sted. Nemlig med at lære dig selv at kende. WISE Academy, er ud over at være bæredygtig et sted hvor du omskoles til organisk vækst, båret af dit eget flow.”

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia