SOFIIA BJERRE

Intuitiv Mentor & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

WISE in Business Mindset Transition Level 2

Her går vi spadestikket dybere I forståelsen af at skabe en business på baggrund af de sensitive talenter. 

Fokus:

Vi bygger videre på den grundlæggende forståelse af værdi og sammenhængen mellem dig og dit business flow. Og prikker til forståelsen af hvordan frygten er en showstopper for sensitive, og hvordan du kan slippe den.

 

Du modtager

 3 moduler i et online læringsforum

 3 emner der rykker dig fra tilpasning og cooping til selvkærlig ansvarlighed.

 Redskaber/beskrivelser til hvert modul

Ugentlige (Academy*) livecall hvor du kan stille spørgsmål og få sparring på netop der hvor du er.

 

Struktur:

Formen er som på Level 1. Du har mulighed for at blive tilknyttet en lukket onlineforum. Én gang om ugen har vi et (Academy*) live call, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få live sparring på dine spørgsmål

Hele materialet ligger tilgængeligt når du investerer (fra 1. juni 2020), nomeret tid for kurset er 4 uger, altså 1 modul hver uge. Derfor har du adgang til WISE Academy Netværksgruppen, og Academy Calls i 4 uger efter din investering. For at få mest muligt ud af vores tid sammen er det vigtigt du deltager på Academy Calls, og bruger gruppen til spørgsmål og svar.

BONUS: Et fantastisk netværk af sensitive selvstændige, der som du bruger deres sjælsudtryk og essentielle selv til at bygge deres forretning og skabe bæredygtighed i mellem liv og business. 

 

De 3 emner og forløbet ser i rækkefølge sådan ud:

Hvad er succes for dig

De 3 V´er: Vision, Værd, Valuta
Din signatur

Hvordan tilpasning holder dig tilbage

Egoets frygtstrategier
Relationer

Kommunikation

Marketing som sensitiv
De 3 T´er Tillid, Tydelighed & Troværdighed

Emnerne er fortsættelsen af de grundlæggende og helt basalt vigtige første skridt, for at kunne bygge en succesfuld business fra dine Sensitive Styrker i stedet for, at arbejde fra dine cooping-strategier og skygger.

(Online materialet bliver tilgængeligt 1. juni 2020) Omlægning af tec-strukturen skal lige falde på plads.)

Datoer og tid for Academy Call* er torsdage i juni kl 10.00
  1. 04.06.2020
  2. 11.06.2020
  3. 18.06.2020
  4. 25.06.2020 

Pris:

Din investering for forløbet er 1490,- inkl moms

*Academy Call, er livecoaching og sparring på din business og de moduler du gennemgår netop nu. Alle der er tilknyttet kurser på WISE Academy, har mulighed for at være med på disse calls. Deltagere kan være på forskellige niveauer på kurserne, og derfor giver spørgsmål og svar altid mening for alle. En af de helt særlige talenter sensitive har, er at lære mens de betragter andre. Det ugentlige call er altså mulighed live-time-læring for alle.

Så sdu melder dig til, modtager du link til Fb-gruppen, hvor du kan anmode om medlemsskab. Fortvivl ikke hvis du ikke kommer ind med det samme, vi tjekker anmodninger og sammenholder med betalinger på alle hverdage. Og er der noget du er i tvivl om, skriver du blot på sb@sofiiabjerre.dk

Glæder mig til at se dig.

Open Mind, Open Heart, Open Will

Xo Sofiia

“at være selvstændig som sensitiv (multisensorisk) ER en anden måde, at være selvstændig på, end den du kender, fra dem omkring dig, der ikke er sensitive. Og derfor kan du ikke, læne dig op af, det du hører, fra dem der kun trækker på deres 5 sanser. Hvor alle dem du kender siger, at hurtighed, eksekvering og mængde er lig med succes, er det præcis det modsatte, der fra starten af skaber din. Kvantitet og holisme er sjældent i balance med hinaden. Som sensitiv skal du starte et andet sted. Nemlig med at lære dig selv at kende. WISE Academy, er ud over at være bæredygtig et sted hvor du omskoles til organisk vækst, båret af dit eget flow.”

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia