SOFIIA BJERRE

Intuitiv Mentor & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

“WISE in Business – Mindset Transition Level 1” 

 
Mindset Transition Level 1, er til dig der er særligt sensitiv og:
 
🌿 Vil starte selvstændig forretning
🌿 Har en forretning, men ikke lever af den endnu
🌿 Har en forretning der omsætter fint, men ikke har et balanceret liv ved siden af.
 

Fokus:

De 3 vigtigste parametre der skal til for, at bygge den business du fortjener, med skudsikre helt basale redskaber, der løfter din energi og sikrer dit overblik, også økonomisk.
 
 

Du modtager

🌿 3 Moduler. 
🌿 3 emner der sikrer balance og kontinuerlig vækst, altid.
🌿 Redskaber til hvert modul
🌿 Et lukket forum på FB
🌿 Ugentlige Q&A på zoom (link kommer på Forum)
🌿 Adgang til et voksende netværk af andre WiBére
 

Hvad er det?

Mindset Transition Level 1, er det første af 2 korte kurser hos WISE Academy, der giver dig fundamentet til at forstå og bygge, en bæredygtig forretning fra dine sensitive talenter.  At bygge fra dine talenter betyder, at du opnår større fleksibilitet, højere energiniveau og integritet i alt det du kommunikerer. Når du derimod bygger og driver fra dine cooping-strategier, oplever du manglende tid, manglende energi og manglende flow i din økonomi. 

Level 1 giver dig redskaberne og viden til at navigere dette. 

Struktur:

Så snart du har investeret får du adgang til alle moduler. Du kan altså gå i gang med det samme.
 
Du får også mulighed for at tilknytte dig et online forum til sparring og spørgsmål. (FB)
 
Én gang om ugen har vi et online møde (zoom), hvor alle der er igang med kurser hos WISE Academy kan stille spørgsmål til netop der hvor de er, og få svar til materialet. Det er vigtigt alle er med her, for alle spørgsmål og svar giver indsigter til alle deltagere.
 

De 3 emner og forløbet ser i rækkefølge sådan ud:

🌿 1. Dig og din energi
🌿 2. Dig og din tid, Og det at planlægge sig til Flow
🌿 3. Dig og penge, omsætning og struktur
 
 
🌿 Ugentlige IRL-Calls, med mulighed for at stille spørgsmål. 
 
Emnerne er de grundlæggende og helt basalt vigtigste for, at kunne bygge en succesfuld business, fra dine Sensitive Styrker i stedet for (som du sikkert kender det), at arbejde fra dine cooping-strategier og skygger.
 
Vil du opleve overskud, både energetisk og økonomisk er dette DE 3 VIGTIGSTE parametre, at kunne navigere i.
 

Du får adgang så snart du investerer*! (Kurset er online fra 1. juni 2020)

Call: Hver torsdag kl 10.00 (fra 1. juni)

Pris:

Din investering for forløbet er 1490,- inkl moms

Og, du kan betale i 2 rater. 

PS: “En transition er den indre forandring man gennemgår når der indtræffer en ydre forandring – og det behøver vel at bemærke ikke at være en negativ forandring. At beslutte sig for at tage ansvar for sig selv og sin økonomi med en selvstændig virksomhed er en positiv begivenhed, og transitionen foregår i således glædeligt.”

Glæder mig til at se dig.

Open Mind, Open Heart, Open Will

Xo Sofiia

Det her siger andre om forløbet:

 
Mette Windsmose, Psykoterapeut, Mentor og Healer  www.mettewindsmose.dk

”Forløbet har gjort mig bevidst om, at det er vigtigt at skabe en forretning ud fra den jeg er, og at jeg kan inddrage spiritualitet på en jordnær måde. Jeg har fået øje på, at jeg har tid, og at jeg kan have tillid til mig selv og universet, og samtidig have mig selv med undervejs. Jeg følte mig ikke presset som så på så mange andre kurser, og Sofiia er et intelligent menneske med høj integritet, hvilket gør alt hun kommunikerer troværdigt og ægte.”

 

Charlotte Bodil Hermansen, Designer, www.charlottebodilstudio.com 

” Sofiias tilgang til sensitive og forretning er gået rent ind hos mig og det var i forbindelse med at jeg gav mit virksomhed “et sidste års prøvetid” at jeg fandt frem til hende. En klarhed om at jeg SKAL have hjælp, viden og vejledning for at komme videre med mig selv og min lille virksomhed men af en person, der har gået hele vejen selv og kan se mig (min forretning) for den jeg er – jeg magter ikke flere aggressiv forretningsmodeller og råd om at prøve at være/gøre tingene på en måde, der ikke er mig eller handler om det jeg rent faktisk kan tilbyde og har let ved. Sofiia har vist mig at jeg kan have tillid til mig selv, ved blot at gøre det jeg allerede gør. Huske pausen og intentionen bag alt jeg gør, og at det kan lade sig gøre at bygge en forretning på trods af et følsomt nervesystem.”

 

Stine Vestergaard, Madmentor, www.stinevestergaard.dk/

”Jeg ville gerne have mere struktur på min dag, og den 3-deling Sofiia underviser i, har givet mig en plan og et mål for mine to-do´s det næste halve år. Det var en lettelse at opdage at man IKKE behøver være på medierne hver dag, men at det er vigtigere, at det man poster kommer fra hjertet. I hvert fald når man arbejder med sensitive. Jeg har fået en ny ro omkring min SoMe-strategi, og kan kun anbefale WISE Academy. Sofiia er knivskarp, og kan sit shit.”

 


Hege Vestergaard, Specialist i stress og metal sundhed www.hegevestergaard.dk

“Jeg har fået endnu bedre kontakt til min intuition, og læren omkring det at være cirkulær versus liniær gav rigtig god mening i forståelsen af at være sensitiv og at kommunikere dette. Jeg ville gerne være bedre til at planlægge og har haft glæde af 3-delingen af tiden. Det er rart at blive genkendt på en god måde, og jeg vil anbefale WISE Academy på det varmeste. Jeg har set så mange forløb hvor udbyder lover millionomsætning hurtigt, men det føltes helt forkert at starte min forretning op sådan. Og da jeg mødte Sofiia´s fb-side, var det lidt som at komme hjem.”

“at være selvstændig som sensitiv (multisensorisk) ER en anden måde, at være selvstændig på, end den du kender, fra dem omkring dig, der ikke er sensitive. Og derfor kan du ikke, læne dig op af, det du hører, fra dem der kun trækker på deres 5 sanser. Hvor alle dem du kender siger, at hurtighed, eksekvering og mængde er lig med succes, er det præcis det modsatte, der fra starten af skaber din. Kvantitet og holisme er sjældent i balance med hinaden. Som sensitiv skal du starte et andet sted. Nemlig med at lære dig selv at kende”

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia