SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

“WISE in Business – Mindset Transition Level 1” – Hold 2

 
Mindset Transition Level 1, er til dig der er særligt sensitiv og:
 
🌿 Vil starte selvstændig forretning
🌿 Har en forretning, men ikke lever af den endnu
 

Fokus:

De 3 vigtigste parametre der skal til for, at bygge den business du fortjener, med skudsikre helt basale redskaber, der løfter din energi og sikrer dit overblik, også økonomisk.
 
 

Du modtager

🌿 3 live (i en fb-gruppe) og et Q&A (samme sted) over 4 uger
🌿 3 emner der sikrer balance og kontinuerlig vækst, altid
🌿 Redskaber til hvert modul
 
 

Struktur:

Du og de andre deltagere tilknyttes en hemmelig facebookgruppe. Én gang om ugen har vi et online video møde (ca 60 min + evt spørgsmål), hvor jeg gennemgår dagens emne, og du får redskaberne til at kunne arbejde med emnet frem til næste session. Du kan stille spørgsmål i kommentere undervejs.
 
 
Efter de 4 online sessions er forløbet færdigt. Men for momentum i din business plan, og for at se der faktisk sker noget over tid, tjekker vi ind med hinanden 2 gange mere. Vi samler vi op på mål, reflektioner og korrektioner. Du hænger altså ikke alene efter kurset, jeg sikrer du er med og holder snuden i sporet. Og jeg er selvfølgelig med online når du ellers har spørgsmål som vedrører emnerne.
 
 

De 3 emner og forløbet ser i rækkefølge sådan ud:

🌿 1. Dig og din energi
🌿 2. Det at planlægge sig til Flow
🌿 3.Omsætning og struktur
🌿4. Q&A
 
 
🌿 2 ekstra lives, hvor du igen kan stille spørgsmål og få svar, desuden mit følgeskab under hele forløbet og så længe gruppen er åben.

BONUS: 30 min personlig session med Sofiia, der kan bruges direkte på din business og dit næste skridt.

Emnerne er de grundlæggende og helt basalt vigtigste for at kunne bygge en succesfuld business fra dine Sensitive Styrker i stedet for (som du sikkert kender det), at arbejde fra dine cooping-strategier og skygger.
 
Vil du opleve overskud, både energetisk og økonomisk er dette DE 3 VIGTIGSTE parametre, at kunne navigere i.
 

Datoer og tid for calls, på hold 2 er mandage fra kl 20.00

  1. 6.4.2020
  2. 13.4.2020 (2.påskedag)
  3. 20.4.2020
  4. 27.4.2020

BONUS sessioner: Foregår på telefon mellem modul 2 og 3, (d.15-20.4). Du får mere info i gruppen efter modul 1, hvor du også får mulighed for at booke din den tid der passer dig bedst. 

Pris:

Din investering for forløbet er normalt 1490,- inkl moms

Men jeg fastholder for pga af corona intro prisen, så din pris er 950,- inkl moms.
Og, du kan betale i 2 rater. 

Så snart du er tilmeldt, modtager du en mail med links til gruppen på FB. Her kan du anmode om medlemsskab, og så er der blot at vente til d. 5.4, hvor jeg åbner gruppen. 

PS: “En transition er den indre forandring man gennemgår når der indtræffer en ydre forandring – og det behøver vel at bemærke ikke at være en negativ forandring. At beslutte sig for at tage ansvar for sig selv og sin økonomi med en selvstændig virksomhed er en positiv begivenhed, og transitionen foregår i således glædeligt.”

Glæder mig til at se dig på holdet.

Open Mind, Open Heart, Open Will

Xo Sofiia

“at være selvstændig som sensitiv (multisensorisk) ER en anden måde, at være selvstændig på, end den du kender, fra dem omkring dig, der ikke er sensitive. Og derfor kan du ikke, læne dig op af, det du hører, fra dem der kun trækker på deres 5 sanser. Hvor alle dem du kender siger, at hurtighed, eksekvering og mængde er lig med succes, er det præcis det modsatte, der fra starten af skaber din. Kvantitet og holisme er sjældent i balance med hinaden. Som sensitiv skal du starte et andet sted. Nemlig med at lære dig selv at kende”

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia