SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

Som sensitive, har vi forsøgt at nappe de tilsyneladende succesfulde business-strategier fra ”krigerne”. Og har i kampen for at overleve, som selvstændig, virkelig ihærdigt forsøgt at gøre strategierne til vores egne. Med eller uden succes, men altid med udmattelse og mindreværd til følge.

Langt de fleste genkender disse mønstre:

 1. Du kæmper
 2. Du gemmer dig
 3. Eller du gør begge dele

Uanset hvad, er det en meget uharmonisk ”dans”, som udmatter dig, og sender dit nervesystem på overarbejde 24/7. Du er i konstant kapløb mellem tid, energi og penge, udmattelse, stress og frygt.

Jeg har designet et retningsgivende og opbyggende forløb til dig der er særlig sensitiv, og gerne have din viden og din business ud til verden nu. Elegant og balanceret, som den du er. 

5 moduler der viser dig de basis strukturer du skal implementere for, at din business kan vokse bæredygtigt, og blive en nærende oplevelse. 
Du får adgang til det hele, når du har signet op*, så du lynhurtigt kan have dit første konkrete produkt ude i verden. 

Øvelser, erkendelser og et helt særligt energiarbejde gennem alle moduler, viser dig vejen til netop den måde, hvorpå du kan træde ud i verden, og dermed vejen til frihed og overskud gennem din business. 

INTRO:

 • Hvad kendetegner Særlig Sensitive Selvstændige
 • Sådan bruger du kurset optimalt

MODUL 1

 • Handler om dig.
 • Hvor du er og hvor du gerne vil hen.
 • Det handler også om optimering af din drivkraft – energi og intuition

MODUL 2

 • Handler om din kunde
 • Du finder dit why og din business signatur
 • Og genkender hvor frygt er en showstopper du kan komme udenom.

MODUL 3

 • Vi transformere frygt til økonomisk uafhængighed.
 • Om de tre Vér der giver dit omdrejningspunkt
 • Hvordan tid bliver din ven

MODUL 4

 • Sammensætter dit første produkt
 • Hvordan du sælger før du er klar
 • Offline og Online

MODUL 5

 • Healing gennem business
 • dit business fundament og den flexible forretningsplan

Du får

5 moduler med ialt 24 lektioner og tilhørende ressourceark og lydfiler. Til kurset og dit online læringsforum, hører også en hemmelig facebook gruppe, hvor der er live Q&A hver uge. 

Så snart du har bekræftet dit køb, får du adgang til hele kurset. Og du har det for livstid. 

Kurset tager udgangspunkt i hvem du er, og hvordan din biz ser ud i dag. Du behøver altså langt fra være i gang. Det du starter med er at lave et godt afsæt. Fokus er herefter at sætte et solidt personligt fundament hvorfra du bygger din bæredygtige forretning. Inden du er igennem de 5 tæt pakkede moduler har du både fundet dit why, studeret din kunde, bygget dit første produkt og lært at sælge det. 

Du er med andre ord i stand til at opbygge og skalere din business og hurtigt blive i stand til at leve af dine kerneydelser.
Jeg kender ikke andre kurser, som både fokuserer på din personlighed og dit energy-management, og samtidig tager udgangspunkt i netop det, så du kan bygge en business der præcist giver mening for dig. Som ér dig! 

Din investering:

Du får altså de 5 moduler, og 24 lektioner, samt ressourceark og live Q&A. Og du kan endda betale i 2 rater. Kurset kan trækkes fra såfremt du har et CVR. nr. Og jeg vil godt give lovning på, at gør du som der står i materialet, har du dit første færdige produkt, og kan sælge det, inden du er færdig med modul 4. 

Går du virkelig til den og prioriterer materiale og indhold, og laver øvelserne step for step. Særligt dem der handler om din egen energi, betyder det at du indenfor 2 uger kan være i luften og faktisk tjene pengene ind igen, inden du er færdig med kurset. 

Prisen pr. modul ender altså med at være næsten det samme som du giver for en fullbody massage, som godt nok er rigtig rar, men ikke holder ugen ud. Og nogle gange er dine penge bare givet bedre ud på noget der holder i længden. 

Andre siger:

“Ingen andre forløb har inkluderet så konkrete øvelser, og samtidig været så fleksible. Det gør at jeg kan genkede mig selv i det jeg har udviklet og sammensat.” – Rikkemaia

 

“Jeg tænkte at forløbet ville være udfordrende, og udfordret blev jeg. Men på modul 5 kunne jeg se, hvor basalt og nødvendigt det hele var for min opfattelse af både min forretning, mit budskab og mig selv” – Anne

“Det har bare været en fornøjelse at se, hvor godt sammensat det hele er” – Lea

 

“jeg kan mærke dine mange års erfaring og at du virkelig mener det” – A

 

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia