SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

1:1 Business session 120 min

Savner du klarhed og sammenhæng i din business?

Har du svært ved at finde den røde tråd og sammensætte det til produkter og ydelser?

Og er du klar til at tage din business et LEVEL UP?

Eller vil du bare gerne, LIGE NU, generere noget salg?

Så er denne session fantastisk. 

Du får overblik over nye muligheder og struktur på de skridt og de ressourcer du kan aktivere med det samme, så du kan komme ud over stepperne. Med små justeringer, og simple implementeringer er du klar til et helt nyt level med dine produkter.

Din investering er 2390,-

WISE in BUSINESS

Som sensitive har vi brug for et helt andet sæt af normer end dem vi kender, for at kunne drive vores business bæredygtigt og succesfuldt. Vi er på forhånd kodet med helt særlige talenter og kompetencer, der først rigtigt kommer frem i lyset når vi kan dykke ned i vores helt særlige udtryk. 

Sensitive trækker på talenter som kun ca 20% af befolkningen har. Og uvurderlige rådgivere, mentorer og guides for andre, fordi de med deres fine sanse apperat trækker, ikke blot på de fysiske sanser, men også de psykiske. 

Når man arbejder sammen med sensitive kan det føles som om de har et evigt forspring. Altid får øje på de mindste detaljer. Har et enormt overblik og også et enormt overskud. Og er enormt uselskabelige.

Som sensitiv kan det føles som om verden driver rovdrift på netop de talenter. Og er du ikke opmærksom på at restituere og give dig selv ro, er det helt sikkert svært at balancere i hverdagen. Du er PÅ når du er ude. Men trækker dig så hjem og har ikke plads til et socialt liv. 

Sådan behøver det ikke være. 

Hvis du vil finde balancen er der en vej.

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia