SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

Velkommen

Jeg hedder Sofiia Bjerre og er Intuitiv Rådgiver og Business Coach.

Jeg har været selvstændig det meste af mit liv. Der har været både ok succes, og knap så meget succes. Og det skulle tage mig næsten 25 år at forstå hvorfor, jeg ikke i længden kunne bære energien for mine tiltag.

Da ti-øren faldt. Nærmest overnight. Sådan helt effortless. Landede forståelsen også for, hvorfor der havde været så meget turbulens. Og hvordan jeg fremover kunne lande en fuldstændig succesfuld balance, mellem business og base. Og samtidig levere fra min unikke ”zone of genius”. Hver eneste dag.

Først da jeg kunne se, at de evner og sanser jeg har prøvet at gemme væk. Og faktisk har haft en del dom på. Og som er mit helt naturlige guld skulle frem i lyset, i stedet for at gemme det væk. Gav det hele mening og blev et samlet billede.

Det var faktisk et lille mirakel.

Hvad er sensitivitet og hvad er det ikke

Som sensitiv sanser du meget mere og dybere, end de fleste andre mennesker er i stand til. Faktisk tilhører du en meget lille særlig del af befolkningen, nemlig kun ca 20%.

Musik og kunst bevæger dig. Du påvirkes af lys, lyd og andre menneskers følelser i en grad, som hurtigt gør dig overvældet og udmattet.

Du mærker, ser, hører og ved intuitivt en hel masse, som er usynligt for andre mennesker. Og kan derfor fremstå tilbagetrukket, introvert og en lille smule mærkelig for dem omkring dig, som ikke er har samme evner.

Du har måske været genstand for bekymring fra dine forældre og nærmeste, fordi du ikke umiddelbart fremviste robuste kampevner. Og måske har du ladet dig feje væk, af de mere fremturende personer omkring dig.

Eller måske har du mere eller mindre bevidst gemt dig lidt væk. Tilpasset dig i din opvækst og gennem livet, både fordi du har haft brug for alene tid. Men også fordi din rige indre verden, har været alt nok for dig.

Indtil nu.

For det er på tide, at du oplever succes med de evner du helt naturligt har med dig, og finder fodfæste i, hvordan du kan kanalisere det du ved til viden, der kan gavne andre.

For selvom verden omkring dig måske har været dømmende overfor din måde, at være i livet på. Har du studeret, samlet viden, og i dig selv åbnet for dine kreative, måske spirituelle sanser. Og oparbejdet en særlig måde, at navigere i, og sammensætte dine evner på.

Da du ikke fungerer godt sammen med mange mennesker, i ufleksible rammer, har du besluttet dig for, at være selvstændig. Og som sensitiv er du helt særlig kodet til, at bruge dine evner kreativt som healer, terapeut, coach, kunstner og rådgiver for andre mennesker.

Og, du helt særlig kodet til at se andres succes. Og dermed din egen.

Når du som sensitiv føler dig kaldet til, at starte selvstændig virksomhed, har du allerede signet op til, at stå model til endnu flere triggere, på dine allerede finttunede sanser.

Og hvis det, at skulle drive forretning, lave markedsføring og være synlig somme tider føles mega stressende, måske ligefrem angstprovokerende, er du landet det helt rigtige sted.

Jeg kender alt til den smerte der ligger i ikke, at føle sig i stand til at bære sin forretning de nødvendige mil for, at opnår succes. Fordi du gør som alle andre, siger du bør gøre.

Men stop med det. Lige med det samme. Og skriv dig op til E-Guiden: “Særligt Sensitiv & Selvstændig – slip frygten og genkend din vej til succes.”

Den fortæller dig præcis hvorfor du ikke kan gøre som alle de andre, og hvad du skal gøre istedet for. 

Du finder linket her, det koster din email adresse, og den ligger i din mailbox så snart jeg har den retur fra Grafiker.

Er du utålmodig og vil vide mere allerede, kan du melde dig ind i den lukkede Gratis Online gruppe på FB, som er et støttende fælleskab med sparring, tips og tricks, for Særligt Sensitive Selvstændige. Du finder den her: Wise – Forretningsudvikling for Særligt Sensitive.

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia