SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

Velkommen til shoppen her hos Sofiia Bjerre.

Her finder du informationer om de produkter og ydelser Sofiia tilbyder. Samt links til køb, læringsplatforme, forum, og gratis grupper. Du finder de forskellige muligheder under fanerne i menuen.

Sofiia tilbyder et begrænset antal personlige samtaler. Og har desuden forløb til særlig sensitive selvstændige, både online kurser som er selvstudie og forløb med følgeskab.

Online med følgeskab har altid en fast start og slutdato, hvor onlinemoduler frigives løbende, og Sofiia er tilstede undervejs. Dvs at du under forløbet har følgeskab, mentoring i et onlineforum, samt mulighed for Q&A efter hvert modul. En sikker metode til succes med din business.

Sofiia har udviklet en metode som hjælper Særlig Sensitive Selvstændige til succes med deres business. Og til at leve et bæredygtigt og helhjertet liv uden stress og knaphed. Hun kalder metoden WISE™. Du kan læse mere om selve metoden, Om hvad det vil sige at være særlig sensitiv og selvstændige, samt om forløb, kurser og programmer der er tilrettelagt omkring den særlige intelligens og livsforståelse, som særligt sensitive naturligt har tilgængelig, ved at klikke på linket her. 

Og du kan følge med i hvornår nye datoer kommer ud ved at tilmelde dig nyhedsbrevet fra Sofiia Bjerre. 

 

Du finder alle produkter under fanen i menuen her på siden

 

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia