SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

Særligt Sensitive Selvstændige

Sensitiv

Som sensitiv og selvstændig er rejsen med egen business en vej til helhed og frisættelse. 
Helhed med dig selv, dine talenter, din essens og at kunne bidrage med præcist det du er bedst til.

Som sensitiv har du sikkert mærket til det, at være anderledes. Og føle at du enten var for hurtig, for meget, for følsom eller for detaljeorienteret.
Det kan være, du oven i købet har gemt dig og dine fine sanser lidt væk i dagligdagen, “toughened up” for at kunne følge med, og så have været nødt til, at vælte omkuld på sofaen derhjemme uden energi til et socialt liv efter arbejde. 

Du har måske også mærket presset fra hverdagen, og længtes efter mere frihed og flextid. Og at kunne være din egen chef og VIRKELIG kunne gøre en forskel, som den du er. 

Problemet med at blive selvstændig fra det sted, er at du ikke endnu kender den vej der virkelig er din. Og det er nødvendig for at du kan komme til udtryk og kan overkomme meget mere hver dag, uden at brænde ud. 

 

 

Kun en lille %-del er som dig.

Som sensitiv tilhører du en lille gruppe på kun ca 20% af befolkningen. Og når du som sensitiv prøver at drive forretning som alle de andre gør. De 80%. Så oplever du ganske sikkert det her:

  • Du føler dig konstant overvældet
  • Du tager over ansvar for opgaver og andre mennesker
  • Du overbeskytter dig selv eller andre

Det kommer til udtryk sådan her: 

  • Du gemmer dig
  • du knokler eller,
  • du gør begge dele

– det får man ikke succes af, kun ondt i kroppen og på bankkontoen.

Hvis teksten her taler til dig, så start evt med at læse E-bogen. Du får den med det samme når du tilmelder dig ved at trykke på billedet og udfylde formularen. 
Og når du har læst, er du meget velkommen til at vende tilbage med din feedback. 

 

Og, er du klar til at arbejde med lethed fra de sensitive talenter, og slippe både knokleri og kontrol?

– så er du landet det rigtige sted.

 

 

 

Hvad er sensitivitet og hvad er det ikke

Som sensitiv sanser du meget mere og dybere, end de fleste andre mennesker er i stand til.

Musik og kunst bevæger dig. Du påvirkes af lys, lyd og andre menneskers følelser i en grad, som hurtigt gør dig overvældet og udmattet.

Du mærker, ser, hører og ved intuitivt en hel masse, som er usynligt for andre mennesker. Og kan derfor fremstå tilbagetrukket, introvert og en lille smule mærkelig for dem omkring dig, som ikke er har samme evner.

Du har måske været genstand for bekymring fra dine forældre og nærmeste, fordi du ikke umiddelbart fremviste robuste kampevner. Og måske har du ladet dig feje væk, af de mere fremturende personer omkring dig.

Eller måske har du mere eller mindre bevidst gemt dig lidt væk. Tilpasset dig i din opvækst og gennem livet, både fordi du har haft brug for alene tid. Men også fordi din rige indre verden, har været alt nok for dig.

Indtil nu.

Det er på tide, at du oplever succes med de evner du helt naturligt har med dig, og finder fodfæste i, hvordan du kan kanalisere det du ved til viden, der kan gavne andre.

Business som særligt sensitiv

Langt de fleste sensitive oplever det kan være svært at holde balancen og samtidig skabe overskud i deres virksomhed. 

De oplever daglig overvældelse, og at sidde fast i en usund økonomi samtidig med at de knokler for at få udbredt kendskabet til deres forretninger. 

De kender til, at alt drejer sig om omsætning, at der ikke er frihed og at de på trods af deres ihærdighed ikke mærker fremgang. 

Sådan behøver det ikke være.

Overvældelse kommer af overansvar og overbeskyttelse, enten af sig selv eller andre. Og stammer fra din erfaring med at skulle tilpasse dig så du ikke var anderledes end de andre. Når man hele tiden tilpasser sig, lytter man ikke efter sin egen stemme, og tror måske ikke på hvad den siger. 

Sensitive har nogle helt særlige medfødte talenter, som i tilpasning ikke kommer til udtryk. det kan bla være kreativitet, innovation og detalje orienterethed, som lukkes nede fordi der enten, ikke er tid eller plads til, at det kan udfolde sig.

På WISE Academy er det vores vision at vise vejen til de talenter, at du genopdager dem, og begynder at arbejde fra det som er naturligt for dig. Det er dit zone of genius kommer i spil, og du kan stoppe knokleriet. Når du gør dette, skifter dit afsæt og dit mindset fra tilpasning til talent, ses det også hurtigt på din bankkonto.