SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særlig Sensitive Selvstændige

WISE in Business
       – Et transformerende forløb for Særlig Sensitive Selvstændige

Wise in Business er et online forløb på 10 moduler over 6 måneder. 

Ved nøje afstemt balance mellem viden, gennemtestede redskaber og øvelser, genkender du dig selv og bliver skarpere på hvordan du trygt, kan vise verden dit bidrag og leve godt af det.

Forløbet er opbygget så du både genkender forbindelsen til dine foretrukne sensitive talenter, lærer at bruge dem og samtidig bygger en balanceret og succesfuld business.

Forløbet lærer dig bla.

 • at genkende dig selv som den unikke og særlige sjæl du er
 • at sætte nye standarder for hvad det vil sige, at være særlig sensitiv
 • hvordan du dagligt tanker dig selv op, og lynhurtigt kommer gennem overvældelse, overansvar og overbeskyttelse. 
 • hvordan du dagligt spotter og overkommer frygt og lavfrekvente tanker
 • hvad lavfrekvente tanker er, og hvor de kommer fra
 • at genkende dine foretrukne talenter (ud fra de 12 sensitive talenter)
 • hvad dit “why” er, og hvordan du bruger det i din business
 • hvordan tid og penge bliver din ven
 • at genkende din kunde
 • at sælge positivt én til én mens du skaber relationer der anbefaler dig
 • om vedholdenhed uden knokleri
 • hvad økonomisk frihed og overskud betyder for særlig sensitive
 • hvordan du sikrer at du og din business fungerer i balance
 • hvordan du går succesfuld fra ethvert businessmøde
 • Hvad dit team indeholder, selv som solo selvstændig, og hvorfor et team er vigtigt
 • hvordan du efter kurset for altid kan skalere din business og dermed din indtægt
 • hvad bæredygtighed er for dig personligt og for din business

 

Du får

 • øvelser der sikrer dig et balanceret og skalerbart fundament for dig selv og din business
 • redskaber der gør det muligt at være vedholdende, uden at brænde ud
 • modellen til succesfuldt salg som Særlig Sensitiv Selvstændig (15 trin til succesfuldt salg)
 • særligt udviklede skemaer til at arrangere dine mål, din tid, dit salg og din business
 • modeller og redskaber der skaber overblik og gør det nemt for dig at navigere i dit virke
 • et lukket online forum til sparring, intentioner og udfordringer
 • et lukket online læringsforum
 • Q&A efter hvert modul

 

BONUS – allerede ved tilmelding

 • Online programmet “Træn din Intuition” – Om at skabe grounding og sætte energetiske grænser. (Normalpris 248,-)

Beskrivelse:

Sådan foregår det:*

10 Modul over 6 måneder. (inkl ferie)

Forløbet er opdelt i 5 konkrete områder, som hvert er fordelt over 2 moduler

Områderne er:

 1. Dig, dit why, din kunde og & din balance
 2. Tid, vedholdenhed og motiveret planlægning
 3. Penge og økonomi
 4. Business struktur og forretningsplan
 5. Salg og Markedsføring

Nogle af modulerne vil komme med konkret hjemmearbejde. Og fælles for alle moduler er energiarbejdet og de 3 grundlæggende redskaber, som du får adgang til, på modul 1.

Undervejs:

Når du har betalt og bekræftet, får du med det samme adgang til vores fælles online læringsplatform. Materialet er dit forevigt og du har også adgang til platformen når kurset er afsluttet.

Du får med det samme adgang til intromodulet (udgives 8 marts.) Og bonus materialet (Træn din Intuition). Resten af modulerne frigives 1 efter 1 fra d. 15 april.

På start dagen for modul 1, byder jeg velkommen i gruppen live. Og det er også her, du første gang kan stille spørgsmål til de ressourcer og bonus materialet, der er frigivet til dig i intromodulet, da du investerede i kurset.

Du har på hele forløbet adgang til et lukket online forum. Du kan stille spørgsmål, og hente hjælp hos dine medkursister. Efter hvert modul er  i den følgende uge mulighed for Q&A. (Efter modul 7 er der ikke Q&A pga ferie. Vi samler op efter modul 8)

Efter modul 7 er gruppen og jeres investering derinde essentiel. Modulet indeholder en øvelse om salg, som du helt klart får mest ud af, hvis du øver dig med en der er igennem samme process. Tal jer evt igennem på skype eller mød hinanden IRL. 

Efter modul 7 er der sommerferie. Og så slutter vi af med modulerne om at bygge en skalerbar, bæredygtig business i august.

 

MODULERNE*

INTRO 

Intro modulet indeholder en beskrivelse af det at være Særlig Sensitiv & Selvstændig. Hvad det vil sige at tilhøre den helt særlige gruppe af mennesker som kun udgør ca 20% af verdens samlede befolkning, og hvad det derfor betyder at skulle navigere i et samfund der slet ikke er skruet sammen til dig. Du får forståelse for hvorfor du (måske) har svært ved at træde frem som den du er inderst inde, og hvilke (uhensigtsmæssige) metoder du har benyttet for at kunne navigere i hverdagen.

Det indeholder også en gennemgang af forberedelsen til det omfattende materiale du nu går i gang med, og hvordan du undgår at overvælde dig selv undervejs.

Der vil også med det samme ligge en del ressourcer som er nyttige undervejs og efter kurset. Disse opdateres jævnligt og der vil undervejs i kurset komme mere relevant materiale, efterhånden som modulerne åbner.

Desuden ligger der en liste med ting, du allerede nu kan køre i stilling til dig selv, som forberedelse til kurset.

BONUS:

Og du får også umiddelbart med det samme adgang til onlinekurset ”Træn din intuition” som er et online kursus, lavet til dig der gerne vil i tættere kontakt med dine psykiske sanser, og som gerne vil lære at skærme din egen energi, så du ikke konstant påvirkes af andre.

 

På modul 1

lærer du at genkende dig selv. Du får øvelser og redskaber til at restaurerer din forbindelse til dit sensitive jeg, og får styr på hvad det vil sige at drive en balanceret og succesfuld virksomhed, som det bevidste og fintfølende menneske du er. Modulet indeholder også oversigter over de 12 sensitive talenter og om skyggesiden af talenterne. Skyggesiden af talenterne er dem vi som sensitive gemmer os bag, altså den måde vi reagerer på omstændigheder, og derfor typisk genkendes på ude i verden. Vi klarlægger også dit mål og starter en praksis for fuldstændig fantastisk transformation, som kommer til at følge dig fra nu af i alt, hvad du foretager dig. Og som vil kunne løfte dig uanset hvor du er i din business. Og du får de første redskaber til at genkende hvor du stopper dig selv, og hvordan du elegant kommer henover enhver forhindring for at have det præcist som du ønsker.

På modul 2

skal din frygt transformeres til frihed. Energetisk og økonomisk. Vi kigger på dit “Why” og din vision. Og tager næste skridt i, at genkende dig selv i de 12 sensitive talenter. Desuden lærer du at genkende den frekvens dine frygtstrategier kommer fra, og hvordan du transformerer dem til økonomisk frihed.

Modul 3 

– her skal det handle om penge. Og hvordan du balancerer din indtjening så den støtter dig, og nærer den vision du har for dig og din fremtidige business. Vi taler om 10 af de blokeringer vi latent kan have liggende på penge, hvad penge i virkeligheden er og hvorfor de er nødvendige for, at du kan udleve dit livsformål til gavn og glæde for dig selv og andre. 

Modul 4

Handler om din kunde. Her bliver du specifik på én ting du kan putte i din business. Det betyder ikke at alle dine andre ideer ikke virker. Du bliver bare specifik på én ting. Du får mulighed for at genkende dig selv her, finde ord der brander og kendetegner din kunde, og dermed hvordan du kommunikerer til dem. Og ikke mindst hvordan du beskriver dig selv. Og så tager vi hul på vigtigheden af fremtidig markedsføring, både fysisk og online.

Moul 5

Vi skal tale om tid. Jeg glæder mig max til det her modul. Virkelig at forstå tid, og perspektivet og mulighederne i tid, er magisk. Lad magien begynde. Alt det du forestillede dig om tid, og rigide metoder til at styre tid, kan ændres. Det handler om at arrangere, i stedet for at administrere. Og så handler det om at forstå, hvordan tid er skruet sammen med dig og dit unikke bidrag. Du får en skabelon der for altid ændrer din måde at strukturere din tid på, og som tager højde for at du både skal være motiveret, og kunne gennemføre det du sætter dig for.

Modul 6

Handler om Manifestation. Vi tager det helt konkret, nede på jorden. Vi skal tale om tid igen, om vedholdenhed, og om quick fix. Og vi skal tale om de frekvenser, som indimellem tager vores højere sensitive selv som gidsel. Og hvordan vi træner at sige nej tak til gidseltagning, så resultaterne kontinuerligt er som vi ønsker. 

Modul 7

Næste skridt er en succesmanual til dit salg. De “15 trin til succesfuldt salg”, er formlen til reel omsætning i din business. Modulet indeholder opfordring til at signe op med en gruppe-buddy for at øve de 15 trin. Du får desuden muligheden for at nørde med budgetter og virkelig sætte intentionen for hvad du ønsker og samtidig at kunne se det kan lykkes. Overblik og strukturer bliver sjovt, Og omsætning bliver  helt konkret.

Modul 8

Level Up.Det er her du tager ekspertrollen på dig og træder ud i lyset som den du er. Det handler om elegant, at transformere de sidste rester af dit lille selv og dine sensitive skygger til styrker og VIDE at det er der dit guld ligger. Det er her din sjæl får liv, og din business får vinger. Det handler om penge igen, og om hvordan du bedst designer dine ydelser så du kan bidrage mest muligt til flest muligt uden at brænde ud.

Modul 9

Som Særlig Sensitiv, er din businessplan er en følelse! Her på modulet kommer modellerne til at holde styr på din fremtidige business struktur. For at vi som Særlig Sensitive Selvstændige kan navigere i business skal alt være fleksibelt. Men kreativitet uden en vis form for struktur er kaos. Her viser jeg dig, hvordan du kan sætte rammerne om din business på DIN måde, og samtidig gå ud i verden og præsentere den og blive forstået. Og du får opskriften på et vellykket forretningsmøde.

Modul 10

Så er vi ved afrunding. Dette modul sikrer dig forståelsen af naturlig og bæredygtig vækst. Din business er altid skalerbar. Og afhængig af hvordan du foretrækker at arbejde, og hvad din vision er, skal du kende rammerne for hvordan du kan vækste og bygge videre på det hele. Du skal lære om at sammensætte dit team. JO! soloselvstændige har også et team, fx er dine nærmeste dine største investorer. Du har en bank, teknikere, grafikere osv osv. Du skal afstemme hvem der naturligt skal inkluderes. Og du får viden om hvordan du nemt kan skalere din business fra nu af i alle vækst zoner og gennem alle afdelinger. Som soloselvstændig er du en enmandshær med utrolig mange kasketter der driver en virksomhed. Og du kommer til at forstå nogle helt uvurderlige sammenhænge i at udvide en forretning, og måske kommer netop dette modul til at sætte endnu mere fokus på den vision vi startede i modul 1. Det er her du kan få øje på hvordan din business for altid vil være en leg at drive og hvordan du simpelt kan opbygge og arrangere det hele, så den støtter dig i alle dine skridt.


Fakta:

Kurset er alt hvad du behøver at vide for at navigere en succesfuld og skalerbar forretning som Særlig Sensitiv Selvstændig. Det er ligegyldigt om du har en produktions eller service virksomhed, om du klipper hår eller healer. 

Investeringen for kurset er sat så flest muligt får mulighed for at transformere deres forretning. Og har du allerede en business kan du trække det fra. Forløbet kører for første gang, og investerer du nu får du det til en helt særlig intro-pris.- med forbehold for ændringer

* Med forbehold for ændringer
Det skal du også vide: 

Hvert modul er skræddersyet til dig som er særlig sensitiv, og din derfor helt specielle måde, at være i verden på. Emnerne kan altså godt se ligeså firkantede ud som det du ellers støder på, og måske forgæves har investeret i flere gange, men lad dig ikke nare. 

HUSK på, at forløbet her er lavet til dig, af en som også er sensitiv og har gået HELE vejen selv.

HUSK også, at som sensitiv tilhører du en gruppe af mennesker på kun 20% af den samlede befolkning. Redskaber, modeller og indhold er derfor formet til præcist dig. Ikke til, eller af, de øvrige 80% som fungerer på en helt anden, og ikke nært så fintfølende måde.

Det er vigtigt at pointere at der ikke er noget du er “bagud med” på dette kursus. Noget af det du opdager undervejs kræver måske en personlig timeout, men da du har adgang til materialet forevigt, kan du blot vende tilbage når du er klar igen.

Er du i tvivl?

Har du som jeg shoppet rundt og brugt virkelig mange penge og ressourcer på kurser om alt muligt til din business, uden succes, og er du i tvivl om din investering denne gang virkelig er pengene værd, så smid mig en sms på 4299 8862, eller en mail på sb@sofiiabjerre.dk, så aftaler vi et tidspunkt hvor vi kan tale sammen, og afklare dine spørgsmål. 

Vil du vide og se mere? Så kom med i den lukkede gruppe på FB til Særlig Sensitive Selvstændige, WISE – Forretningsudvikling for Særlig Sensitive Selvstændige er for dig der savner et trygt forum hvor du endelig kan være en del af et fælleskab uden agressive salgsmetoder og hvor du bliver støttet og hjulpet i en positiv tone når du rækker ud. Se mere om gruppen her

 

Forløbet er under opbygning. Og kommer først op senere på året. 

Vil du være en af de første der får besked? Og en af de første der får mulighed for at investere til earlybird pris?

Så send skriv dig på listen herunder:

 

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia