SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

Nytårskur 2020

”En festlig ceremoni, hvor en række fremstående personer mødes med regenten i anledning af årsskiftet” .. 😉

“The Royal Advisors” – 

Iflg Elaine Aron, er og har sensitive altid haft en afgørende rolle i samfundet som viise, holistiske rådgivere. I gennem alle tider har sensitive spillet en vigtig rolle i alle samfundslag som kloge mænd og koner, rådgivere, forfattere, musikere og forfattere, som kunne udtrykke sig på en måde som fik andre til at stoppe op og tage sig tid, lytte og undre sig, og derefter tage viise valg. Den rolle er ikke mindre nødvendig i dag. 

Søndag d. 5.1.2020 kl 13-17, mødes vi Sensitive Selvstændige, og sætter intentionen og rammerne om et fantastisk 2020 i biz og base.

Vi skal tale om forskellen på at bygge biz fra de sensitive talenter (yay!) og fra cooping-strategierne, og sammen sætter vi intentionen og rammen, for et skønt år med organisk og balanceret vækst, i vores biz og baser.

Der bliver tid til fordybelse, networking og spørgsmål.

Og der er tænkt på forfriskninger og gode pauser, så ingen går glip af dagens indhold.

 

Program:

12.45-13.00 Registrering

13.00 Velkommen og praktisk.

Intention, Intuition og Sensitivitet

Hjertet på rette sted – oplæg og vision

14.15-14.30 Pause

14.30 – 15.30 Dit 2020

Første skridt, handlinger, fordybelse 

15.30-16.00 Spørgsmål, cases

16.00 Godt nytår, bobler og netværk

 

Vi mødes i Prana Yoga Studio´s lokaler i den gamle kirke på Slotsvej 2, 4300 Holbæk (Indgang fra Kalundborgvej)

Der er yogamåtter, puder og tæpper til rådighed så du kan sidde behageligt. Husk evt en varm hyggelig trøje og et par sokker. Sko er af naturlige årsager ikke tilladt i rummet. Der er god varme på, men det kan blive køligt at sidde stille. 

Der er kort gåafstand fra stationen, hvis nogen kommer med tog eller bus, og ganske sikkert med gode parkeringsmuligheder. 

Glæder mig til at se jer

Nytårskram Sofiia

 

Det med småt:

MAX antal deltagere: 25

Din betaling er reservering af din plads. Bliver du forhindret er du velkommen til at give din billet til en anden, men din tilmelding er bindende og refunderes ikke. Giver du den videre, eller bliver du forhindret, skal Sofiia Bjerre have besked om hvem der kommer i stedet, eller udeblivelse seneste 12 timer før arrangement start.

Prisen for deltagelse er 275,- pr person. Men vil du følges med en veninde kan I booke sammen, så koster den samlede billet 450,-

PRISEN ER GÆLDENDE INDTIL 31.12.2019 kl 23.55 – herefter stiger den til hhv 455,- og 725,- igen. 

HUSK DER KUN ER 25 PLADSER.

*Din/Jeres tilmelding er først gældende ved betaling, og den er bindende. Bliver du forhindret kan du give din plads væk, men altså ikke få pengene retur. Hvis det er en anden end dig selv der kommer, skal vi vide det seneste dagen før, så vi registrerer korrekt i døren. 

Vi glæder os til at se jer 

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia