SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

1:1 Business Mentorforløb

Vil du virkelig din business, og virkelig arbejde dybere for at finde både balancen, bæredygtigheden, friheden og overskuddet?

Ikke alt klares på 1 el. 2 timer. Når du virkelig vil din business, og virkelig vil lære at bygge din business fra dine sensitive styrker, så kræver det mere vedholdenhed og følgeskab fra en der kan bevare overblikket, når du selv ryger i dine gamle sår og vaner. 

At blive overvældet er en af de skygger sensitive tiest lader sig slå ud af. Og det er der ingen grund til.

Du får:

  • Opstarts session 120 min
  • 4 sessioner a 70-80 min
  • Afsluttende session med opsamling, fokus og fremtid 120 min
  • Mail opfølgning efter hver session

“Et forløb skræddersyes selvfølgelig til dit behov. Det er muligt du ikke har en business endnu, og har brug for at samle trådende inden du kaster dig ud i det. Eller måske har du en business som blot skal have et mere konkret fokus, og endelig kan det være du har en god forretning, som blot ikke helt har nået den succes du ønsker.”

Det du helt sikkert får klarhed over er:

  • Dig selv, din signatur og din energi
  • Din unikke kunde
  • At skifte fra salg til service.
  • En marketing model der sikrer dig høj energi i salget. Hele tiden!
  • Forståelse af organisk vækst for både dig og din biz.
  • En plan 6 mdr frem, der sikrer ro og overblik

Mellem hver session aftales der hjemmearbejde og fokus. 
Sessionerne skal afholdes indenfor 3 mdr. og du har selvfølgelig mulighed for at kontakte mig også mellem sessionerne.

Din investering; 14500,-.
Du kan betale i 3 rater

Andre siger:

“Kære Sofiia, jeg sender dig en varm og kærlig tanke og et KÆMPESTORT TAK for din tid og din overskønne måde at håndtere mig og vores session sammen. Det blev en lang session, men det var bare SÅ godt. Jeg følte mig både hørt og set (selvom det var på tlf), fik nogle gode konkrete råd med mig og kom ud på den anden side med den bedste energi og handlekraft. TAK ♥” – Suezanna, www.zenani.dk

 

“Jeg vil bestemt anbefale Sofiia, som coach.Hun er god at sparre med, og det fungerer fint pr tlf. Hun er lyttende, nærværende og indlevende, og jeg fik gode konkrete råd til at strukturere min tid og opgaver , som jeg kan gå videre med. 
specielt godt at få sparring i forhold til at skabe og udvikle sit eget, og samtidig holde balancen i den praktiske hverdag.” 
Vh Karen : ) – www.ergomindful.dk

 

“Sofiia ser mig og min biz i en helt anden sammenhæng end den jeg selv kunne se. Og jeg har fundet ny glæde i at koncentrere mig om én ting af gangen. Man glemmer hvor simpelt det faktisk er. Og så var jeg blevet træt af at lave det samme igen og igen. Jeg glæder mig til at aflæse resultaterne når vi er gennem forløbet” – Anonym (indtil videre) 😉

GRATIS VIDEN:
Vil du se og vide om den måde Sofiia arbejder på? Så hop over i den gratis, lukkede facebook gruppe WISE – Forretningsudvikling for særligt sensitive selvstændige. Du kan læse om den og finde links til sitet her

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia