SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

Daily Love Quotes fra Sofiia Bjerre

“Daily Love Quotes” opstår løbende mens jeg studerer “Et Kursus i Mirakler” 

De daglige snippets er en måde at integrere det jeg læser på.

Et kursus i mirkaler er ikke et værk man bliver færdigt med. Nogensinde. Men i følge kurset selv, det er et obligatorisk kursus som du kun kan gå i gang med når tid og rum finder det synkront. Det vil ikke dukke op før du er klar. Det er et selvstudie, og det varer for livet. 

Et kursus i mirakler korrigerer fejlfortolkninger og projektioner der danner usande vinkler på skabelse og kærlighed. Al magt, ulighed, knaphed og sygdom, er i følge “et kursus i mirakler” fejlfortolkninger der kommer af frygt. 

Ordlyden er tiltider ret kristen, og alene det kan skræmme en del. Men når du er i stand til at mærke din egen evighed, din sjæls oprindelse, og forstå at sjælens rejse er en rejse uafhængigt af tid og rum, er det nemt at se igennem det kristne sprog. 

Kærligheden, tilgivelsen, soningen og skabelsen hænger sammen. Hvorfor mørke og frygt eksisterer ved jeg ikke. Men jeg genkender den sande skabelse som kommer fra kærlighed, og har gennem mine studier nærmet mig forståelsen af, hvordan vi bruger frygt og mørke som sandhed fordi vi er bange for vores eget lys og for den sande kreativitet vi indeholder.

Jeg håber at du med mine quotes kan finde en form for genvej, til dit eget studie af mirakler og kærligheden.

Billederne herover er Sofiia Bjerre´s ejendom. De må deles med tydelige henvisning til Sofiia Bjerre. Men ikke bruges til undervisning eller print ud over eget brug. Enhver tolkning og brug af ordlyden er for eget ansvar.

Du finder dem også på Pinterest, og på Instagram, hvor de oprindeligt er postet.

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia