SOFIIA BJERRE

Intuitiv Rådgiver & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

Affiliate

Sådan hjælper vi hinanden.

 

Få en Gratis 30 min session med sparring på din business, over telefon.

Normal pris 700,-

 

Er du glad for kurserne på WISE Academy og for vores sessioner?

Så referer om os, til andre.

Sådan her gør du:

Del et link til den session eller det kursus du var særligt glad for. Tal med en anden sensitiv iværksætter, referer til muligheden for en uforpligtende samtale, så flere kan genkende vejen til succes som særligt sensitiv. Blot en af disse kan hjælpe os alle på én gang. Sæt en kædereaktion i gang, som giver dig de muligheder du søger.

Bliver din reference eller henvisning, til en betalende kunde hos WISE Academy, kvitterer vi med en 30 min session til dig.*

Free of Charge.

 

 

Note:

Det er selvfølgelig smart at vide, hvem du har sendt videre, og at gøre opmærksom på, at der også er noget i det for dig. Tydelighed og integritet er vigtige parametre i vores forretninger. Så vær opmærksom på hvem du sender videre, om det er nogen du tror kurserne på WISE Academy kan hjælpe. Sådan målretter du din energi, og hjælper mange på én gang.

 

Glæder mig til at tale med dig

Kh Sofiia Bjerre

*For at gøre det nemt for både dig og din reference har jeg opdateret alle fakturaskabeloner med et tekstfelt, hvor navn og email kan tastes. Det er så nemt.

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia