SOFIIA BJERRE

Intuitiv Mentor & Business Coach

for Særligt Sensitive Selvstændige

WISE™ in Business

       – Et transformerende forløb for Særligt Sensitive Selvstændige 

Kære du!

Du er landet på dette site, fordi du formentlig kan se dig selv, i en af de 3 følgende kategorier

 

 

1. Du er særligt sensitiv og mærker, at et liv som selvstændig trækker i dig. Du har bare endnu INGEN ide om hvordan og med hvad. Og du ved at det er vigtigt at få hjælp på vejen til udfolde og forløse det potentiale du intuitivt ved gemmer sig indeni dig.

2. Du er særligt sensitiv, og har allerede en forretning. Du har prøvet ca. alt det alle andre siger, du skal gøre, for at få succes, og har teamet op med mentorer og business coaches, som sagde de havde præcist den formel, der ville give dig succes. Du sidder nu medfølelsen af ikke at kunne leve op til dine egne ambitioner, dit selvværd har fået nogle gevaldige ridser og du er tæt på, at opgive hele affæren.

Denne side, dette kursus, kan meget vel være dit absolutte sidste skud i bøssen, fordi du bliver ved med at mærke, at livet som selvstændig er den rigtige (om ikke eneste vej).

3. Du er særligt sensitiv, og du har allerede en forretning der kører derudaf. Du er forbi bekymringer om omsætning og søvnløse nætter fordi du prøver at regne din målgruppe ud. Du har et system, og et godt overblik over din forretning.

Du har ikke tænkt dig at tjekke ud. Du vil gerne fortsætte din succes. Men hver eneste frie minut, hver eneste time du ikke skal være i din forretning, mærker du et stort behov for opladning, og for at kunne holde fri. For ro. Og et massivt behov for at være alene og lade op til næste omgang, så ikke din organisation opdager at du føler dig totalt splittet mellem opgaver, den konstante kamp og ikke mindst som menneske.

 

Og du ved, at du er nødt til at lære at gøre tingene anderledes for ikke at brænde ud før tid.

 

Om Sofiia

Jeg hedder Sofiia Bjerre, og er grundlægger af WISE™ ACADEMY, og kurset ”Wise™ in Business” som er et business-uddannelses program, særligt tilrettelagt til dig der er sensitiv.

WISE™ in Business bygger på 4 helt særlige principper vi som sensitive, intuitivt stræber efter, at være og opnå, i alt vi gør.

I 8 moduler lærer jeg dig præcist det du har brug for, for at skabe succes som Særligt Sensitiv Selvstændig.

Hvert eneste af de 8 moduler, og tilhørende bonus produkter, udgår fra min egen erfaring fra 24 år + som sensitiv selvstændig.

Og hver af de 8 moduler støtter din udvikling hen imod et balanceret, og succesfuldt liv som selvstændig, med økonomisk frihed.

 

Modulerne:

 

INTRO 

 

Intro modulet indeholder en beskrivelse af det, at være Særligt Sensitiv & Selvstændig.

Hvad det vil sige, at tilhøre den helt særlige gruppe af mennesker, som kun udgør ca 20% af verdens samlede befolkning. Og hvad det derfor betyder, at skulle navigere i et samfund der slet ikke, er skruet sammen til dig. Du får forståelse for, hvorfor du (måske) har svært ved at træde frem som den du er inderst inde, og hvilke (uhensigtsmæssige) metoder, du har benyttet for, at kunne navigere i hverdagen.

Det indeholder også en gennemgang af forberedelsen til det omfattende materiale du nu går i gang med, og hvordan du undgår at overvælde dig selv undervejs.

Der vil også med det samme ligge en del ressourcer som er nyttige undervejs og efter kurset. Disse opdateres jævnligt og der vil undervejs i kurset komme mere relevant materiale, efterhånden som modulerne åbner.

Desuden ligger der en liste med ting, du allerede nu kan køre i stilling til dig selv, som forberedelse til kurset.

BONUS:

Og du får også umiddelbart med det samme adgang til onlinekurset ”Find dit Hvorfor” som er essentielt, og bør gennemgåes slavisk fra A til Z. Det giver den ultimative forståelse af dig selv overfor dine kunder. Og er en uvurderlig hjælp når du kommer til, at skulle finde din unikke kunde, og udforme dine ydelser. 

“Transformer din frygt til Økonomisk Uafhængighed” og “Skift fra salg til service” åbner på hhv modul 3 og 7.*

Modul 1 – Bliv ven med dit sensitive jeg

Som sensitiv er du godt bekendt med masker. Den verden du lever i er ikke designet til dig. Den larmende, grænseoverskridende og hver gang du bevæger dig udenfor er det et lille angreb på dit nervesystem. På modul 1 får du øvelser og redskaber til at restaurerer og balance forbindelsen til dit sensitive jeg.

Modul 2 – “Hvad vil du virkelig” 

Når du en efter en lægger maskerne fra dig, kommer du frem i det lys der virkelig er dit. Hvordan vil du have det skal skinne for dig? Hvad er særligt for netop dig, og hvordan kan du designe din business til at indeholde netop dette? Din business skal designes til at sætte dig fri, der er nok af andre ting at holde styr på.

 

Modul 3 – Dine helt særlige kunder

Handler om din unikke kunde. Her bliver du specifik på én ydelse du kan tilbyde i din business. Det betyder ikke, at alle dine andre ideer ikke virker. Du bliver bare specifik på én ting. Du får mulighed for at genkende dig selv, finde ord der brander og kendetegner din kunde, og dermed hvordan du kommunikerer til dem.

 

Modul 4 – Dit særlige business system

Al kreativitet er blot kaos, hvis ikke det sættes i system. Her viser jeg hvordan et system kan støtte dig, så du forløser og frisætter dig selv og kommer i øjenhøjde med dine produkter.

Hvis du har svært ved at sætte pris på dig selv, altså tage penge for det du laver, lover jeg dig at forståelsen og ikke mindst lysten til at tjene penge, lander her.

 

Modul 5 – Bliv ven med tiden

Vi skal tale om tid. Virkelig forstå tid, og perspektivet og mulighederne i tid. Tid er magisk. Alt det du forestillede dig om tid, og rigide metoder til at styre tid, kan ændres. Det handler om at arrangere, i stedet for at administrere.

Modul 6 – Forstå markedsføring, online og offline

Det handler om netværk, om kendskab blot ved at være den du er. Det handler om tydelighed, tillid og troværdighed, og om hvordan du aktiverer positiv genkendelse og skaber ambassadører i din business, også selvom de ikke køber af dig.

 

Modul 7 – Din særlige service manual

Succesmanual til dit salg. De “17 trin til succesfuldt salg”, er formlen til reel omsætning i din business. Modulet indeholder opfordring til at signe op med en gruppe-buddy for at øve. Og ultimativt deltager du på livedagen og får mulighed for gennemgang og øvelse her. 

Overblik og strukturer bliver sjovt, og omsætning helt konkret, når du sætter intentionen for dine samtaler først.

Modul 8 – Din unikke identitet og fleksible businessplan

Level Up! Vi samler det  hele til en skarpt overblik. Du tager ekspertrollen på dig. Elegant, skal du nu transformere de sidste rester af dit lille selv og dine sensitive skygger til styrker og VIDE, at det er der dit guld ligger. Det er her din sjæl får liv, og din business får vinger, og den fleksible struktur du kan udbygge og skalere fremover. 

 

 

 

Dark Night of The Soul – Sofiia

 

” -Jeg er egentlig uddannet i byggebranchen, både som udførende bygningsmaler, og som byggetekniker (konstruktør). Jeg har været selvstændig det meste af mit liv, kun afbrudt af korte ansættelser, som på en eller anden måde altid efterlod mig i et mismatch af :

 • at være god nok,
 • ikke at have frihed nok
 • ikke at kunne leve optil, og i sidste ende
 • at ville effektivisere arbejdsgange jeg ikke kunne få lov til

 

Altså dybt utilfreds.

 

Nytår 2007/8 skålede jeg og min partner på den fuldstændig fantastiske rejse vi havde taget med vores byggevirksomhed, og så på alle måder en lys fremtid for det der på det tidspunkt, var en hurtigt voksende millionforretning.

Desværre havde vi Roskilde Bank som samarbejdspartner. Og selvom vi med næb og klør forsøgte at redde os ud af deres konkurs og betalingsstandsning, måtte vi midt i 2008 erkende at kampen var tabt.

Så fra millionvirksomhed og fleksibel frihed, mor til to små børn, nyt hus og stor tysk bil med automatgear, stod jeg pludselig uden løn, stirrede direkte ind i øjnene på en skræmmende fastansættelse og havde en milliongæld jeg ikke selv var skyld i.

Jeg var ansat i to år, og stoppede kun fordi jeg kollapsede med stress. En stress der satte rammerne for en lang personlig opdagelses rejse, og genåbnede mit spirituelle DNA.

Da jeg efter 3 mdr. på sofaen, endelig kunne læse en tekst igen, og fungere nogenlunde normalt i en hverdag med børn, genstartede jeg mit momsnummer, og tog jeg fat på at forhandle vores gæld.

De næste 9 år studerede markedsmekanismer, investering og psykologi med spirituelle briller. Coachede ved siden af min malervirksomhed og samlede erfaring.

Fysisk nedslidning er desværre en bivirkning af et håndværkerjob, og i særdeleshed for kvinder.

Og som om det ikke var nok, oplevede jeg at andre håndværkeres radio for fuld udblæsning, de lange timer på motorvejen og den konstante kamp om opgaver tog ALT for hårdt på mig mentalt.

Tæt på endnu et sammenbrud, nu også pga fysisk nedslidning og frygt for økonomien endnu en gang, tog jeg min egen medicin.

Jeg dykkede ned i mine redskaber og så mig selv dybt i øjnene.

Og genkendte min vej til succes:

Jeg er af natur super intuitiv begavet, empatisk og kreativt skabende, og jeg behøver ikke sidde fast i en branche der ikke nærer mig. Simpel as that!

Med al min viden fra 24 år+ som selvstændig i flere brancher, mine tidligere studier, min erfaring som coach og konsulent skabte jeg WISE™ ACADEMY og WISE™ in Business, som understøtter og forløser de helt særlige kompetencer særligt sensitive har i deres naturlige værktøjskasse. Og gik all in i en branche der føles oversvømmet allerede.

Efter kun 4 mdr. Kunne jeg leve af mine viden og føle mig som menneske igen.”

 

Hvad betyder det her:

 

Så uanset om du er særligt sensitiv, og ser dig selv i kategori 1,2 eller 3, betyder det, at de 8 moduler kan hjælpe dig med at få fat i balancen og din forståelse af hvad det kræver at få succes med din business.

Jeg ved at dit hoved forsøger at udmatte dig med sine egne strategier og en masse spørgsmål om

 • hvorfor føler jeg mig så splittet
 • hvorfor virker det her ikke for mig
 • hvad skal jeg lige gøre først
 • hvorfor føler jeg alt så massivt
 • hvorfor lykkes det aldrig for mig

Og du har sikkert også tænkt at du i virkeligheden ligeså godt kan give op, fordi du aldrig vil kunne holde farten og være vedholdende nok, ligesom alle de andre.

Og alene at du bliver ved med at tro på du kan lykkes, føles skamfuldt og fuld af svigt overfor dine omgivelser og nærmeste relationer.

MEN!

Der er IKKE noget galt med dig. Du er helt som du skal være. Du er bare udstyret anderledes end andre. Dit nervesystem er rigget til at føle, vide, se og høre meget mere end alle dem der ikke er sensitive… Og derfor har du brug for helt andre metoder for at opnå succes, end dem du møder, hvor du typisk ellers søger.

For sensitive betyder det konkret, at du er:

 • Enormt opmærksom på dine omgivelser. Intuitivt ved du hvad der skal til for at hjælpe din kunde. Men intuition er svær at beskrive og forklare, så det er ikke nemt at få penge for det du laver.
 • At du typisk prøver at beskytte dig selv ved at gemme dig og være alene, eller ved at påtage dig en maskulin rolle der udmatter dig.
 • Dybt spirituel fra naturens side. Men da spiritualitet ikke er noget vi snakker om, er det en balance at lyse i dit virke med alt du er.

Uanset hvad du laver, og hvordan du hjælper dine kunder, har du altså præcist det der skal til for at hjælpe. Og når du lærer at bruge dine sensitive styrker fremfor at gemme dem væk i tilpasning og underspillet viden, ændrer alt sig.

Både i biz og base.

 

3 vigtige parametre.

3 ting der skal være tilstede for at du trygt kan lære at genkende hvem du virkelig er:

 • Støtte
 • Genkendelse
 • Vedholdenhed

Alle 3 ting er tilstede på forløbet i form af online og live træning. Lukket og tryg ruppe med andre deltagere, hvor rammerne er tydelige. Spejling i andres udfordringer og løsninger. Og 5 måneders følgeskab gennem alle moduler.

 

Forestil dig det her:

Hvordan vil det være at have en business som virkelig støtter dig i alt hvad du gerne vil og længes efter?

 • at have tid om morgenen til at forbinde dig med den nye dag, naturen og dine kære?
 • Kun at arbejde 3-6 timer om dagen på nøjagtig de tidspunkter der virker for dig
 • at have økonomisk overskud, hele tiden og selv at kunne justere
 • have ubrudt forbindelse til dine naturlige sensitive talenter, og ave lov til at bruge dem
 • at dine kunder søger NETOP fordi du har adgang til din intuition
 • og at have al den tid i verden med dine kære du ønsker.

 

” – Jeg ved det lyder usandsynligt, men det er altså sandt at det kan lade sig gøre. Og hvis du starter i dag ved jeg det er virkelighed om 6 mdr. For mig tog det 4 mdr at implementere da jeg endelig fandt modellen.” – Sofiia

 

 

Hvem har jeg førhen hjulpet:

Der er sensitive i alle brancher. Blot for at nævne dem jeg allerede har mødt eller haft i mentoring

 • coaches
 • dyrlæger
 • holistiske læger
 • fotografer
 • Personlige trænere
 • It-folk
 • Projektledere
 • Bygningsmaler
 • Arkitekt
 • Clairvoyante medier
 • Unge studerende
 • Theta Healer
 • Reiki healer
 • Hr manager
 • Psykologer
 • Business coaches
 • Behandlere
 • Forfattere
 • Kunstnere

 

Som du kan se er der sensitive i alle brancher. Succes er altså ikke branche afhængig. Det betyder at det ikke er vigtigt hvad du laver. Men hvordan du gør det!

Uanset hvad du beskæftiger dig med, er det du gør en form for healing.


Det betyder at du har dig selv i spil maximalt.

Og at du skal skabe et system rundt om dig der nærer dit sensitive system.

Det betyder at du skal ud af skabet, finde modet frem og allerhelst have støtte undervejs.

 

 

 

 

Er du en af de hurtige?

Indtil d. 27 oktober, kan du spare 9000,- dejlige kroner på forløbet. 

Og du kan stadig betale i rater over 5. mdr. 

 

 

 

 

Er du stadig i tvivl?

Book en afklarende samtale med Sofiia, ved at sende en mail på sb@sofiiabjerre.dk, eller en på sms på 42998862

 

Datoer:

Så snart du har købt adgang finder du intromodulet og ”Find dit Hvorfor” i dit læringsmodul. Her efter åbner moduler et efter et, med start fra 18 november. 

18 november: Modul 1

27 nov. Livedag

2 december: modul 2

16 december: Modul 3, og ”Transformer din frygt til Økonomisk Uafhængighed.”

Jule ferie

6 januar: Modul 4

20 januar: Modul 5

10 februar: modul 6 og ”Skift fra Salg til Service”

21 februar – Live dag, bla øve dag til modul 7.

24 februar: modul 7

2 marts: modul 8

14 marts afsluttes forløbet.

Efter hvert modul vil der den følgende uge være mulighed for Q&A live i gruppen. Ligesom der løbende er adgang til svar og sparring i det lukkede forum på FB. Du er altså IKKE alene på noget tidspunkt og kun dit engagement kan sætte en stopper for dit resultat. 

 

Jeg holder dig altså i hånden HELE vejen! 

 

Hvad jeg har lært er sandt når vi konstant er ude af integritet i vores business:

 

 • du kigger efter et quickfix
 • ser dine talenter indtægt til dig, og ikke som at være balanceret service
 • konstant leder efter kunder du kan få penge ud af
 • du vil have at andre skal gøre arbejdet for dig
 • at du ultimativt stadigvæk er forbundet med offerrollen i dit liv, og ikke tager ansvar for det du mærker er sandt.

Hvorfor ved jeg dette?

Mere end 24 år som selvstændig har lært mig noget om markedskonjunkturer og relationer. Jeg var selvstændig før de sociale medier, og selvom viden flyder nemmere end nogen sinde før, har vi glemt det vigtigste i vores forretninger overhovedet: nemlig mennesket det handler om.

Mennesker er til at have relationer. Dybe realtioner.

Hvis du vil lære at bruge dine evner og helt særlige talenter optimalt, skal du altså bagom de kolde facader og quickfix, og have rigtig godt fat i forståelsen af både dine talenter og den måde du ultimativt og positivt kan servicere dine kunder på.

Det er her tilfredsheden og meningsfuldheden opstår. Hverdag.

Hvorfor netop nu:

Hele vores samfund, og den måde vi traditionelt har drevet samfund på, står overfor et kæmpe paradigme skifte. (Et skift i opfattelse af tid, rum, muligheder og metoder.) Det er allerede i gang i den måde vores unge undervises på, og deres opfattelse af sociale, økonomiske og miljømæssige sammenhænge, som ændrer den måde de tænker om, og handler på ting, i hverdagen.

Statistikker underbygger dette skifte ved at dokumentere, at flere og flere bliver selvstændige og selvforsørgende. Skiftet foregår særligt for kvinder, der i større grad tager ansvar for deres helbred og helheden i hverdagen ved, at blive selvstændige. Ikke blot med deres faglige talenter, men indenfor områder der er guidet fra hjertet, og styret af passion.

Tilbage i 2008 før sidste finanskrise, var dette ikke særlig almindeligt. Men usikkerheden i økonomien og viden om, at en større reccesesion kan ske igen, hurtigere og mere brutalt, har fået flere til at gå hjertevejen, og få succes med netop dette.

Særligt Sensitive er en aktiv del af det skifte. Med intuition, empati og kreativitet baner de nye veje for alle.

Det er tid. Men det er din beslutning.

ebog særlig sensitiv & selvstændig

Særlig Sensitiv & Selvstændig?

" - Helt genialt at du kombinerer det at være sensitiv med at være selvstændig. Jeg føler mig så set".

Hent E-bogen her, og genkend vejen til succes gennem dine helt særlige talenter.

Du bytter med din email. 

Tak og velkommen! Jeg har dog lige brug for at du bekræfter din mail i det link vi lige har sendt til dig. Derefter kommer E-Bogen susende til dig. Bedste hilsner Sofiia